Mittailuja

Huomenta keskiviikkoon!

Joku tossa kyseli että joskohan mulla olis aikaa mittailla itseäni, ja laittaa vähän vertailuja edellisistä mitoista tai siitä mistä lähdettiin vuosi sitten. Noo tässä niitä nyt olis. Puolen vuoden välein mittailtu. Tässä linkki kesän postaukseen, jossa olen viimeksi mittaillut :)

12.1.2012
RY 90
VY 73
LY 104,5
MAHA 94
REIDET 62,5 ja 62,5
KÄDET 30 ja 30
11.6.2012
RY 89
VY 70,5
LY 99
MAHA 87
REIDET o 60 ja v 59
KÄDET 28 ja 28
23.1.2013
RY 94
VY 68
LY 95
MAHA 84
REIDET o 57 ja v 57
KÄDET 30 ja 31
Onhan tossa siis vuoden aikana lähtenyt senttejä (toivottavasti rasvaa) yhteensä yli 30cm ja jotain tullukkin ;)
Nyt hyvillä mielin töihin!

Sara

sara

28 vastausta artikkeliin “Mittailuja”

 1. Mahtava muutos mitoissa! Kyllä sen näkee päälle päinkin mutta vyötärökin alkaa kutosella ja lantio noin kapea! Go muru! Sulla on homma niin hyvällä mallilla! <3

 2. No huhhuh kun näyttää hyvältä! :) Ja ihan mielettömiä tuloksia olet saanut kyllä aikaan. Semmoinen tuli mieleen, että käytätkö salilla vyötä? Oot kyllä varmasti täällä asiasta puhunut mutta kun en muista =D Mä treenaan paljon, ja oon miettinyt että pitöisköhän sellainen vyö hankkia, eikös sen pitäisi tukea selkää ja estää vyötäröä levenemästä muun muassa?

  • Moi. en käytä vyötä, olis tarkoitus ottaa käyttään ihan tässä lähiaikoina :) eli ei ole itselleni yhtään tuttu juttu, innolla odotan kyllä. aina on kiva opetella jotain uutta! :D

 3. Hienoja tuloksia! Mielenkiinnosta haluaisin kuitenkin kysyä, että mistä mittaat vyötärönympäryksen ja mistä mahan? Itselleni tämä on ollut aina yksi ja sama asia :D

 4. Heipsan! Uusi lukija ilmottautuu… tai uusi ”virallinen” lukija paremminkin. Olen aina välillä tuolta Annan blogin kautta eksynyt tänne sinunkin omaasi, mutta nyt sie kyllä viimeistään koukutit mut… :)Olet ihan huikeassa kunnossa! Mielettömästi olet kaventunut ja kiinteytynyt vuoden aikana, ihana vyötärö sulla! Ja sen lisäksi olet ihan mielettömän hyvä motivaattori meille kaikille muille. :) Kiitos paljon, että kirjoitat tätä blogia ja jaat omia juttujas meidän kanssa. :)

 5. Ihanaa. Mä oon aina pitäny omia reisiäni paksuina mut sun hyvännäköisiin kinttuihin on enää 2 cm matkaa et ei nää munkaan niin kauheet voi olla. Tsemppiä sain taas…kyllä näistäki kintuista saadaan se rasva pois ja lihasta tilalle. Kiitos sara!T. Katju

  • Minäkin hain heti mittanauhan ja ihan samat ajatukset kuin Katjulla, jee munkin kintuissa on enää 2cm Saran pikkuisiin ja nätteihin jalkoihin ja maha on sama kuin Saralla!! Ja minäkun olen niin iso ja paksu joka kohdasta ja Sara pikkuinen…

 6. …ja mä pidän mun 51-52cm reisiä isoina. Tai siis peilistä katsoo vastaan lihavat reidet muka. Tosin saralla on lihasta, mulla rasvaa ja jotain muuta. :D mut kai ne mittasuhteet muutenkin vaikuttaa asiaan.

 7. Ihan mieletön muutos ulkonäöllisesti! Mittojen perusteella ei olisi voinut kuvitella ihan noin hienoa kehitystä :) Sulla on selkeästi sentit oikeilla paikoilla ja upeat mittasuhteet kropassa.

 8. Wau!! Itekin oli pakko hakea se mittanauha tuolta laatikosta pölyyntymästä.. ja eipä mullakaan ole ihan hirmuisesti matkaa noihin sun tuloksiin! JEE!! sä kyllä motivoit tosi paljon! Kiitos! :)

 9. Onnea!Pitäisi ottaa itsestäkin uusia kuvia, kun olen pitänyt itseäni paljon isompana kuin sinua mutta näin ei olekaan… Saatan kyllä olla enemmän laihaläski, mutta ainaki laiha :)

 10. Olin tuossa eka ihan ihmeissäni että ”miten paljon sillä on tullu selkään leveyttä jos rinnanympärys on noin paljon kasvanu ??!?! :O”… sitten mietiskelin siinä hetken ja totesin, että olenpas minä pässi. :D

 11. <3 <3 <3 <3 Huomenta! Ihania olette! Kiitos jälleen kommenteista! Hienoa jos mitenkään motivoin tätä kautta muitakin! Upeaa torstaita kaikille! :) <3 <3 <3 <3

 12. Todella hyvä tuollainen vertailukuva itselleni motivaatioksi, sillä tuo ennen kuva kuvaa aika hyvin omaa kroppaani ja nuo mitat. Itse salia harrastanut muutaman vuoden, välillä taukoa pitänyt sen takia, että tuntuu, että salilla käydessä vain lihoo enemmän. Mutta nyt olen palannut salille ja ihanaa huomata, että juuri tuollaista muutosta itsekin kroppaan salitreenillä kaipaisin. Eli toimii motivaationa jatkaa tätä salilla treenaamista. Kiitos siitä ja hyvästä blogista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta