Onnistumisen tunteesta

Heippa!

Olen taas saanut paljon uusia lukijoita, kiva että olette löytänyt blogin, ja tervetuloa seuraan :)

Yeah! I did it! ;)

Ajattelin kirjoittaa hieman asiasta ”Onnistumisen tunne”

Minulle onnistumisen tunne voi tulla helposti missä vain. Esimerkiksi tänään koin kovin suurta riemua ja onnistumista, kun olin aamulla salilla ja huomasin hetken crostreinerin päällä poljettuani olleeni siinä jo 25minuuttia :) En ole missään vaiheessa ollut kova aerobisen fani, joten crossarit, juoksumatot ja kuntopyörät ei oo mulle niin mieleisiä kavereita. Eli aina on tullut se fiilis että ”täh, vasta 6minuuttia mennyt ja hurjasti vielä edessä”
Tänään askellus sujui niin kevyesti ja oli vielä mukavaa :) Tuli niin hyvä mieli!

 
 

Kuvat aamun jumpalta. 30min aerobista, kevyttä olkapääjumppaa ja poseja.

Sama kävi kaupassa. Käyn meidän lähikaupassa, ja osaan käydä tekemässä tarvittavat ostokset tietyssä järjestyksessä. Kierrän pulla ja karkkihyllyt kaukaa tarkoituksella, jotta ei tule mielitekoja. Ennenvanhaan en ikinä lähtenyt kaupasta ilman että nappaisin jonkun suklaapatukan, dallaspullan tms mukaan. Tänään havahduin kaupassa, kun seisoin fazerin siniset tuijottaen silmiin ja takana lakupussit möllöttäen ja tapittaen selkääni. Olin piiritetty karkeilla! Hymähdin, ja mietin, että miten mä tähän eksyin, ja kävelin kassalle :) Ja siitä seurasi se onnistumisen tunne! Osaan oikeasti käydä kaupassa nykyään niin, että mukaan ei tartu mitään muuta, kuin se mitä on tarvis! Ah! Elämän pienet-suuret ilot!Aamut on myös niitä aikoja, joina koen usein ilon hetkiä. Herään vatsa kurnien aamupuuron keittoon, ja mietin, että taas yksi onnistunut päivä takana, ja uusi edessä!
Kun osaa ajatella positiivisesti, niin pelkästään sillä pääsee tässä elämässä pitkälle!
Onnistumisia koetaan varmasti myös kisalavoilla. Oli menestys kisoissa mikä tahansa, niin uskon että kaikilla lavalla seisovilla on voittaja fiilis.
Tuskin osaan edes kuvitella sitä tunnetta, joka kilpailijoilla on seistä siellä lavalla kisapäivänä. Se fiilis mikä on päästä esittelemään tuloksia, joiden eteen on tehty paljon duunia. Varmasti mahtavaa!

Onnistumisen tunne voi myös tulla esim lapsista. Koen onnistuneeni, kun huomaan että tyttäreni on oppinut lukemaan. Tai kun lapset tervehtii kauniisti toisia ihmisiä josta heitä kehutaan. Mm nämä asiat ovat minulle tärkeitä, ja koen onnistuneeni vanhempana.

Lauantain iltalenkki onnistuneesti takana!

Eipä tässä muuta. Kohta töihin illaksi! Siitäkin osaa nauttia, kun vetää täysillä ja oikealla asenteella!
I love my life! ;)

Sara

sara

22 vastausta artikkeliin “Onnistumisen tunteesta”

 1. Kiitos, täällä ainakin yksi uusi lukija!Voin niin samaistua tähän onnistumisen tunteeseen! Pienet onnistumiset päivän aikana, motivoi jatkamaan ja pääsemään eteenpäin. Kirjotus tyylisi on kiva ja täältä haen motivaatiota. ps. itellä sama ton aerobisen kanssa (vasta kuus minuuttia menny.. tuttu tunne) :D

  • heii! tervetuloa vielä :) kiva että tykkäät blogini tyylistä ja hienoa jos vaan mitenkään voin motivoida täältä käsin muita! upeaa! heh.. :)

 2. Just ton takia mä en enää tee tasasykkeisiä aerobisia, ne on tappavan tylsiä! Intervalleissa ja kunnon hikijumpissa aika menee tosi nopsaan ja onhan ne huomattavasti hauskempiakin!

  • pakko munkin on alkaa harjottelee aktiivisemmin tota aerobista ;) kyllä se ihan hauskaa on, kun on hyvää seuraa tai musaa korvilla :D

 3. Voi ei oot ihana! Ihanaa kun kirjoitat tämmöisiäkin juttuja :) Mä oon aika samanlainen, koen tosi pienestä onnistumista, etenkin tosta pitkään kestäneestä aerobisesta, jestas se voi olla tylsää :D Hihi. Ja hei, sun haukkarit on kyllä aivan mielettömän hyvän näköset! Mullakin on kyllä habassa ruista, mutta ei hitto se ei todellakaan piirry noin nätisti esille! :D

 4. Voi että, tykkään aivan mielettömästi sun blogistasi! :)en keksi mitä sanoa muuta kun että kiitos, kun parannat aina huonotkin päivät kirjoituksillasi.

 5. itellä vie toi vaihe menossa että juoksumatolla menee minuutit jotenki hitaata tahtia etipäi! :D vaikka kovasti yritän olla kattomatta ja keskittyä musiikkiin nii tulee varmaa 30sek välei vilkuiltua kelloa!! mut eiköhä seki siitä vähä helpotu kunnon noustessa, toivoa voi!:)

 6. Kerropa oletko aikaisemmin harrastanut kuntosalia? Siis ennen tätä sun projektin alkua? Meinaa kun sulla näkyy niin hienosti jo lihakset vuoden treenaamisen jälkeen, niin sitä siis meinaan että oletko aikaisemminkin harrastanus kuntosaalitreeniä ? :)

  • moi. En ole käynyt salilla ikinä näin säännöllisesti. Oli kausia jolloin kävin pari kertaa viikossa, mutta sitten lopetin ja saattoi olla 4-5kk tauko ennen kun menin uudestaan. Eli kyllä tää kaikki muutos ym on nyt menneen vuoden aikana taottu ;) kovaa ja intensiivistä treeniä plus oikeaa ruokaa niin tuloksiakin tulee :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta