Mahapläskit

Muistaako joku sen mun ”uudenvuodenlupauksen” jonka tein jo joskus marraskuussa muistraakseni :)
Että yritän vähentää peilin kautta otettuja kuvia :) No joo morjens.. ei tuu mitään :) Miks mä semmosta lupasin???
Haluun et mun blogissa on mun oma ottamia kuvia, ja myös kuvia musta. Niitä on vaikee ottaa, jos on yksin.. joten perun sanani :) tiedossa jatkossakin kuvia Sarasta ja Saran peileistä ;) Tää postaus nyt sit pursuaa niitä kuvia ;) soriii.. :P

Mua pyydettiin kertomaan mun mahasta. Monilla on varmaan sama tilanne kuin itselläni. Olen ollut raskaana ja laihtunut lähivuosina monia kiloja. Ymmärrettävää että venynyt vatsanahka mietitytti pitkään, ja monesti ajattelin että ainoa keino vatsan pois saamiseksi on vatsan seudun kirurginen toimenpide. En oo erikoisemmin panostanut vatsaani nyt kuluneen vuoden aikana, mutta on siinä tapahtunut jotakin muutoksia. Eli uskon, että kun annan vatsoille kovaa kyytiä nyt tulevaisuudessa, niin voin vielä olla tyytyväinen omiin aikaansaannoksiin.
Kävin vuosi sitten muutaman kerran raskausarpien ja löysän nahkan takia Reaction hoidoissa, mutta sekin olis toiminut paremmin, jos ois käynyt ne kaikki 10 hoitokertaa. Se on kuitenkin suht hintavaa, niin jäi sit käymättä. Mulla on ollut vatsat treeniohjelmassa 2 kertaa viikossa treenien päätteeksi. Odottelen että dieetillä siitä kuoriutuu jotain upeaa ;) Tässä nyt kuitenkin kuvia joka ikisestä ilmansuunnasta ja asennosta ja läheltä ja kaukaa :) Ei mitään hirmu kaunista katsottavaa, mutta ollaan nyt rehellisiä ja näytetään KAIKKI! :) Vaatteet päällähän ei oo enää mitään ongelmaa ton mahan kanssa, mutta kyl esim bikineissä vähän harmittaa… 
Vähän yli vuosi sitten otettu mahakuva… painoa 74kg

..ja tänään otetut..

 

Arvet on venyttäny ihon röpelöiseksi ja juovaiseksi..ja vaatteet päällä ei mitään ongelmaa :) Onneks ei tartte kulkea ilman vaatteita missään ;)

Että semmoista tänään :) Meillä on täällä menillään tyttöjen ilta, kun perheen pojat on shoppailemassa. Suht villiksihän tää on mennyt, kun on rakenneltu majoja, hypitty sängyllä ja sohvalla, tehty kuperkeikkoja ja kiipeilty vuorotellen äitin olkapäille. Ja hartiat kiittää huomenna :)
Tässä mun kauniit tyttäreni, tullut äitiinsä ;)

 
Vauhdikasta lauantai iltaa kaikille!
 
 
Sara
&
ipanat ;)
sara

44 vastausta artikkeliin “Mahapläskit”

 1. Noi oranssi mustat pöksyt on kyllä ihanat! Saako tiedustella että mistä hankittu? Ja hyvältä näyttää muuten!:)

 2. No eihän toi ole yhtään paha! Vatsatreenit ja dieetti kuule tekee tehtävänsä, trust me ;) dieetillä varmasti saat hangata vatsoja kyllästymiseen saakka niin kuin kaikki muutkin. Onks sullekin muuten tehty sektio? Ihan kuin näkisin nätin pienen viillon alamasulla :)

  • Toi jälki on tullut siitä roikkuvasta mahasta. Se meni ennen sellaiselle pussille :) harmittaa vähän miks mulla ei ole kuvaa siltä ajalta mahasta ilman paitaa.. eli ei ole leikattu :)

 3. ei sun vatsassa oo kyllä juuri enää mitään näkyviä jälkiä raskaudesta. hyvältä näyttää : ) älä häpeile ; > -Hanna

 4. Jos pääsisin edes lähelle tuollaista vatsaa niin olisin enemmän kuin happy. Mutta saapa nähä, välillä nää kuvat tsemppaa ihan sikana, mutta tänään tuntuu ihan mahdottomalta päästä edes niihin omiin tavotteisiin..

  • Uskon että kaikki on mahdollista. vaikka en oo just kohdistetusti tehnyt vatsan seudulle jumppaa, niin kyllä se tässä treenin ohella on tehnyt muutosta. eli kyllä kova työ palkitaan ;) trsemppiä!

 5. Ei nuo arvet pahalta näytä? Onko ne ollut joskus punaisemmat ja onko niitä ollut raskausaikana enemmän, vai ootko vaan säilynyt noin vähillä arvilla? :)

 6. Upealta näytät!! :) Olisi kiva jos joskus innostut mittailemaan itseäsi ja mahdollisesti kertoa tulokset myös täällä.. voisi vertailla itseensä ;)Kateeks käy sun tulokset ei voi muuta tuumia!

  • heip. juu pitää mittailla :) on monesti ollu mielessä, mutta sit se on vaan jäänyt :D yritän saada aikaiseksi siis lähiaikoina ;)

 7. Musta on jotenki kivempi kun kuvat on itse ottamia :D jotenkin maanläheisempi ote. :) Ihanat housut tosiaan ja vaikutat onnelliselta <3

  • heippa, ja kiva kuulla :D ja housut onkin saanut suuren suosion! hihi :) Stadiumista löytyi, ja kyllä! olen todella onnellinen! just nyt <3

 8. Tosi hyvältähän tuo masu näyttää! Kauempaa otetuista kuvista ei uskois sun edes olleen koskaan raskaana. :D Itellä on tällä hetkellä niin kamalan näkönen maha, että oikeen meinaa välillä itku päästä kun sitä peilistä kattoo. :( Mulla on kaks lasta ja molemmat on syntyny sectiolla. Toisella kertaa on leikattu maha auki poikittain ja toisella kertaa pitkittäin. Arvet on isot ja näkyy. Muutenkin on just niitä perusraskausarpia vielä noiden lisäksi…mahassa on poimua ja roikkuu just niiden leikkausarpien ympäriltä. Oon nyt alottanu käymään salilla ja jumpissa pikkuhiljaa, synnytyksestä 3kk. Saa nähä tuleeko tästä koskaan edes siedättävän näköstä.. :/ Vaan oon koittanu ajatella, että ilman näitä arpia ei olis myöskään noita pikku murusia, joten onhan se tämän arvoistakin. <3 Näytät upeelta! Tsemppiä jatkoon! :)

  • hei. juu niinhän se on. siksi halusin laittaa noita lähikuvia, että näette tarkalleen missä mennään. ainbaiset kauempaa otetut kuvat antaa sen käsityksen että mulla on jo kamalat vatsapalat eikä yhtään arpia..eli kyllä on paljon löysää ja arpiakin löytyy.. eikä vatsapaloja ;) kiitos kivasta viestistä <3

 9. Moikka! Itsellä kanssa sama ongelma tuon masun kanssa… 3 muksua jättänyt mojovat arvet :O Mut pakko sanoa että ajan kanssa kiinteytyy kyllä! ja sulla ei niin pahoja arpia edes ole että ei huolta! :) mammat rulez!!!! -Minna

 10. Niinpä..Sama täällä.Vaatteet päällä kaikki hyvin,mutta paita ylös ja lähempi kurkistelu ei hyvä..Mulla ei kyllä yhtään raskausarpia. Synnytyksiä kuitennii kolme, et on se vatsanahka hiukan päässy venymään.Ja mua vaivaa myös turvotusmaha, et turpoilee omia aikoijaan, mikä on tosi ärsyttävää jos turpoaa väärään aikaan ja väärässä paikassa.Kiva blogi, joka on uusi tuttavuus mulle, kaverin kauttaa tänne eksynyt:) Mukavasti heti inpiroinut omiakin treenejä,kiitos!Mukavaa talven jatkoa ja ota nyt höllisti sen rintavaraston kans, kerkiät reenata sitte myöhemmin taas lujaa!

  • moi. kiva kun olet löytänyt blogini, tervetuloa seuraamaan :) ihanaa talven jatkoa myös sinulle! täällä otetaan iisisti kans ;)

 11. Mä oisin tollaseen vatsaan niin tyytyväinen! :) Ois tosiaan kiva nähdä sun vatsa ihan ”pahimmillaan”. Mulla kun on tosi paljon arpia ja löysää nahkaa, niin ois kiva tietää että onko mitään toivoa päästä tollaseen…Kaikillahan on ne omat ongelmakohdat, jotka useimmiten itestä näyttää pahemmalta kuin muiden silmissä. Mun mielestä oot ihan tosi nätti, ja tossa vatsassa ei oo niin mitään vikaa!! :)

  • moiii! kiitos! Oonhan mäkin tyytyväinen tähän tulokseen mitä oon saanut aikaan, mutta en niin tyytyväinen että antaisin jo olla. tässä lajissa ei taideta koskaan olla tarpeeksi tyytyväisiä, aina löytyy jotain parannettavaa :) ja kiitos, kauniisti sanottu <3

 12. Moi!Et usko kuin helpottavaa oli nähdä sun vatsakuvat! :) Minulla on myös jäänyt tuollaista löysää kahden raskauden jälkeen ja tuntuu että se ei vaan häviä siitä vaikka kuinka treenais vatsoja ja keskivartaloa. Mutta ehkäpä se on niitä viimeisiä kiloja/löysiä, jotka lähtee sitten viimeisenä…Mulla myös samaa ongelmaa kuin ”ryppymekolla” eli vatsa turpoilee välillä, enkä tiedä mitä tehdä sen kanssa. Onko sulla antaa vinkkejä siihen?Kiitos mahtavasta blogista! Sä oot saanut mut todenteolla salille takas ja treenaamaan kunnolla. Sitä myötä on tullut myös ruokaremontti ja tuloksiakin jo. :D

  • moikka. kiva kuulla :) toi turvotus voi tulla melkein mistä vaan, mutta huomasin itselläni auttavan sen, kun vaihdoin suomalaisesta Valion rahkasta ulkolaiseen Ehrmaniin :) Ei turvota enään :) kiva kun tykkäät blogista! jee! :)

 13. No jes,kirjotin pitkän pätkän ja se katos… No yritetään uudelleen.Siis,mulla on ollu tota samaa mahaprobleemaa raskauden jälkeen. Iho ihan röpyliäinen ja löysä ja runsaasti arpia. Löysin kuitenkin ihan törkeen hyvän tuotteen,nimittäin Palmer’s -merkin Tummy butterin. Oon laihtunutkin,mutta on toi voide kyllä auttanu myös huimasti. Arpia ei oo oikeestaan ollenkaan näkyvissä enää ja iho ei oo enää niin löysän ja epätasaisen näkönen. En tiä saako tota Suomesta mistään mutta esim.Tallinnasta oon tota hamstrannu apteekeista. Eikä oo ees mikään hirmukallis tuote. Olin ihan suru puserossa alkuun kun ajattelin ettei korjaannu enää ku just leikkaussalissa…Mutta näköjään voi päästä vähemmälläkin :)

  • moi. hei mä haluun tota butteria myös! Millonhan sitä ehtis tallinnaan :D joo, itsekkin olen nykyään sitä mielstä, että kyllä toi treenaaminen saa ihmeitä aikaan, ja että jee, en tartte mahaleikkausta :D

 14. Haa, olipa kiva postaus! Itselläni on kanssa mahaongelma, maha on onneksi kivasti kutistunut dieetillä, mutta vieläkin alavatsa on tosi röllykkä ja epätasainen. Aika lailla samanlaiselta iho näyttää kuin sullakin. Ehkä mullakin on toivoa saada vatsaa paremmaksi ahkeralla treenailulla.

  • moikka. kiva kun tykkäsit :) uskon että saat mahasi kuntoon, kovaa treeniä vaan ja oikeaa ruokaa ;) tsemppiä! :)

  • teen vatsoja muun treenin lisäks kahtena päivänä viikossa. 2 liikettä ja 3 sarjaa per päivä.. eli tosi vähän :)

 15. Hyvältä näyttää! :)Mua ei niin ärsytä maha (no joo ärsyttää kyllä mut niinku sanoit, vaatteiden kanssa no problemo ja alasti tai napapaidoissa en kulje!)Haluaisin saada reidet nopeesti, pian ja äkkiä slimmimmiksi! :/ tuntuu ettei vaa onnistu vaikka tiiä et oon ennenki onnistunu. Pitäs vaa osaa olla syömättä ylimääräsiä juttuja kans..

  • moi. mulla on sama! nää reidet on karseet! Sisäreidet siis! yyyh… mun ongelmakohta :( kovalla työllä nekin muovautuu ;) tsemppiä!

 16. Oon seurannu tätä siun blogia jonkii aikaa, ja täytyy sanoa kyllä että mahtava on!! :)Miten oot saanu nuo sisäreidet tuost ylhäältä tuollee hyvää kuntoo, ku tuntuu et itelläni ne ei häviä mihinkää tai kiinteydy vaikka mitä tekee.. :D

  • moikka! kiva kuulla! :) ja hei! just tohon ylös kirjoitin että sisäreidet on munkin ongelma, toi kuva nyt sattuu vaan olemaan hyvästä kulmasta otettu tai jotain, siinä ei näy se itse kriittisin löysä ;)

 17. Niin että anteeksi mikä maha?????? kuvissa ei ole sellasta, ja kuvat lihottaa, eli oikeasti vielä litteämpi. Biksut päälle vaan ja menox :)

 18. Ehkä omakin maha vielä tästä pienenee, tosin lähtötilanne pahempi mitä sinulla. Toivonkipinä heräsi nyt :) Ihanat tyttöset sinulla!!Annan blogin kautta löysin blogisi, oon jo pidemmän aikaa seurannut tätä ja jatkossakin seuraan varmasti :) -Mari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta