Vaatemallina netissä

 
 
 
 
 
No nyt sitten vaan tilailemaan! :)
Upeat Brasil Sul treenivaatteet nähtävissä ja tilattavissa Gazozin nettisivuilla! Ja kärsivällisesti kun jaksaa odottaa, niin lisää tulee vielä! :) Käykää tutustumassa mallistoon TÄSTÄBRASIL SULLEGGING SPORT CLASSIC black-red
BRASIL SULCALCA SKINNY CLASSICBLACKBRASIL SULLEGGING SPORT CLASSIC black-white

Hiukan vielä itse brändistä ja tuotteista!
 
Brasil Sul on edelläkävijä suunnitelussa – nyt ei tarvitse miettiä kokoa!
 
Brasil Sul tuotteet ovat korkealaatuista Supplex ® by Dupont ® -materiaalia. 
 
Maahantuojana Gazoz pystyy antamaan tuotteen asiakkaalle järkevään hintaan.

Brasil Sulilla on 30 vuoden kokemus tuotteen suunnittelusta, johon Gazoz
myös osallistuu.

 Materiaali:

– Joustava

– Ei nukkaannu

– Kestävät värit

 -Ei veny tai kutistu

– Kuivuu nopeasti

– Tukee vartaloa

– YKSI KOKO, PALAUTUU AINA ALUKUPERÄISEEN KOKOON!

YKSI ja sama KOKO!
Sopii 34-42 kokoisille naisille.(XS-XL)

 
 
 
 
Itse henkilökohtaisesti oon aivan myyty ja ihastunut Brasil Suliin! Vaatteet sopii tosi hyvin ja tukevasti koko treenin  ajan, eikä tarvitse korjailla paidan helmaa tai nostaa housuja, kun vaate istuu niin hyvin. Materiaali on myös ihanan paksua ja pehmeää.
 
GoSaraGo -koodilla saat vielä -10% alennusta JO edullisista Brasil Sul hinnoista, Gazozin nettikaupasta! Eli eikun shoppaamaan! :)
 
 
 
 
Sara
 
 
sara

8 vastausta artikkeliin “Vaatemallina netissä”

  1. Olen tässä jonkun aikaa lukea kolunnut sun blogia läpi ja susta on ehdottomasti tullu mulle idoli, ja nyt sitten innostuin itsekin seuraamaan sun jalanjälkiä :) Saa nähdä kui pitkälle mun kantti kestää, mutta totisesti toivon näkeväni sut vielä kisalavoilla, sulla on kaikki palikat siihen hommaan :)Ja mitä tulee tähän postaukseen, niin noi vaatteet näyttää tosi hyviltä. Voipi olla, että joku vaatekappale muuttaa myös minun luo :)

    • heippa :) pahoittelut että kesti vastata. hienoa kuulla jos olen saanut sinut innostumaan! upeaa! kovasti tsemppiä päiviisi! uskon että pystyt mihin vaan! vaatteet on tosi jees, kannattaa ehdottomasti tilata ;)

  2. Mietiskelen tässä Brasil Sulin vaatteiden tilaamista mutta kävin ihmettelemään kun vaatteet ovat yhtä kokoa niin onko vaatteen alkuperäis koko kapea ja lyhyt? kun itse olen 150cm pitkä niin mietiskelin että voiko nuo housut olla sopivan pituiset? :)

    • Jonna tossa seuraavassa kommentissa kertookin hyvin. pitkä lahkeiset on aika pitkiä, mutta mielestäni se ei legginssi malleissa haittaa, lahje jää nätisti kuitenkin. ja lyhyessä mallissa pituus on sopiva myös lyhyemmille, trust me ;)

  3. Mä olen 163cm pitkä ja lahkeet noissa on mulle aika pitkät eli lyhyempi ihminen joutuu kyllä lahkeiden lyhennyshommiin :) mulla on siis yhdet tuollaiset pitkälahkeisina. En sit tiedä noista caprimalleista?

  4. Ei voi kun ihastella miten hyvään kuntoon oot päässyt lasten jälkeen. Antaa toivoa, että ehkä jonakin päivänä tämä maharöllykkä tästä pienenee, kolmen raskauden jälkeen :)Tosi nättejä ootte! :)-Mari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta