Jaloille kyytiä

Nykyään on ihan kiva hymyillä hampailla :D
 

Muutama vuosi taakseppäin, ja itse asiassa ihan vielä 3kk sitten, mä pelkäsin hammaslääkäriä enemmän ku mitään. Johtuen toki siitä, että mun hammaskalusto ei ollut hyvässä kunnossa, ja olin sen takia joutunut käsimään niistä paljon.
Aloitin mun hampaiden kuntoonlaitto projektin tossa 3kk sitten, jonka uskotaan päättyvän ensi huhtikuussa, kun saan yhden uuden hampaan. Tänä aikana mun hampaita on paikattu, poistettu, muokattu, valkaistu, kiillotettu ja hammaskivet otettu pois:) Blogia seuranneet tietää, että se ei aina oo ollut kovin kivaa hommaa.
Mutta nyt kun reiät on paikattu ja hymy on pepsodentti (lukuunottamatta sitä yhtä puuttuvaa hammasta), niin en enää pelkää hammaslääkäriä. Päinvastoin, musta oli jälleen tänä aamuna kiva mennä sinne! :)
Tänään oli vuorossa kiillotus ja putsaus. Putsattiin viimeiset hammaskivet pintapuudutuksessa, ja se oli varsin mukavaa :) Lepohetki mulle ;) Esikoiseni oli reippaana mun mukana, joten käytiin hammaslekurin jälkeen palkinnoksi pullalla ja kahvilla :)

Fitness äitin kahvi ;)

Kullanmurun pulla, jonka loppu jäi syömättä,
ja tämä entinen pullanmussuttaja-roskakori äiti heitti pullan jämän roskiin,
eikä tunkenut omaan turpaansa!
Hyvä minä! :)

Hammaslääkärin jälkeen syötiin ja sit oli aikaa käydä treenaamassa ennen töitä. Aloitin tänään siis mun ”saliuran alusta”, reilun kahden viikon tauon jälkeen. Jee! Tissit on parantunut tosi hyvin. Kipuja ei ole ja haavat on umpeutunut täysin. Sovittiin lääkärin kanssa, että voin aloittaa treenaamisen kevyesti, mutta rinta treeniä olisi suotavaa tehdä vasta myöhemmin, n. parin kuukauden päästä. Aloitin kevyesti jaloilla.
Mun jalkatreenit on jaettu kahteen eri päivään, etureisiin ja takareisiin. Nyt kun joudun välttämään liikkeitä jossa roikotan painoja käsien varassa, kuten esim sjmv, penkillenousut lisäpainolla, askelkävely lisäpainoilla yms, niin jouduin sumplimaan vähän, ja tein vaan jaloille liikkeitä, joissa ei tarvitse apuna käsiä :) Päädyin seuraaviin liikkeisiin:

crostraineri

jaklaprässi
hack kyykky
etureidet laitteessa
takareidet laitteessa

Jalkojen lisäksi tein vatsanrutistuksia ja kiertoja.
Varoitus! Postaus sisältää paljon kuvia! ;)

Ilmeestä päätellen ei ollut kevyttä :) heh

No sitten kun vatsat oli tehty, niin päästiin ottamaan muutamat kuntokuvat ja poseeraaminenkin alkaa jo onnistumaan ilman että rintaa kiristää.
Onhan tossa vielä hiomista, sillä koskaan ei saa olla täysin tyytyväinen ;) Vai miten se menikään ;)

 

Hetki sitten kotiuduin töistä, ja talo on hiljainen, kun muu perhe nukkuu. Nyt alkaa mun iltapalan laitto. Tänään luvassa kalkkuna munakas ;)  Kovasti tsemppiä kaikkien alkaviin, jatkuviin ja ihan kaikkiin kuntoilu ja elämäntaparemppa -projekteihin! Kovalla tahdolla ja päättäväisyydellä vaan eteenpäin!  ;)

Sara

sara

40 vastausta artikkeliin “Jaloille kyytiä”

 1. Ekaa kertaa uskaltaudun kommentoimaan :) Hyvältä näyttää ja kiva blogi sulla :) Ootte Erican kanssa niin monelle suunnannäyttäjiä ja esikuvia, se on huippuhieno homma :) Tsemppiä bodailuun ja niin, kivat tissit ;)

  • No moikka! Kiitos kovasti. Ihanaa jos tykkäät blogista :) hienoa myös kuulla, että meitä pidetään esikuvina ;) tissit kiittää myös kehuista ;) hihi <3

 2. Hyvälle näyttää, huikee hauis :) Ilmeisesti oot menossa jonnekin kisoihin, niin saakos kysyä mitkä kisat on tavoitteena? (Suht uutena lukijana tämmönen tieto on jäänyt bongaamatta) Puhtia treeneihin :)

  • Mä oon koko ajan jotenki kuvitellut että tähtäät bikiniin ja hiljaa mielessä ajatellut, että eiks se nytjo muka oo kisakunnossa, eiks toi jo riittäis :D Mutta tämä selvensi :) Hyvällä mallilla oot, tsemppiä treeneihin :)

 3. Mahtavaa sara! hyvältä näyttää ;) Erityisesti uuet tisut :P Uteliaisuuttani pakko kysyä että mikä kuppikoko sulla nyt on? Itellekkin tahtosin just tommoset,on kokoa mutta ei liikaa :) Pakko myös kehua vielä tuota selkää,hyvin alkaa tuleen leveyttä. Mistäs muuten nuo korkkarit oot ostanu? Onko ne Pleaserin vai jonku muun? Tsemppiä vaan reeneihin,hyvin sä vedät!

  • Muakin tuo nykyinen koko kiinnostanut. Mutta entisenä tissiliivikauppiaana tuo ympärys kuulostaa turhan suurelta, koska tällä meikäläisenki koolla 75 on ihan maksimi. Toki sä oot vasta ollut leikkauksessa niin silloin on varmaan parempi ettei liivi pääse painamaan tuoreisiin haavoihin. Jatkossa kuitenkin on tärkeää että liivi on napakka, tukee rintaa paremmin ja saa liivin ja rinnan näyttämään entistä paremmalle. Mutta jokatapauksessa, rintavarustus näyttää hyvälle. :)

  • moi. Voi olla että tissien turvotus ja selän leveys vaikuttaa, sillä 75 painoi ja puristi inhottavasti. Katsotaan uusiksi ku turvotus laskee :)

 4. Käytätkö öisin urheiluliivejä? Mun leikkauksesta 2,5kk ja käytän yöllä sekä päivällä.Vaan spesiaali tapauksessa päivisin normi liivejä. Tosin ikää mulla enemmän,joten pelkään että maan vetovoima alkaa vetää niitä puoleensa :D

  • Moi. Käytän tukiliivejä yöllä ja muutenkin vaan erinlaisia tukevia urheiluliivejä :D tänään innostuin ja osrin kaarituelliset liivit ja heti piti päästä kokeilee ;) hyvät ja tukevat oli ;)

 5. Hei, mistä tuo sun punainen paita on (ekassa kuvassa)? Tosi hyvännäköinen! Ja hyvältä näytät sinäkin! Tsemppiä jatkoon!

 6. Rakastan niin tota selkää ja vyötäröä!!! Niin ja vatsa ja tissit näyttää myös hyvältä! oot nii upee ei siitä mihinkää pääse :)

 7. Moikka Sara! Olisi ihanaa lukea päivitys mitä lisäravinteita, vitamiineja, öljyjä käytät nykyään, Onko sinulla kookosöljyn lisäksi muita cocovin tuotteita tms käytössä, ja oletko huomannut mm öljyjen ja vitskujen tuovan energiaa, terveysvaikutuksia, ihon kunnossa muutoksia..Olisi myös ihanaa lukea miten hoidat ihoasi kun treenaat paljon ja usein ilmeisesti menet töihin treenin jälkeen ja onnistut aina (kuvista päätellen) näyttämään niin fressiltä ja huolitellulta, mitkä tuotteet sinulla toimivat ja ovat lemppareita! Ihanaa jatkoa kauniille Saralle!

  • moikka. Hei voisin tehdä erillisen listauksen kyseisestä aiheesta. Niin lisäravinteista kun ihonhoito tuotteista :)

 8. Kiva kun sun rinnat saa eniten huomiota näissä kommenteissa :-D Mutta ne on oikeesti tosi sopivan kokoiset ja tuo ihan erilaista muotoa vartaloon, alakroppakin (lantio) näyttää kapeammalta kun tulee tiimalasimuotoa kun poseeraat vähän sivuttain. Hyvä investointi!

 9. Noi housut on niin kivat! Eikös noi oo Soc:it? Oon koittanu metsästää noita, mut ne tais loppua Stadiumin alemyyntien aikaan.. Buu! Muutenkin näyttää hyvältä! :)

 10. Eikö hampaiden putsauksen/valkaisun jälkeen suositella kahvin välttämistä päivän ajan? Mulle ainakin suositeltiin vaikka ei valkaistu, kevyt kiillotus vain.Ja tissit näyttää hyvältä.

  • Moi ja suositellaan, ja arvaa muistinko :D haha.. oli niin kovat kahvinikat xD en yhtään muistanut, että niinhän se lekuri sanoi :) ouh nouh

 11. Moi Sara taas, looking good! Jos saa kysyä, niin mitä mieltä sun mies on ollut tästä projektista? Onko hän kannustanut, ollut ihmeissään, haltioitunut muuttuneesta ulkomuodosta vai mitä?! Ja millainen suhde hänellä itsellään on liikuntaan? :)

  • Moikka. Mies on ollu mukana tukemassa koko projektissa. päätös oli kuitenkin omani ja miehen mielipiteellä ei juurikaan ollut vaikutusta, sanoi tykkäävänsä tisseisttäni sellaisina kuin ne olivat, mutta on nää uudetkin ihan kivat ;) kuulemma ;) Mieheni harrastaa mm. näin talvisin lautailua, ja hän käy myös salilla (ei tosin niin tosissaani kuin minä) :) mutta harmiksemme emme pääse useinkaan yhdessä harrastuksiemme pariin.

 12. Moikka Sara!Näytät tosi hyvältä kaikissa kuvissa. Toi tissileikkaus on todellakin onnistunut. Oot erittäin sopusuhtaisen näköinen eikä tissit ole mitkään ”överibuubsit” :) Nyt eikun kisoja kohti. Ja terkkuja myös sun muksuille! Sulla on kauniit ja söpöt lapset! Olet varmasti onnistunut myös äitinä! T. Hampurin Heidi

  • Heippa ja kiitos!!!! joo nyt täysillä ja kisat tulee sit kun on tullakseen ;)mitäs sinne hampurilaiseen kuuluupi? :D kiva kuulla sinusta! :)

 13. Mahtavasti on sun kroppas muokkaantunut! Haluaisin kysyä minkä merkkiset nuo violetti-oranssit sali kaprit ovat? näyttävät todella hyvältä päällä!talvisia terveisiä!!

  • Heippa. onhan se useiden tonnien projekti..osissas on maksettu, niin en oo nyt ihan varma kokonais hinnasta.

 14. Heei, saako kysyä paljon rintojensuurennus maksoi ja onko minkäänlaisia huoltoja tms tulevaisuudessa niiden osalta ? :) Kivat noi socin housut, minäkään en löytänyt niitä enään mistään kun netistä koitin äsken etsiskellä. :s T. toinen treenaaja :)

  • moikka. Tissit tulee vaihtaa tai ottaa pois n. 60 vuoden iässä. kyseisen sairaalan hinnat löydät täältähttp://www.helsinkiclinic.fi/hinnasto-helsinki-clinicjuu housut löytyi itsellenikin alennus myynneistä, eli ovat varmaan loppunut :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta