Rutiinit auttavat rakentamaan päivän

 
Aikaiset aamuherätykset
JES
 
 
 
 
Säännölliset treenit
JES
 
 
 
 
Punnitut ruoat
JES
 
 
 
 
Tarkat ruokailuajat
JES

Nämä rutiinit pitävät minut kasassa ja auttavat elämäntavan ylläpitämisessä. Kaikki noista toimii kohdallani kuin unelma.
Olen oppinut rakastamaan aikaisia herätyksiä. En koskaan ole ollut torkuttaja tyyppi, vaan annan itselleni mahdollisuuden nukkua sikeää unta niin pitkälle kuin mahdollista. Sit ku kello soi, niin samantien ylös! Ensimmäisenä juon lasin vettä, sit pesen hampaat, keitän kahvin, katson kännykästä viestit blogista facebookista ja sähköposteista, juon kahvin ja sit oonkin jo pukemassa :) Lapset hereille ja päiväkotiin. Sit hyvillä mielin, hyvin nukutun yön siivittämänä aamulenkille tai salille. Rakastan noita mun rutiineja! :)

Ruokien punnitseminen oli mulle joskus mahdoton ongelma. Tai kuvittelin osaavani arvioida ruoan määrän, jos olin sen joskus punninnut. Joo, urpo mikä urpo..
No nykyään kuitenkin punnitsen kaiken kotona tekemäni, eikä se ole ollenkaan mahdotonta :) Jossain olen kuitenkin ollut aina hyvä, eli oikeaan aikaan syömisessä :) Syön kolmen tunnin välein, joten siinä ei kyllä voi ehtiä unohtaa, että kohta taas saa syödä :) Ja kun syö tarpeeksi, ja oikeaan aikaan, niin mieliteotkin häviää ;) Siis syötävät sellaiset ;)
Töihin, kylään ja matkoille teen omat eväät tarkalleen, mutta on välillä tilanteita, jossa en kanna eväskassia mukana, kuten esim shoppailu :) No, sekin aika tulee vielä, kun kanat ja riisit porskuttaa laukun pohjalla mukana.. ihan viimeistään sitten kun olen dieetillä :)

Sitten palatakseni vähän mun eiliseen päivään! Ystäväni Mari oli tullut lahdesta tapaamaan Katariinaa treenien ja kuntotsekkauksen merkeissä. Mä pääsin töistä sopivasti niihin aikoihin kun Mari oli valmis. Treenien jälkeen käytiin sitten kaupungilla vaihtamassa kuulumiset! Ihana tyttö ;)
Mari osallistuu nyt tulevana keväänä elämänsä ensimmäisiin body fitness kisoihin, eli neidillä on kisadieetti menossa parhaillaan.KahvillaSuper Mari kaivoi eväät laukusta tasan kello viisi....ja mä kipitin mäkin kassalle kanatortillaa hakemaan :)
Shoppaillessa tulee nälkä ;)

Tänään kävin tekemässä salilla aamujumpan. Kevyesti crostrainerilla ja pyörällä, yhteensä 1 tunnin treeni. Siihen päälle kivat kävelyharkat. Täydellistä käydä salilla aamulla, kun on vielä niin hiljaista. Olo on tällä hetkellä niin hyvä, ja luotan siihen että olen parantumassa oikein ja että hyvässä aikataulussa ollaan. Ensviikolla sit joku mukava jalkatreeni ihan salin puolella ;) Kukahan tulis piiskaamaan ;)

Aamun hiljainen sali

Nyt kun talo on hiljainen, mies on työmatkalla ja lapset nukkuu, niin ajattelin laittaa saunan päälle ja todellakin nauttia hiljaisuudesta. Siihen kylkeen sit vielä Josh Harnettin tähdittämä hömppäleffa TV5:lta ja yöunet sohvalla torkkupeiton alla on taatut :) Kivaa illan jatkoa kaikille! ;)Iltapala

Sara

sara

11 vastausta artikkeliin “Rutiinit auttavat rakentamaan päivän”

    • ja hyvääkin vielä! :) eli tohon iltapalaan tulee heraa 15g, 125g rahkaa, mustikoita, kookosöljyy, vettä :) välillä korvaan kookosöljyn pähkinöillä ja mustikat vaihtuu välillä vadelmiksi tms :)

  1. Tää sun blogi on muuttunu paljon mielenkiintoisemmaksi kun päivitykset ei ole ainoastaan salille, töihin ja ihanaa on- tyylisiä :) Kiva lukea postauksia ja katsella kuvia sun ruuista ja kun olet hieman kirjoitellut muistakin asioista. Jatka näin!! :)

    • kiva jos tykkäät, mutta luultavasti treenipostaukset lisääntyy lähiviikkoina kun pääsen taas salille… mutta yritän säilyttää tän mielenkiintoisen tyylin myös jatkossa ;) kiitos! :)

    • moikka. en osaa sanoa. voi hyvinkin olla. ja eilen oli just juttua tyttöjen kanssa, että myös malto saattaa aiheuttaa näppyjä ihoon.

  2. Kolmivuorotyö, keikkalaisen työrytmi, aamu-unisuus… Hmm… Valitettavasti ei pääse syntymään rutiineja, ei vaikka yrittämällä yrittää. :( Jopa seuraavan päivän suunnittelu on hankalaa kun työt voi tulla parin tunnin varoitusjalla

  3. Hahaa, mun on kans pakko tsekata aamulla ekana sähköpostit ja osa blogeista kera kahvikupillisen :) tytölle vaan maito sitä ennen ja saan hyvän tovin istua ihan rauhassa. Päivän paras hetki ehdottomasti! Ompas Mariliisa ihan eri näköinen näissä sun kuvissa kuin omassa blogissaan :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta