62,9

Näillä pärjää töissä pari tuntia :)

Kirpakka pakkanen tuolla ulkona! Aamulenkki jäi tänään kyllä suosiolla väliin, mutta muuten normi päivän aloitus. Jumppasin vatsat aamulla kotona ja kokkasin päivän ruoat plus pakkasin eväät töihin.

Värjäilin muuten toissapäivänä mun tukkaa. Sain päähänpistoksen, että haluan punaisen tukan. No.. ei se mennyt iihan niinku strömssössä, ja mulla on nyt punainen päänahka ja juurikasvu, muutenhan se väri ei tarttuut ollenkaan. Olis pitäny ottaa värinpoisto ekana, mut en mä jaksanu :)
En muista millon viimeks oisin käynyt kampaajalla, kun aina yritän itse fiksata tätä tukkaa. Mutta nyt ois ehkä aika mennä! Kuka on kampaaja? Kuka haluu leikkaa ja värjää mun tukan? :)

Noista käsistä lähtee ne raipan iskut salilla :) Tänks! ;)

Eräs super mukava vakkari asiakas kävi tänään pitkästä aikaa treenaamassa, ja tokaisi minulle siinä ystävällisesti sitten että ”Sara, sähän oot kutistunu, laihtunu siis”
Noniin.. arvatkaa alkoiko porisee.. huuh.. ei mennyt sekään ihan niinku ström…. :)
Toki onhan se kivempi kuullaolevansa laihtunu, kun se että, ”Ootko päässy vähän lihomaan” :D

Joo no kävin vaa’alla, ja jep jep, niinhän se on että paino on pudonnut.
Tätä mä vähän pelkäsin. Paino lounaan jälkeen mitattuna 62,9kg Normaalisti se paino pyörii siinä 64-65 nurkilla.
Kyllä tää on vaikeeta.. ja mä niin vähän pudotin niitä ruokamääriä. Vai oisko se toi aerobinen? Ku oon nyt aika hyvin käyny tekee aamujumppaa..? Onneks saan taas pian kiinni normi arjesta, kun pääsen treenaamaan kovaa ja syömään normaalisti! Cant wait! :P

Nyt alkais pikkuhiljaa viikonloppu, joka meinaa mulle täysiä työpäiviä ja huomiselle posetreenejä!
Tälle illalla ajattelin keksiä jotain mukavaa, ja huomenna tankataan ;)

Sara

sara

12 vastausta artikkeliin “62,9”

  1. Noi sun rinnat näyttää kyllä tosi hyviltä :) ja siitä painosta niin paljon että mulle ainakin vaikuttaa heti jos ei oo esim viikkoon päässyt salille. Sillon paino tippuu suurinpiirtein kilolla kun ne lihakset pääsee ”tyhjentymään”. Ei siis hätää, varmaan se sama paino tulee takasin kuhan pääset reenaan koko kroppaa taas :)

    • Kiitos <3 itsekkin olen tyytyväinen :) uskon myöskin että nesteet on lähtenyt, ja palaudun normaali mittoihin kun palaan treenaamaan! sitä odotellessa ;)

  2. Se on hei ihan pelkkää nestettä jota niistä lihaksista on lähtenyt kun niitä ei oo juuri käytetty :) ”Lihot” taas takasin kun käyt kerran kaks tekemässä treenin. Ei tässä ajassa lihakset mihinkään syövy :D Mut tosi on että jos et halua oikeeta laihtumista saati kataboliaa tapahtuvan niin pidä huoli että syöt vähintään peruskulutuksesi (+ne aerobiset) ja että saat proteiinia tarpeeks. Jos teet noin niin on mahdotonta että ne lihakset katoo taikka paino laskee oikeesti :) Ei näin lyhyellä lepoajalla. Ihanaa viikonloppua nätti Sara! :)

    • Moikka! Ihanaa ku pidätte huolta! No hyvä että on nesteet lähteny, eikä lihakset ;) heh. odotan salille paluuta (vaihteeks) kun kuuta nousevaa! Ihanaa viikonvaihdetta sinullekkin Joan! ;)

    • ai oon :) noi valot vaan hämää, en mä niin ruskee oo :) en oo nyt vähään aikaan käyny solkussa, enkä käy :) kun on tää paranemis prosessi.. mutta tykkään kyllä olla vähän päivettynyt ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta