Lyhyesti: hyvää viikonloppua!

Nuorempana ihannoin laihuutta ja mallin vartaloa. Tänäpäivänä en. Nykyään arvostan kovalla työllä muokattua kroppaa ja terveellisiä elämäntapoja.
Ihailen lihaksikasta ja sporttista bodia ja haluan itselleni sellaisen myös.

Kun olin ylipainoinen, mietin usein, että tekisin mitä vain, jos olisin 30 kiloa laihempi!
Silloin epätoivoisena halusi uskoa kaikkiin vippaskonsteihin ja laihdutus menetelmiin.
Nyt tänäpäivänä, 20 kiloa kevyempänä mietin, että voi kunpa saisin lisää massaa, lisää lihasta, mä en halua olla näin pieni!

Ihailen suuresti ihmisiä, jotka pitävät itsestään ja vartalostaan huolta. Niitä ihmisiä jotka ovat tehneet töitä oman hyvinvointinsa ja vartalonsa eteen. Haluan itse pystyä samaan! Ja pystynkin.
Välillä harmittelen peilin edessä sitä miksi näytän tältä, päivästä toiseen olen vain näin pieni.. jolloin myös todellisuuden taju kolahtaa takaraivoon, ja muistan, että mulla kun ei ole kiire mihinkään. Olen mielelläni tämän kokoinen kuin nyt olen. Tämä on nyt mun elämäntapa, jonka kanssa elän. Lihaksien tavoittelu vie paljon aikaa, kurinalaista elämää ja ruokavaliota. Olen tyytyväinen siihen mitä olen nyt, vaikka haluankin kokoajan enemmän ;)

Tämän aamun treenin jälkeen

Pian on taas kokonainen viikko takana päin. Treenit oon tehnyt tällä viikolla varovaisesti, paitsi tänään otin kyllä jo ihan kunnolla tuntumaa selkään ja takajalkoihin ;)
Vähän joutu taas miettii, että mitä sitä vois selälle tehdä, mutta alatalja ja kulmasoutu käsipainoilla tuntui pelittävän eri hyvin! Molempia 4 sarjaa plus lämmittelelyt.
Jaloille leveetä prässiä, takareisiä polvenkoukistus laitteessa ja pakarapotkuja laitteessa. Lyhyt mutta kova treeni, ja oon tyytyväinen.

Yhden treenin lähempänä unelmavartaloa

Tälle viikolle siis on mahtunut 4 salitreeniä ja 1 aerobinen. Huomenna lepo ja sunnuntaille vielä kevyt sali. Treenit on vähän sekalaisia, nyt kun joutuu jättää jotain liikkeitä ohjelmasta pois. Oon tehnyt nyt tän kuun aikana myös paljon töitä, joten välillä todellakin tuntuu, että sali on kuin mun toinen koti :) Mutta eipä se haittaa, sillä viihdyn mun työssäni.
Onneks mulla on myös mahdollisuudet ja aikaa mun perheelle, ja mm. tänään vietän laatuaikaa lapsien kanssa tekemällä herkkulettuja :)

Kivaa viikonloppua kaikille!

Sara

sara

7 vastausta artikkeliin “Lyhyesti: hyvää viikonloppua!”

  1. Tiiän niin ton tunteen kun joka päivä itseään katselee peilistä ja sitä oikeesti sokeutuu omalle peilikuvalleen. Sitä varten just niitä tilannekuvia on hyvä ottaa :)Hei sun pitäs tehä uusi banneri itestäs jossa on The tissit mukana ! :)

  2. Kuulostaa kyllä niin tutulta noi oon-niin-pieni-ajatukset, kyllä ne vaan mieleen aina hiipii… Itse oon kisadieetillä parhaillaan, BF -163 cm sarjassa pitäisi nyt keväällä edustaa, ekaa kerta yleisessä sarjassahan ja kyllähän sitä jännittää, että oonko mä liian pieni sinne. Mutta turhaahan se on miettiä kun menossa ollaan eniveis :D Ja kun tulevaisuudessa on vuosikausia aikaa treenata lisää lihasta kohti unelmien vartaloa :) Sulla on kyllä mielettömän upea alku vaikka millaiselle fitnessuralle tuossa kropassa, mahtavaa seuata projektiasi täällä :)

  3. Linkitin sun blogin omaan kirjoitukseeni ”Äitiys – mikä ihana tekosyy”, jos haluat käydä kurkkaamassa. Ja linkitys on ehdottomasti hyvässä hengessä tehty :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta