Vanhoja kuvia ja hauikset pumpissa

Aamuisen käsitreenin siivittelemänä kävin Annalla kylässä, ja oli taas naurussa pidättelemistä kun katseltiin vanhoja kuvia :)
Ahahaa-haa-haaaa xD Nyt tulee piristys jokaisen torstai päivään!

Nää on niin hauskoja! xD2009 vs. 20132010 vs. 2013


Ja miten mä en ollu itseni mielestä kuin vain ”vähän” tukeva.. huh huh :) Sitten kun söin jonkin sortin laihdutusvalmiste kuurin, niin olin hetkessä mielestäni taas ihan sutjakassa kunnossa ;) Noihin maastohousuihin mahtuis kaksi Saraa tänä päivänä :) Ja sit toi raskauskuva… oli mulla aikamoinen maha :)
Onneks mä heräsin! :)
Pitäis varata taas mielenkiinnon vuoksi aika inbody mittaukseen, niitä tuloksia on kiva seurata.

Nyt takas salille ja töitä tekemään!

Sara

sara

14 vastausta artikkeliin “Vanhoja kuvia ja hauikset pumpissa”

 1. Komee muutos! Ihana vauvamasu!! :) Mut et sä nyt kyl oikeesti ollutkaan mitään muuta kuin vähän vaan tukeva :) Tottakai oot ihan älyttömästi pienempi nyt kuin tossa vanhassa 2009 kuvassa, mutta voivoi, pieni sä oot ollu kyl tollonkin :D <3

  • Moikka. no olin mä kyllä aikamoinen jumpula..en vaan viihtynyt kameran edessä, niin ei oo sitä järkyttävintä kuvamatskua ;)

 2. Moi! Ihanat noi sun treenihousut. Mistä olet ne ostanut?Ja en tiedä saako näin sanoa tuntemattomalle ihmiselle, mutta sun uusi vartalo on tosi kaunis. Ja nyt todella tasapainoinen, kun sait uudet rinnat :) Olet kaunis! Mieletöntä minkä elämänmuutoksen olet saanut aikaan. Kaikkea hyvää sinulle edelleen. :) Seurailen matkaasi fitness urheilun parissa.

  • moi. housut on SOC merkkiset ja Stadiumilta :) Ihanasti sanottu, kiitos paljon! :)kiva kun jäät seuraamaan matkaani ;)

 3. Tosi kiva tuo eka kuva, taitaa tuolla takana toi levypaino antaa peppuun vähän lisää pyöreyttä ;) On sopivasti vielä treenihousujen tehostevärin värinen, hah :DMutta hirveen hyvälle näytät! :)

 4. Mun lähtötilanne on melkolailla kun sun, niin pituudelta kuin painoltakin.. Siksi onkin ihana nähdä että oikeesti on mahdollista muuttua :)

 5. Kiitos ihanasta ja motivaatiota antavasta blogista <3On niin ihana nauttia aamukahvia tai iltapalaa näitä lueskellessa. Itsellänikin elämänmuutosprojekti menossa Fitfarmin nettivalmennusten avustamana. Lähinnä vain tavoitteena voida hyvin ja saada kiinteämpi vartalo, ja polttaa muutama kilo läskiä (ainakin näin aluksi). Olet tehnyt hurjasti töitä, ja varmasti kaikki on ollut sen arvoista. Hurjan paljon tsemppiä jatkoon ja aurinkoisia kevätpäiviä sinulle !

  • heissan! kiva että viihdyt! todella paljon voimia ja tsemppiä sinulle matkallasi! matka voi olla välillä raskas, mutta positiivista mieltä vaan, niin kaikki järjestyy ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta