Anger management

Pitkän työpäivän edetessä, lasket minuutteja, että pääset syömään, ja jääkaapilla huomaat, että joku on syönyt sun raejuuston!
 -Romahdus

Olet herännyt reippaana kukonlaulun aikaan ja lähdössä aamulenkille, kun huomaat että lenkkikengät on jäänyt edellis iltana duuniin (Ja oot hajamielisenä ajanut illalla kotiin treenikengissä)
-Romahdus

Olet päättänyt että treenaat tietyssä järjestyksessä salilla, ja kaikki tarvitsemasi laitteet on varattu.
-Romahdus

Tilaat vaivalla ravintolassa ”erikoistilauksen”, odotat ruokaa 45min ja saat silti vääränlaisen annoksen.
-Romahdus

Lauantai iltana ravintolaan..ja tilasin uuniperunan ilman kastiketta + kanaa, kasviksia ja tomaattikastiketta.. Tarjoilijan oli vaikee jättää kuitenkin se kastike pois perunan päältä! Arghh.. 

Mun blogi postailut on enimmäkseen ihania, mukavia ja niistä ilmenee, kuinka rakastan mun elämää ja kuinka mun päivät on niin ihania ja mukavia, aina! Pläplää-plääplää…
Mutta ei se niin vaan aina ole. Treenipäiväkirjana toimiva blogi, ei pääse useinkaan leveilemään sillä, kuinka Saralla oli huono päivä. No nyt pääsee. Eikä kyseessä ole vaan yksi huono päivä, vaan tätä on jatkunut jo jonkin aikaa. En tiedä osaanko kuvailla fiilistä oikein, mutta toi otsikko kertoo jo aika paljon siitä, mihin pisteeseen välillä joudun, kun oikein kiukuttaa. Siinä tilanteessa ”yritän” vaan hallita ja hillitä itseni, hengittelen syvään, ja ”yritän” marssia leuka pystyssä eteenpäin.
Eli ne päivät, jolloin tuntuu että mikään ei onnistu. Mikään ei kiinnosta. Kaikki tuntuu ylitsepääsemättömän hankalalta. Pienimmätkin asiat vituttaa ja ärsyttää.

Tänään oon repinyt hiuksia päästäni jos jonkinmoisen asian takia. Ja oikeesti, kyse on ollut niin mitättömistä asioista, että en ymmärrä mistä tätä kiukkua riittää.
Jos tää johtuu siitä, että olin hetken pienemmillä kaloreilla kun en päässyt treenaamaan, niin jestas, minkähänlainen monsteri mä oon sit dieetillä joskus? No mutta sitäpä on turha miettiä nyt, sen näkee sit. Hyvä ruoka, parempi mieli -vai miten se menikään :)

Onneksi noi mielialan heittelyt on vaan hetkellisiä, ja jos mun kengät on töissä, niin sit mennään toisilla! Ei voi mitään! :) Se hetki vaan, kun sä tajuut, että VOI PIIIIP, niin se on kovin ärsyttävää :)

Onneksi mulla on ympärillä ihania ihmisiä ja ystäviä jotka ymmärtää mua, vaikka välillä ketuttaakin :)

Sunnuntai jumpalla

Tänään oli vuorossa hauis-ojentaja treeni, jonka aikana meinasin itse asiassa vaihteeks revetä liitoksistani, kun en saanut millään tuntumaa hauiksiin. Voitte kuvitella miten ärsyttää, kun ne sun tietyt lempiliikkeet on kiellettyjä!!! Onneks treeni päättyi kuitenkin hyvin, hauikset sai hyvän pumpin, ja minä hymyn huulille :)

Terveisiä blogilukijoille! ;)

Ensiviikko tuo taas tullessaan uusia tuulia ja kuvioita, joten viikko on enemmän kuin tervetullut! Töitä on tulevalle viikolle edelleen paljon, muttakiva että on aikaa muuhunkin :) Välillä on mukava heittäytyä vapaalle, ja olla vaan. Eilen käytiin leffassa, joka on omalla tavallaan myös vapaalla oloa..leffa valinta ei vaan osunut nappiin, eli ei sen enempää mainostusta siitä :) (Hobitti, nukuin yli puolet leffasta, heh) :)

Sara

sara

10 vastausta artikkeliin “Anger management”

  1. I feel you, oon aivan samanlainen :D Hetkellinen ärsytys menee yhtä nopeesti ohi kun on tullukkin, mutta siinä hetkessä saattaa joskus tuntua siltä että oli viimenen pisara ja nyt räjähdän seinille :S Miehellä on kulunut yks hetki että se on ruvennut pikkuhiljaa ymmärtään tätä temperamenttisuutta :) Tosi rasittavaa, että noin pitkän odotusajan jälkeen saa vääränlaisen ruoka-annoksen :/ Ikävä ruveta kaapiin tollasta kastiketta sivuun.. Dieetillä ollessa tietysti tollaset luonteenpiirteet saattaa korostua, mutta onneks kaikkeen voi vaikuttaa omalla asenteellaan :) Mulla ainakin alkuun oli vähän vaikeuksia just otsikon ominaisuuden kanssa, mutta sitten aloin hoksaamaan, että oma valintahan tämä dieetti on :) Ei sitä saa kaataa muiden niskaan ainakaan. Ja sit jos se tuntuu vaikuttavan niin negatiivisesti minuun, ni sittenhän siinä ei taida olla mitään järkeä eikä se ole oikea elämäntapa siihen hetkeen. Mutta kun haluan saavuttaa tavoitteeni just nyt enkä joskus tulevaisuudessa, niin kyllä se asenne muuttu samantien positiivisemmaksi :) Itse asiassa, mulla on pidempi pinna nyt kun vielä joku aika sitten :D Piti vaan keskustella ittensä kanssa ja pitää puhuttelu :) Ehkä tämä dieetillä olo ja tulosten syntyminenkin tuo sitä positiivisuutta jolloin ihan pienet asiat ei enää hetkautakkaan ;) Hyvää alkavaa viikkoa! :)

    • heii… ja ”kiva” kuulla että en oo ainoa, ja että tää on vissiin ihan normaalii, et välil on nuppi kireellä :) mutta tänään jo onneks helpompi päivä! :) kaikki menny suht hyvin ;)

  2. I feel U. Nyt dietillä noita ”paskoja päiviä” ei oo ollut juuri nimeksikään, mut offilla oli välillä sellasia kausia kun tuntu että kaikki menee päin sitä ihteesä. Tsemppii muru!! <3 Iloksi muuttuu vielä ;)

  3. Hyvä postaus. Just eilen aamuna ähisin ja puhisin, kun mies oli syöny loput jo sulatetut marjat ja sen viimeisen raejuustopurkin ennenkuin itse ehdin apajille. No, onneksi hää teki sitten mulle munakkaan pahimpaan kiukkuun :) Kyselit tossa aiemmin, että mikä täällä on meno, niin kuulumista sen verran, että meillä täällä Hampurissa oli kaksiviikkoinen talvi (eli sentti lunta ja pikkupakkanen), joka loppui tänään. Eli kevättä kohti mennään! Treenit on sujunu suht hyvin. Toi tällä hetkellä kiireinen palkkatyö vaan tuppaa vaikeuttamaan harrastusta eli aikataulujen kanssa joutuu puljaamaan, mutta niinhän se on varmasti meillä kaikilla. Voi hyvin ja tsemppiä edelleen! T. Hampurin Heidi

    • Heippa heidi! ja hei.. toi on niiin tuttu tunne! tolloin on oikeuskin ähistä ja puhista ;) heh. tulispa kevät tännekkin pian! oon niiin kyllästynyt tohon lumeen! kiva kun kirjoittelit kuulumiset! palataan! :)

  4. Harmi että noin pitkän odotuksen jälkeen tullut väärä ruoka, mutta ei ole varmaan tarjoilija sitä kastiketta siihen laittanut vaan se kokki on sen mokannut.Sulla on kiva ja mielenkiintoinen blogi, innolla oon aina lukemassa kun oot kirjottanut uusia postauksia :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta