Brasil Sul -kuvaukset

Ammattitaitoinen Petri työssään

Kerroin hetki sitten hieman uusista tuulista joita kuluva vuosi pitää sisällään.
Brasil Sulin mainoskasvoksi pääseminen on yksi upeimmista tilaisuuksista, joita tämä uusi elämäntapani ja kovaa treenaaminen on tuonut tullessaan.
Minulla ja Annalla oli siis tänä aamuna Brasil Sul -treenivaatteiden kuvaukset Gazozin nettisivuja ja mainoksia varten.
Kuvaukset olivat Vallillassa Studio Blankin tiloissa. Täydellisenä kuvaajana toimi ammattitaitoinen ja mukava Petri Mast. Kuvaajan rooli kuvauksissa on mielestäni tärkeää.
Itse koen sen tärkeänä, sillä en ole kemeran edessä kovinkaan rento, ellei kuvaaja saa mulle sellasta rentoa fiilistä :) Petri sai oloni mukavaksi, ja olen erittäin tyytyväinen otoksiin! :)

Tässä muutamat kuvat mitä kännykällä otettiin aamusta :)

 
 

Upeat sportti vaatteet on nyt siis kuvattu, ja kuvista tuli mielestämme tosi hyviä siihen nähden, että emme tosissaan ole mallin mitoissa kummatkaan, ja toiselta (eli minulta) puuttuu kokonaan tuo poseeraamisen jalo taito :) Kuvat käydään läpi ja parhaat pääsee koristamaan Gazozin nettikaupan sivuja, josta vaatteita voi sitten tilata!

Nyt painelen lasten kanssa pika pikaa kauppaan, ennen kuin se on mahdoton tehtävä :) Täällä alkaa meinaa olemaan väsyneitä pienokaisia :) Palataan taas!

Sara

sara

9 vastausta artikkeliin “Brasil Sul -kuvaukset”

  1. Tosi inspaavia ja iloisia kuvia! :) Miulla on menossa itelle nyt ruokaremppa ja kuntoon pääsy projekti josta kirjottelen blogissakin :) Jänskättää vaan miten jaksaa tsempata ja motivoida itseään pidempiaikaisesti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta