BB – Bodari baarissa

Moikka kaikki!
Edellinen postaus oli näemmä mielenkiintoinen ja puhutteleva. Hyvä niin! Aivan super iso kiitos kaikille lukijoille ja kommentteja jättäneille. Ihania ootte kun näin avosylin otitte mut vastaan leikkauksen jälkeen. Arvostan sitä todella.

Kuinka tylsä on treeniblogi, jossa ei ole treenipostauksia!? No tosi tylsä!
Enkä halua että mun blogi on tylsä, joten yritän pitää tätä elossa, vaikka oon ”vaihteeks” treenikiellossa :) Kaikkea sitä ihminen (lue minä) tekeekin, ja varsinkin jos joutuu vielä luopumaan hetkeksi jostain jota rakastaa. No mutta minulle tärkeitä asioita tässä on hoidettu, ja salin lisäksi mä rakastan nyt myös mun hampaita ja tissejä, joten mikäs sen mukavampaa! Ja ei se sali tuolta mihinkään karkaa, vaikka muutaman viikon lomaa pidänkin ;)
Joku ihmetteli edellisessä postauksessa myös sitä, että kun kokoajan oon ”lomalla”, niin miten oon muka kisakunnossa 2014? No sitähän ei tiedä kukaan :) Parhaani teen kunnon eteen ja sen näkee sit, sitä tavoitellaan ja tavoitteitahan pitää olla!

Eilisistä posatreeneistä

Tikit poistettiin eilen, lauantaina, ja leikkaushaavat paranee kuulemma toivottuun tapaan. Pienet arvet jää rinnan alapuolelle, mutta sitä tuskin huomaa. Katsotaan muutaman kuukauden päästä miltä ne näyttää kun leikkauksesta on sitten jo sen verran aikaa. Muutaman viikon päästä saa alkaa kevyesti jumppaamaan jalkoja. Siihen asti ajattelin käydä vaan päivittäin kevyillä lenkeillä ja salilla polkemassa pyörää. Posetreenejä pidetään myös viikoittain, mutta vielä ei oikein kykene siinäkään parhaimpaansa, sen verran kiristää uusia tissejä, että esim anatominen sivu pose on aivan mahdoton tehdä.

Vaikka nyt on ollu elämä aika iisii, niin silti on kivä välillä höllää ja irroitella, eli tehdä jotain täysin rutiineista poikkeavaa. Näin kävi eilen, kun tyttöjen kanssa päätettiin lähteä stadin yöhön ulkoiluttamaan korkkareita ja nauttimaan driksut ;) Ja hauskaa oli!

Tytöt lähdössä rimpsalle

Uhmaan mun karpaloo

Wannabe bodari

Sara
sara

10 vastausta artikkeliin “BB – Bodari baarissa”

  1. Osaisinpa jotain järkevää sanoa, mutta sä olet niin ihailtava ihminen! Voisitpa olla mulle esikuva, mulla vain on kaikkeen semmoiseen niin mahdoton matka.

    • Hei. Ihana, kiitos viestistä ;) kaikki on mahdollista jos oikeasti jotain haluaa ja tosissaan yrittää! Kovasti tsemppiä! <3

    • Hei, ja joo, oli kyllä aivan erityisen mukavaa ;) vaikka ei tuo baarissa hengailu selvinpäin kovin erikoista ole. Seura oli hyvää, kaikilla oli kivaa ja se on tärkein <3

  2. Huh mikä kaunotar ekassa kuvassa! Ja pisteet tahdonvoimasta, täällä muutama siideri vei erän pitkästä aikaa tänä viikonloppuna!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta