Tissi -postaus


Jottei blogini nyt aivan kuolisi pystyyn hiljaisuuttaan, niin ajattelin näin torstai illan ratoksi jutella teille niinkin mukavasta asiasta, kuin tissit :)

 

(kuva google)

Minä olen imettänyt 2 lasta, eli olen saanut ”nauttia” täyteläisistä rinnoista ainoastaan niiden ollessa täynnä maitoa. Olen siis suurimman osan elämääni ollu pienirintainen. Elämäni on ollut silti erittäin mukavaa, ja olen pärjännyt ilman tissejä. Kuitenkin kahden raskauden myötä, pienetkin tissit ovat muuttaneet ulkomuotoa, enkä tykkää niistä enään. Pystyn kuitenkin elämään asian kanssa, niinkuin tähänkin asti, mutta jos jotain olisi tehtävissä, niin tekisin. Minulla ei siis henkilökohtaisesti ole mitään kauneuskirurgiaa vastaan, kunhan pysytään luonnollisissa mitoissa. Uskon että lisäkseni myös moni muu, joka kokee rintojensa menettäneen muotoa tai pilaantuneen raskauden tai kovan laihtumisen myötä, haluaisi rinnat kuntoon, mutta kaikilla se ei ole mahdollista. Silikonirinnat ovat mielestäni kauniit, kunhan pysyvät luonnollisen näköisenä. Onko siis turhamaista laittaa kauniit silikonirinnat, jos siihen on mahdollisuus? Mielestäni ei. Jos jollakin ei ole luonnostaan mieleiset tissit, niin miksi ei saisi haaveilla tai hankkia sellaisia?

Minä olen haaveillut kauniista rinnoista jo koululaisena. Muistan kun luokkakavereiden ja pikkusiskon tissit kasvoivat ennen omiani. Käytin topattuja rintsikoita, jotta en olisi niin ulkopuolinen. Pojat nimitteli laudaksi ja iltaisin itkin äidille, että miksi mulla ei oo tissejä, vaikka muilla on?! Onhan naiselle luotu rinnat, niin miksi niistä ei saisi unelmoida.

Muistan jo tuolloin miettineeni, että haluan joskus tissit, vaikka sitten kirurgin veitsen kautta, ajattelin.

Vanhemmaksi kasvettuani kauneusihanteenani oli vahvemmin kaunis, lihaksikas, mutta kuitenkin kurvikas naisvartalo. Tällä hetkellä osaan sanoa, että ehkä tämän hetkinen bikini fitness ihanne vartalo oli se, jota pitkään ihannoin. Ja kun kyseistä lajia ei tuolloin suomessa ollut, ihastuin body fitnessiin, ja sitä unelmaa tässä toteutetaan par’aikaa.

Jokainen joka joskus on käyttänyt topattuja rintsikoita näyttääkseen paremmalta, tai käynyt kampaajalla ehostamassa kuontaloaan, tietää, että kun oma ulkomuoto on kunnossa ja näyttää mielestään hyvältä, niin itsetunto kohenee ja elämäkin hymyilee. Ja kaikkihan me halutaan olla onnellisia.

Toki elämässä on tärkeämpiäkin asioita kuin ulkonäkö, mutta mielestäni se ei tarkoita sitä, etteikö ulkonäön ja kauneuden eteen saisi tehdä töitä. Tässä vaiheessa varmasti osa lukijoista pyörittelee silmiä ja miettii että miten pinnallista ja turhamaista. Mutta miks? Tärkeäähän on se, että on itse tyytyväinen ja viihtyy kropassaan, ja sen ei todella luulisi olevan keneltäkään muulta pois. Mehän myös treenataan, jotta olisimme hyvässä kunnossa, näyttäisimme hyvältä ja voisimme paremmin!

Nämä ovat taas niitä makuasioita, ja makuasioistahan ei voi kiistellä. Tiedän että on olemassa myös toinen ääripää, meidät on kaikki luotu erinlaisiksi. Toiset uneksivat suuremmista rinnoista, kun taas toiset kärsivät niistä, ja haluaisivat pienemmät tissit.

 Tämä pienoinen avautuminen pohjautuu siihen, että kuulun nyt niihin ihmisiin ketkä todella rakastavat omia rintojansa!

Kyllä! Mä todella tykkään mun tisseistä!

En uskonut että sanoisin näin, mutta salaa toivoin kuitenkin.

Olen nyt saanut itseni treenaamalla siihen kuntoon, että viihdyn kropassani. Vain ne kauan haaveilemani rinnat uupuu.. tai uupui! :)

Joku on varmaan huomannut, en ole postannut treenipäivityksiä vähään aikaan. Ja siihen on syy….

Leikkaussaliin menossa

Kävin siis vajaa viikko sitten rintojensuurennusleikkauksessa, Helsinki Clinicillä, täällä helsingissä. Päädyin kyseisen esteettisen yksityis sairaalan leikattavaksi, koska olen kuullut ystäviltäni positiivista palautetta kyseisestä paikasta ja lopputulos on myöskin ollut hienoa!

Toimenpide jännitti, mutta se oli paljon helpompaa kuin osasin kuvitella. Kaikki meni ammattimaisesta konsultaatiosta lähtien erittäin hyvin ja nyt parantelen rauhassa ja pidän treenitaukoa tarpeen mukaan 1-2kk.
Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen, ja innolla odotan miten tissit tästä turvotuksen hälvetessä mukautuu vartalooni! :)

Halusin kertoa avoimesti asiasta täällä, kun asiaa on täällä aikaisemminkin ruodittu ja eipähän tarvitse arvuutella, ja kun mielelläni kerron tästä upeasta kokemuksesta lisää mm. muille leikkauksesta kiinnostuneille :)

Nukutuksesta herättyäni mulla oli tissit! Jee!

Nyt saa siis kysyä ja kommentoida. Uskon että moni muukin kamppailee saman asian kanssa, ja punnitsee vaihtoehtoja. Otan mielelläni vastaan asiallisia kommentteja ja kysymyksiä asiaan liittyen. Kerron omaan kokemukseeni pohjautuen vastauksia kysymyksiinne sen minkä osaan :)

Sara

sara

132 vastausta artikkeliin “Tissi -postaus”

 1. Tsemppiä toipumiseen! Tosi mahtavaa että kerrot näin julkisesti asian. Itse vihaan pieniä ja rumanmallisia tissejäni yli kaiken ja haluaisin niin tehdä saman toimenpiteen. Mulla vain tuo kustannuspuoli aiheuttaa sen ongelman, mutta jospa joku kaunis päivä, sitten kun muukin kroppa on kunnossa. :)

  • Hei ja kiitos tsempistä. Vointi on jo erittäin hyvä, siihen nähden että leikkauksesta ei ole vielä edes täyttä viikkoa! Ihanaa kun olette kaikkki näin positiivisia! ,:) kiitos viestistäsi:)

 2. oi ihan mahtavaa! Itse myös kahden lapsen nuori äiti ja sen oon päättänyt että rinnoille pitää ehdottomasti jotain tehdä. Ennen ensimmäistä raskautta rakastin omia kikkejäni mutta niin vaan ne imetyksien loputtua lörpsähti tyhjiksi pussukoiksi joissa ei tunnu olevan sisällä yhtään mitään :( itkujakin on tullut väännettyä asian takia… toivottavasti muutaman vuoden päästä mäkin saisin nauttia kiinteistä ja täyteläisistä meloneista :DD

  • hei ja tuo kuullostaa niin tutulta. Itkua on väännetty täälläkin. Toivotaan että sinäkin saat vielä haluamasi tissit :)

 3. Huomenta! Mukava kuulla, että viihdyt nyt omassa vartalossa ja sait sen ”viimeisteltyä” rinnoilla :)Itse kuulun myöntämättä niihin ihmisiin, joilla ei ole mikään suvaitsevaisin mielipide kauneusleikkauksista. Rinnat on kuitenkin ollut niistä se, jonka ymmärrän parhaiten, kunhan ne nimenomaan ovat luonnollisen kokoiset eikä sellaiset valtavat kellukkeet. Naaman leikkaamista tai botoxia en edelleenkään ymmärrä (muutakuin jos on ollut onnettomuudessa jne), koska se näyttää minun silmiini luonottomalta jokaisella ja tykkään muutenkin ilmeikkäistä ihmisistä. Vaikka asiahan ei toki minulle kuulu, mitä kukin itseensä laittaa :)Olen kuitenkin miettinyt viime aikoina, että mistä esimerkiksi silikoneja vastaan tullut asenne johtuu ja tullut siihen tulokseen, että ne harvat ihmiset, joilla tiedän oikeassa elämässä olevan silikonit ovat nykyään yhtä kuin rintansa. Normaalejapaitoja ei enää käytetä vaan ne rinnat on aina puoliksi paljaana ja ainoa puheenaihe. Silloin ei mielestäni ole kyse kuin siitä, että on haluttu vain isot tissit, että saisi huomiota. Sen lisäksi julkisuudessa esiintyvät tapaukset, joilla tuntuu olevan pää täynnä tyhjää ja rinnat on se asia, joka on elämän keskipiste. Niitä kauniita normaalikokoisia silikonirintoja harvoin mainostetaan lööpeissäkään samoin kuin niitä valtaisia, joten niiden kantajat on melko vieras käsite.Niinkuin huomaa, on ennakkoluuloja, mutta sitten nyt kun näiden treeniblogien ja fitness-maailmaa seurattua on herännyt myönteisempi ajatus, kun huomaa, että niitä ottaa myös järkevät ihmiset, joille ne eivät ole maailman tärkein tavoite vaan nimenomaan osa sitä omaa vartalonkuvaa, viimeistelyä ja oman vartalon hyväksyntää. Että niitä haluaa muutkin kuin bimbot, näin rumasti sanottuna :DNyt tosiaan kun on laihtunut niin onhan ne omatkin rinnat pienentynyt, tuskailenkin välillä niitä tyhjiä pikkupusseja siinä kohtaa, missä ennen oli ihan hyvät rinnat, ei isot, mutta sopivat. En ole imettänyt, joten en tiedä sitä kohtaloa, mikä sen jälkeen on edessä. En kuitenkaan itselläni näkisi silti silikoneja, mutta ehkä nyt tämän sinun rehellisen kertomisen myötä saisin taas asennetta muutettua enkä heti asiaa tuomitsisi :) Onhan rinnat todella iso osa naiseutta, oli ne pienet tai isot, kunhan ne itselle tuntuu omalta! Elipä voihan niiden eteen tehdä jotain, jos siltä tuntuu. Samaahan itse yritän läskeilleni tehdä, hus pois, että saisi sen vartalon, jossa on hyvä olla :)

  • moi. Meillä ihmisillä on todella paljon ennakkoluuloja. Ja usein juuri silikonit yhdistetään bimboihin ym seksistiseen. Asioita pitää osata katsoa monelta kantilta ;) Kiitos massiivisesta viestistäsi :D paljossa olen samaa mieltä. Kunhan pysytään luonnollisena, niin hyväksyn, vaikka tosin ei siihen muiden hyväksymisiä tarvita :) kiva kun kirjoitit!

 4. Oi että hienoa! Toipumisia! Mullakin on vähän samanlainen tausta kuin sulla eli entuudestaan pienet rinnat on vielä pienemmät ja tyhjemmät lasten myötä. Ottaisin rinnat jos uskaltaisin. Toisaalta en oo koskaan kyllä haaveillut edes suurista rinnoists. Pelkään kaikkia vaaroja: hajoamista, siirtymistä jne. Osaisitko näistä riskeistä kertoa enemmän?

  • Heip. Ja kiitos, täällä toivutaan hyvällä vauhdilla. Tänäpäivänä implantit on niin kestäviä, että ei ne voi hajota ja oikeaan paikkaan kun laitetaan jo aluksi ja annetaan parantua rauhassa, ne eivät liiku :) mulla implantti on lihaksen päällä. Jos olisi laitettu lihaksen alle, niin rintaa treenatessa, ajan saatteessa kun lihas kasvaa, niin se painaisi implanttia ja se saattaisi siirtyä esim kainaloon päin :) kirurgi kertoo konsultaatiossa näistä kaikista mahdollisuuksista ja vaihtoehdoista todella tarkkaan :)muakin jännitti ja pelotti se, mutta kaikki meni ja on hyvin :)

 5. Tosi hienoa, että avoimesti kerrot asiasta ja voin hyvin ymmärtää miten tyytyväinen nyt olet! Ennen en mitenkään voinut ymmärtää, miksi joku haluaisi suurentaa tissejään ja olinkin silloin vielä tyytyväinen omiini. Kuitenkin myös kahden lapsen imettäneenä ja yli 30kg laihduttaneena olen alkanut myös itse harkitsemaan tissien korjaamista, sen verran surkea olo tyhjistä nahkapusseista tulee… Kovasti tsemppiä sulle leikkauksesta paranemiseen! :-)

 6. Onnea uusista tisseistä :) Itse haaveilin vuosikaudet rintojensuurennuksesta ,kun näistä lätyistä kolmen lapsen jälkeen ei ole enään mitää jäljellä. Olin jopa varannut ajan konsultaatioon yms. Kunnes ystäväni sairastui rintasyöpään ja hänen sairastumisen myötä laitoin omat elämänarvot uusiksi ja rintojensuurennus jäi sitten todellakin vain haaveeksi.Joudutko pitkäänkin olemaan salilta pois nyt leikkauksen jälkeen ?

  • Hei. Ja voi, kurja kuulla. Sairaudet on aina inhottavia asioita ja ymmärrän sinua. Ollenkaan ei saa rasittaa ja treenata n.4viikkoon. Rintaa saa alkaa treenata vasta parin kuukauden jälkeen. Haluan olla täysin terve ennen salille paluuta :)

 7. Olen nuoresta tytöstä saakka haaveillut tisseistä; tilanne on ollut aika sama kuin sulla. Nyt kolmen lapsen (ja yhteensä 3 vuoden imetysten) äitinä rinnat on kuin märät lapaset :( Mulla on tosi reilua arvenmuodostusta (esim. luomenpoistosta tiedän), joten pelkään, että jäljelle jäävät arvet olisi järkyttävät.Muutamia asioita kiinnostaisi tietää: Otitko pyöreät vai anatoomiset? Entä tuliko silikonit rintalihaksen alle vai päälle? Mietitkö missään vaiheessa rintojen täyttöä ”omalla rasvalla” (tosin sitähän sulla ei oikeastaan ole)? Ja jos mietit, niin miksi päädyit silikoneihin?Itse olen juurikin miettinyt tuota rasvansiirtoa, mutta en ole kuullut kenenkään kokemuksia tai nähnyt tuloksia kyseisestä operaatiosta.

  • Moi. Valitsin silikonit, koska omaa rasvakudosta oli niiiin vähän. Minulle laitettiin pyöreä matala profiilinen implantti, joka kuulemma sopii parhaiten jos on vähän omaa rintaa.ja lihaksen päälle, koska treenaan. Jos laitetaan lihaksen alle niin rintaa treenatessa implantti saattaa ajan saatossa liikkua hieman kainaloon päin kun rintalihas kasvaa ja painaa implanttia. Vaikka kyllä tiedän monella esim fitness urheilijalla olevan ilmplantin lihaksen alla. Minulle suositeltiin tätä :)

  • Joo toi on erittäin jännä asia tuo miten se valitaan, lihaksen päälle vai alle. En saanut siihen oikein koulussa selvyyttä implantologian kurssilla, mutta itse päätin ainakin että ottaisin päälle :DMut mitä tulee tuohon rasvalla täyttöön, niin se ei ole samalla tavalla ”ikuinen” operaatio kuin silikonit, sillä useimmiten se rasva liikehtii sieltä rinnoista sitten muualle ja rinnat tulevat pienenemään. Mun mielestä sellanen operaatio on vähän turha, mutta sehän saattaa kuitenkin olla tekniikaltaan pienimuotoisempi leikkaus kuin silikonit ja siten perusteltavissa.

 8. Oi Ihanaa! Kuinka paljon sinulla oli/on kipuja leikkauksen jälkeen? Kuinka kauan olit leikkausjonossa? Jos saa kysyä niin kuinka paljon tämä operaatio kustansi? Olen itse miettinyt hartaasti samaa operaatiota, mutta vähän jännittää operaation kivuliaisuus ja se, että leikkaus epäonnistuisi.. :)

  • moi. Sain hyvät lääkkeet joten ei ollut paljon kipuja. Vaikeinta on nukkuminen selälteen johon en ole tottunut ja sängystä noustua rintoihin sattuu ja kiristää mutta se helpottaa pian. Nyt jo hyvä olo ja leikkauksesta melkein viikko :)

  • ja piti vielä jatkaa mutta hammaslääkäri kutsui sisälle.. Eli jatkan nyt. Odotin kuukauden ja hinta riippuu aina implantin mallista minkä haluaa. Hinnat löytyy Helsinkiclinic.fi :)

 9. Hei, tosi hienoa! Minäkin olen suunnitellut ja haluankin käydä leikkauksessa, mutta se hinta?!? Kaikkialla eri ja löydäppä vielä luotettava paikka, läheltä kotia ettei kauas tarvi matkustaa. niin ja ystäväni puhui että silarit pitäisi uusia 5-10 vuoden välein, onko näin? Tsemppiä ihan hirveesti, oon tosi onnellinen sun puolesta!!! :)

 10. Olipas hyvin kirjotettu postaus! Ite oon samaa mieltä että normaalissa mitoissa rintojensuurennusleikkaus on ok tai siis enemmän kun ok, itekin haluaisin. Nuorempana olin kyllä muodokas, mutta omalla pelleilyllä lähti kaikki rasvat ja vaikka nyt taas normaaleissa mitoissa, niin ei ne tissit oo palautunu.Minkä verran tuo leikkaus maksoin? Ovatko olleet kuinka arat nyt? Saatko siis liikkua ollenkaan eli kävelylenkkiä tms kevyttä? Kauanko jonotit? Oot pohtinut ja halunnut leikkausta jo pitkään, mutta kuinka teit loppulisen päätöksen? Pelottiko?Heh onnea uusista rinnoita;)

  • Kiitos :) kyllä pelotti, se oli osa syy siihen miksi en ole aiemmin ottanut. Jännitti asia leikkaus, ja sitten aina lykkäsin projektia kauemmas. Hinta riippuu, tuleeko pyöreä vai pisaran mallinen implantti. Hinnat löytyy täältä http://www.helsinkiclinic.fi/hinnasto-helsinki-clinic Ja konsultaatioon pääsin viikon kuluttua soitostani ja leikkaukseen reilun kuukauden kuluttua. Viikon verran on nyt leikkauksesta ja olo on hyvä. Ensimmäiset päivät oli hankalia, mies auttoi nousemaan sängystä ja sohvalta ja pesi hiukseni ym auttoi :D mutta nyt kädet toimii mutta ei saa rasittaa. Kevyitä kävelyjä voin tehdä ensi viikollo :D Päätin että haluan tissit jo ensimmäisiin kisoihin ja niihin on reilu vuosi aikaa, joten nyt oli hyvä aika ottaa, niin ehtii parantua ja talvella muutenkin on parempi ottaa kuin kesä kuumalla. Paranee helpommin :)

 11. Näytätpä onnelliselta tuossa kuvassa, jossa uudet tissisi ovat vielä paketissa :D Onnea sinulle ja hienoa että itse olet tyytyväinen. Itse kuulunut siihen tiukkapipoiseen ryhmään, joka ei arvosta kauneuskirurgiaa muutoin kuin siinä tapauksessa, jos on esim kasvot ruhjoutuneet onnettomuudessa tai syövän takia menettänyt rintansa. Itsehän harkitsin nenäleikkausta aiemmin. Myöhemmin olen mieleni on muuttunut, eikä elämä pyöri enää kirjaimellisesti oman ”nenäni” ympärillä. Haluaisin vielä sanoa ulkonäköasioista yhden jutun sinulle ja kaikille muillekin, että vielä 5 vuotta sitten olin todella itsekriittinen ja keskityin vartaloni virhekohtiin, vaikka olinkin hoikka ja hyvävartaloinen. En ole enää ihan niin hyvässä kunnossa kuin tuolloin, mutta aikuistumisen myötä olen saanut huomata, kuinka pidän itsestäni entistä enemmän tällaisenä kuin olen. Eli osaan arvostaa tervettä vartaloani ja pidän siitä huolta. Tää on mun vartalo ja viihdyn siinä, ja se on nätti. Eli viestini on, että aikuistumisen myötä mieli ja ajattelu muuttuu ja näkee itsensä eri tavalla. Ainakin itselläni on käynyt niin :) Pikaista toimpumista, että pääset jälleen treenin pariin ;) go girl!

  • hei, ja kiitos että jaoit erinlaiset mietteesi kanssamme. Arvostan. Kiitos tsempistä, täällä parannutaan hyvää vauhtia, ja odotetaan innolla salille paluuta!

 12. Moi!Onnea rinnoista! Toivottavasti parantuminen tapahtuu ongelmitta =0)Kuinka kauan toi operaatio kesti? Ja desit kiinnostaa tietty ;0) jos haluat kertoa !Mulla on varmaan ollu onnea matkassa kun omat rinnat on 3 imetyksen jälkeen säilyttäny kokonsa ja muotonsa suurinpiirtein roikkumatta (ainakin omasta mielestä…) =0) Tietty jos paino tippuisi vielä muutaman kilon, niin en tiedä lähtiskö rinnoista seuraavaksi … Mut so far so good ;0)HV76

  • moi ja kiitos :) leikkaus kesti 1,5h ja pääsin jo illaksi kotiin :) kiuva kun ei tarvinnut matkustaa kauas :) ja juu, implantit on 3,3dl ja ihanan kokoiset, ei tosiaan liian suuret vaan juuri sopivat! monet eivät ole edes huomanneet :) en halunnutkaan mitään huomiota herättäviä ;) hihi

 13. Kirjotin pitkät pätkät ja sit se hävis :D Mutta ensinnäki tsempit paranemiseen! Kyllä mäki nyt kahden lapsen ja 29kg laihtumisen jälkeen olen alkanu haaveilee tyhjien nahkarukkasten täytöstä. Semmoset sopivat ja ennen kaikkea kiinteät rinnat kelpais kyllä takasi. Mutta haaveena se luultavasti pysyy :) Mahtavaa että sä oot saanu nyt kropan siihen kuntoon että voit olla tyytyväinen! :)

  • moi. voi vitsi kun hävisi.. kiitos tsempistä :) oon niin happy, kun mulla on nyt muotoja ja just semmoiset ihanan kiinteät ja pyöreät tissit ;) kiitos viestistäsi :)

 14. Minkä kokoiseen implanttiin päädyit? Eräällä ystävälläni on silikonirinnat ja hänellä ne laitettiin lihaksen alle, koska tosiaan oli niin pienirintainen hänkin. Ei voi tehdä esim penkkipunnerrusta, tai oikeastaaan ei uskalla/halua juuri tuon siirtymisvaaran takia.Kunhan sulla turvotus lakkaa, ni kerrotko, näkyykö ne implantin reunat ihon läpi vai onko tulos luonnollinen? Ystävälläni näkyi implantin reuna hieman kainalon puolelta.

  • moi. koko on 3,3dl, ja minut pikku tisseihin juurikin sopivat. yhtään isompi ei ois mahtunu tai olis näyttänyt rumalta kun omaa kudosta oli niiin vähän. ja siks lihaksen päälle että voin mm penkkaa ;) hihi kerron sit kun oon parantunut niin enemmän ;)

 15. Minä kuulun siihen ryhmään, joka mielellään ottaisi aavistuksen pienemmät rinnat… Ei toki, saahan näillä isoilla rinnoilla ainakin miesten katseet jos minussa ei muuta katsottavaa ole, mutta silti ottaisin pari kuppikokoa pienemmät (vaikka ei mulla nyt mitkään himo suuret ole mitä joillain). Jo vaikka ihan sen takia, että oispahan tuo liikkuminen kivempaa kun ei heilu tuossa edessä niin hurjasti tai mahalleen makoillessa ei koskisi eikä tarvitsisi kädellä siirtää ”oikeaan” asentoon niitä rintoja, että on mukavampi olla. Mutta sitten jos nämä pienenisi niin kohotus ois kiva (ja kyllä muutenkin). Koska ei minun luomut ainakaan ole semmoset kun noilla bikinimimmeillä, joilla on isot tissit, että ne terhakkaasti sojottaa jonneki taivaaseen. Ei todellakaan! Tosin sitähän voisin itsekin saada aikaiseksi kun kävisin salilla rintaa tekemässä, voisi auttaa asiaa :/ Mutta hyvä, kun sinä olet nyt tyytyväinen kroppaasi ja pointsit siitä, että tosiaan otit tuommoset luonnolliset rinnat eikä mitään järkyn suuria! Toivottavasti paranet pian! :)

  • heippa. ymmärrän sinuakin. tunnen ihmisiä joilla sama tilanne. kiitos paranemis terkuista! Nämä tissit ja tää nainen saa extra huolenpitoa kyllä kotona, niin paraneminenkin nopeutuu ;)

 16. Tosi upeeta! Paljon onnea! :) Ja kirjotit kyllä kerrassaan niin hyvin että tuskinpa tänne ilmestyy mitään kovin kummallisia pena-anoja heittämään huonoa läppää aiheesta. Mulla on vielä ihan hyvän kokoset tissit ja niihin saa kivasti ryhtiä hyvillä liiveillä, mutta kyllä mä niistä näen sen että takana on kova laihdutus. Ja niistä näkyy, että mulla on ollut nämä jo ala-asteelta saakka, sillä oon aina ollut ylipainonen ihan 25/27 ikävuodestani. Voin vaan kuvitella minkälaiset patalaput näistä tulee jos ja kun joskus oon vauvaa imettäny 8| Siinä ei enää hyvät liivitkään tuu auttaan. Joten kyllä mulla silikonit on mielessä, että jonain päivänä saatan vielä sellaset hankkia (vaikkakin mun mummu sairasti rintasyövän, en tiedä vaikuttaako sellaset tähän asiaan…). Ehdottomasti kauneuskirurgia on hyväksyttävää ja jokaisen itse päätettävissä, jos kokee että ei ole tyytyväinen itseensä. Mäkin oon esimerkiksi poistanut silmäkulmastani ison patin joka mulla oli syntymästä saakka, ja se oli täysin kosmeettinen leikkaus ainakin alku-konsultointien perusteella. Leikkauksessa sitten ensiviillon jälkeen lääkäri sanoi että ”oho!” ja sen jälkeen ne puhukin täyttä siansaksaa :D Olin tietysti kauhusta kankeena koko homman ajan kun eivät antaneet esilääkitystä. Leikkauksen jälkeen selvisi, että siinä oli ollut tulehdus (niinkun niille olin kyllä kertonut että siinä oli välillä outoja kiputuntemuksia…) ja avatessa sieltä valui vihreetä mätää tms :D Tää oli siis ihan horror-kamaa. Eikä siinä vielä kaikki :D Sitä epäiltiin ultran ym perusteella, että se on vaan rasvapatti ja paskat se oli :D Se oli mun kehittymättä jäänyt kaksonen :DD (tää on kun Stephen Kingin romaanista) Siinä oli siis kiinnittyneenä hiuksia ja kynsiä! :D Anteeks nyt kun kerron, mut pakko sharee kun tuli mieleen. En sitten enää tahtonutkaan nähdä sitä mitä ne sieltä poisti :S Apua! :D Kokoo sillä oli siis halkasijaltaan joku 2,5cm. Ei se patti näkynyt kauheen selvästi tossa kun se meni niin sopivasti kasvojen muotoon silmän kulmaan ja mulla on melki aina ollu silmälasit.Mut hyvä näin että pidin pääni että nyt se lähtee vaivaamasta tosta silmäkulmasta :) Jäljellä on enää hädintuskin havaittavissa oleva valkoinen ohut viiva ja ehkä ihan vähän enemmän löysää ihoa kuin toisessa silmässä. Eli jos mulla rupee joskus tuo silmäluomi jotenkin iän myötä roikkumaan ja siks rupeen näyttään mummolta, niin ilman muuta käyn sen leikkauttaan! Ja tissit myös, taikka patalaput ne sillon on… :D Ulkonäkö vaikuttaa mulla ainakin (kaikilla?) osittain mun itsetuntoon. Pakko sitä on itestään tykätä ja omasta peilikuvastaan, jotta voi elää täyspainosta ja onnellista elämää. Mua ainakin on masentanut se, etten oo tykännyt kropastani. En koe että siinä on mitään väärää, että muuttaa kroppaansa tavalla tai toisella, jotta on onnellisempi. Tottakai elämässä on muitakin asioita, mutta ei nyt puhuta niistä. Mut se mitä en ymmärrä kyllä ”kauneuskirurgiassa”, on sellasten asioiden muokkaaminen, joihin voit itse vaikuttaa, kuten rasvaimut tai vatsalaukun pienennysleikkaus. Toki jos ihan oikeesti on aivan kaikkensa (todellakin kaiken!!) tehnyt laihdutuksen eteen, mutta jostain kohtaa ei vaan sula, niin sitten. Mutta en voi ymmärtää sitä miten hepposesti tota vatsalaukun kuristustakin suositellaan. Ja miten typerää on käydä rasvaimussa, se on kerrassaan niin laiskaa toimintaa eikä sellasta ihmistä voi arvostaa, ellei nyt ihan oikeesti ole sille jotain perusteita, mutta en usko. Jos se ruokavalio ja liikuntapuoli on kunnossa, niin kyllä ne rasvat sieltä sulaa aivan jokaisesta kohdasta!Menipäs jaaritteluks :D Kirjoitit kerrassaan niin hyvin että oksat pois! Aivan mahtava juttu, oon kyl onnellinen sun puolestas! Nyt sit vaan keksiin tälle ajalle joku toinen harrastus salin tilalle niin aika kuluu joutusammin :) Kirjottele silti vaikkei treenipäivityksiä olekaan! <3

 17. P.s. Saisit kyllä pointsit vaikka oisit ottanut minkä kokoset rinnat! Pääasiahan on se, että sinä olet niihin tyytyväinen! Millään muulla ei ole tossa asiassa merkitystä (paitsi ehkä vähän oman miehen mielipiteellä, miten käteensopivat se tahtoo :D mä aattelin ainakin kysyä sit :DD) <3 Mua sitten ärsyttää kun jotkut on sitä mieltä kuinka rinnat on out nyt 2010-luvulla :D Joo niin varmaan voi olla, mutta eiköhän kaikilla saa olla just sen kokoset rinnat mistä tykkää, se ei kuulu muille! <3

  • Voi ihana sinä <3 hih kiitos ihanasta "jaarittelus" viestistä, mukava saada teiltä asiallista kommenttia :)oon mielissäni :)kiva että tykkäsit kirjoituksesta <3 onhan tota puuhaa ja yritän silti pitää blogin elossa, vaikka treenipäivityksiä ei tulisikaan :) palataan Joan!

 18. Kirjoittelen nyt anonyyminä vaik ihan nimen kanssa sua oon jo pitkään seuraillut ja kommentoinutkin. Mulle laitettiin keväällä implantit. Koskaan en ollut omistanut isoja rintoja, mutta ensimmäisen raskauden ja imetyksen aikana rintani venyivät PALJON. a-kupistä d-kuppiin. Toisen lapsen kanssa ei enää samanlaista maidontuotantoa ollut (tai alkuturvotusta) ja kun kumpaakin kaveria yli vuoden imetin, niin rinnat näytti miltä näytti, eli mut oli imetty tyhjäksi. Pitkään pohdin minäkin uskallanko vaiko en ja puolison kannustuksen myötä uskalsin mennä juttelemaan asiantuntijan kanssa, jonka kanssa varasimme leikkausajan ja arvioimme minkäkokoinen implantti täyttäisi nämä tyhjät rinnat (arvio oli max 3,5 dl) ja pyöreä implantti oli tarkoitus laittaa osittain lihaksen alle. Pari viikkoa ja olinkin jo leikkaukseen valmistautumassa, kun lääkäri pudotti minulle 15 min ennen leikkausta pommin: ”Emme voi laittaa implanttia lihaksen alle, vaan se laitetaan päälle, koska sinulla on lihasta sen verran rinnassa ja implantin täytyy olla vähintään 3,75 dl.” APUA ja minä halusin mahd. pienet. Ihan sumussa kävelin leikkaukseen ja herätessäni tuijotin vaan teipattuja rintoja ja pohdin mitähän sieltä löytyy. No tuo 3,75 sinne sitten laitettiin ja rintani tuntuivat ISOILTA. Onneksi turvotuksen jälkeen ne pikkuhiljaa alkoivat tuntua omilta ja tykkään niistä kyllä kovasti… Sattui kuitenkin pieni ”vahinko” ja huhtikuussa olisi kolmas lapsi perheeseen tulossa ja nyt pelkäänkin, että mitähän näistä jää jäljelle :( Mä olin jo 2 päivää leikkauksen jälkeen töissä ja työmatkat oli pakko kävellä, joten varovasti ja hitaasti mentiin, mutta palautuminen tapahtui kyllä mukavan nopeasti. Selkä meni aivan jumiin selällään nukkumisestä ja tietysssä vaiheessa, kun nänneihin alkoi tunto palailla, niin ne vihlonnat olivat kyllä kamalia!Rohkea tyttö olet ja hienoa, kun puhut siitä kaikkien kuullen. Kyllähän me tarkkasilmäiset oltaisiin muutos huomattu :)

  • heippa. ouh, hassua että ei huomattu aikaisemmin sitä että ei voikkaan laittaa alle, vaikka niin suunnittelitte..hmm.. no mutta onneksi kaikki on nyt hyvin, ja uskon että kaikki menee hyvin myös vauvan syntymän jälkeen ;) sama täällä, 2 päivä leikkauksesta ja olin jo töissä, mutta todella varovainen :) kyllä tää tästä, kohtahan on jo kesä ja oon parantunut täysin, aika menee niiiin nopee :) hih, tarkkasilmäiset ;)

  • Joo mustakin tosi hassua toimintaa… mut varmasti se, et mun operaation alkujutut hoidettiin suomessa ja leikkaus Tallinnassa, niin se tiedonkulku ja tietämys ei vaan kohdanneet täysin. Ja siis täysin luotan kyl tän lääkärin lopulliseen päätökseen, sil voin vaan kuvitella kuinka pienempi implantti olis jättänyt mun rinnat edelleen tyhjiksi. Ja vielä lisäyksenä, et sä ja mä keillä ei oikeasti siel rinnas oo ollut omaa rasvaa oikeastaan yhtään, niin 3,3 ja 3,75 ei ole isot määrät täytettä. Mut saman desimäärän kun laittais sellaiseen rintaan, jossa on omaa rasvaa, niin silloin noi olis isot koot :)

  • moi. en oikeastaan miettinyt. olen kuullut, että mitä siellä maksaa, ja jos täällä on mahdollisuus päästä samalla hinnalla ja vielä erittäin hyvällä työnjäljellä ja loistavalla lopputuloksella ja palvelukin pelaa suomeksi ja hyvin, niin miksi menisin kauemmaksi :) ja jos jotain tapahtuisi, niin sairaalakustannukset kuuluu leikkauksen hintaan..ei tartte matkustella ulkomaille tai maksaa isoja lääkärilaskuja.

 19. Moikka,koko yläasteen ajan sain kuulla olevani lauta. Kun menin lukioon niin silloinen poikaystäväni haukkui tissieni pienuutta ja erotessamme sanoi että ei kukaan ikinä halua seurustella pienitissisen kanssa. Kaikki haukkuminen vaikutti todella paljon mielikuvaan itsestäni. En halunnut enää käydä uimassa, saunassa tai olla missään muuallakaan ilman paitaa. Kun vihdoin täytin 18 päätin että haluan mennä leikkaukseen, jotta tuntisin oloni paremmaksi, jotta mulla olisi edes sen kokoiset rinnat että löytyisi sopivia rintsikoita. Jännitin ihan hirveesti asiaa ja mutta onneksi kun kerroin siitä mun läheisille ihmisille(vanhemmille ja siskolle) he kannustivat koska tiesivät kuinka iso asia tämä oli mulle. Koen että olen nyt leikkauksen jälkeen paljon itsevarmempi enkä häpeä mun omaa vartaloa. Olen iloinen että menin leikkaukseen ja nyt löydän itselleni sopivia alusvaatteita ja koen olevani naisellinen. :) Tosi harmillista on se että media on antanut leikkauksessa olleista sellaisen kuvan, joka saa muut kuvittelemaan että kaikki leikkauksessa olleet ottavat mahd. suuret implantit. Ihanaa että toteutit unelmasi ja toivon sulle kaikkea hyvää!Terkuin, Ella

  • moi Ella :) tarinasi kuullostaa kovin tutulta. kurjaa, että muutkin joutuvat kokemaan tuollaista. mutta siitä vahvistuneena, voimme haistattaa kaikille kus**äille pitkät, ja elää itsevarmoina ja rohkeina elämäämme eteenpäin, eikös ;) oot ollut myös rohkea! hyvä me! go sinä! ;) kaikkea hyvää sinullekkin :)

  • Pakko tähän näin anonyyminä ja yleisellä tasolla kommentoida, että eikös tuo silikonien hankkiminen ole pikemminkin myöntyminen siihen, että ne kiusaajat olivat oikeassa. Siinähän entinen ”lauta” turvautuu varsin radikaaliin toimenpiteeseen mahtuakseen paremmin noiden kuspäiden määrittelemiin raameihin.

  • Moikka. Kerroin, kuinka olen kauan jo haaveillut tisseistä ja kuinka olen pystynyt kuuitenkin elämään ilman niitä. En turvautunut leikkaukseen siksi että minua ei nähtäisi enää lautana, olenhan aikuinen ja kuten sanoin pystyin elämään asian kanssa, näin on vaan kivempi ;) ja ei tässä mitään oikeeta ja väärää ole, mulla vaan ei ollut tissejä ja thats it :D

  • Juu, en tarkoittanutkaan nimenomaan sinua, vaan silikoni-ilmiötä yleisesti. Toki on mahtavaa, että ihmiset saavat muutettua niitä kohtia kehossaa, jotka heitä vaivaavat. Se on kuitenkin vähän arveluttavaa, jos leikkausta aletaan pitää parannuskeinona pienirintaisuuteen. Eihän a-kuppi ole mikään sairaus, josta pitäisi välttämättä hankkiutua eroon. IMO silikonien yleistyminen voi antaa nuoremmille kuvan, että pienissä rinnoissa olisi vikaa.

 20. Vau :) Hienoo että teit kuten halusit. Itsellä kans pienet rinnat,olen tyytyväinen niihin,mutta jos tästä pienenee esim. sen imetyksen jälkeen (kun joskus lapsia hankin) niin varmasti olis samanmoinen operaatio mielessä ja toteuttaisin jos mahdollista. Onnea uusista kauniista rinnoista! :)T. Maarit (marge)

 21. Öh, tässä tulee sitten kommentti, jota et halua lukea… Mutta, niin surullista. ;o( Kustantaisitko omalle lapsellesi silarit, jotta hänen ei tarvitsi kuulla olevansa ”lauta”? Vai olisiko sittenkin parempi muokata kulttuuria siihen suuntaan, että nainen on nainen pienemmilläkin rinnoilla? Apua, ei tällaiseen maailmaan ehkä edes halua tehdä lapsia. :o(

  • heii :) tottakai on kiva saada kaikenlaista kommenttia. tähän sen verran, että mun vanhemmathan ei liity tähän päätökseen tai kustannus juttuihin mitenkään, itse päätän omista asioistani ja maksuista, olenhan aikuinen jo :) mielestäni kommenttisi kuulosti oudolta, jos aikuisen ihmisen silikonien ottaminen vaikuttaa päätökseesi tehdä lapsia :)

  • Mun mielestäni on jokaisen oma asia ottaako vai mitä tekee kropalleen. Parempi varmaan, että on onnellinen kuin että omat lapset näkee, että äiti on surullinen olostaan ja kropastaan. Esim lihavat, anorektikot ym ym. mieluummin näyttää lapselleen sen hyvinvoivan äidin. Jos yksi ottaa ei kaikkien tarvitse.Itselleni tuli mieleen, että jos nyt olet pari kk treenaamatta ja olet ollut muutenkin treenitauoilla niin miten ehdit kisakuntoon kevääksi 2014?

  • Tuosta anonyymin kommentista tuli mieleen…toki esim. meikkaus ei ole kehoon kajoamista ja sinällään hieman eri asia, mutta eikös tuolla ajatustavalla pitäisi myös paheksua meikkaamista ja antaa meidän naisten näyttää siltä kuin luonnontilassa näytämme. Meikkaus on vanha asia, siksi siihen suhtaudutaan arkipäiväisesti. Ehkä silikoneihinkin joskus ;) Itse en sillä tavalla osaa sanoa juuta enkä jaata kun omat on ihan sopivankokoiset eivätkä näytä pienentyneenkään vaikka rasva% on mennyt alas. Varmasti itse miettisin ennen päätöstä kovasti jos sellainen tilanne tulisi. Minusta monet silikonit ovat vaan niin karsean ruman näköisiä, oikein palluroita jotka eivät näytä kuuluvan kantajansa kehoon :( Miksiköhän niistä ei usein saada hieman luonnollisemman näköisiä, kun luulisi tänä päivänä tekniikoiden yms. olevan edistyksellisiä…

  • moikka. juu en tiedä, mutta sen näkee sitten 2014. kovasti aijon tehdä töitä sen eteen ja jos en ole valmis niin ei voi mitään. sit siirretään. tästä on tullut mulle elämäntapa, ja ne kisat tulee siinä sivussa. en tee tätä hommaa niiden yksien kisojen takia, vaan siksi että haluan lopullisen elämäntapojen muutokse, loppuelämäksi. kisat on siihen nähden sivuseikka. jos en ole kisakunnossa 2014 niin sit lykätään, ei haittaa :)ja toi meikkaaminen oli hyvä vertaus..smoin kun mikä tahansa ehostaminen ;) luonnolliset saa, kun keskustelee tarkasti lääkärin kanssa ja suunnittelee just sellaiset kun itse toivoo. kyllä ainankin kyseisessä paikassa osattiin hommat, eikä nää mun ihanuudet oo yhtään luonnottomat, vaan just sitä mitä halusin! :)

 22. oon itekki miettiny kyseistä implanttien ottoa mut vielä toistaseks keskityn siihen että saan muun kropan kuntoon eka ja sit vasta tissien vuoro :) jatka samaan malliin! meidän perheessä jopa mieheni käy lukemassa siun postauksia ja tsemppailee tätäkahden pojan mammaa yhtä hyviin tuloksiin kuin sie oot päässy! :)

  • heip. juu sama juttu oli mulla. en halunnut ottaa implantteja kun olin ylipainoinen, vaan halusin parempaan kuntoon ja nyt oli oiva aika mieletäni :) ihanaa, terkkuja kotiin, ja kiva jos kiinnostaa seurailla elämääni ;)

 23. Mahtavaa! Rohkea nainen olet! :DMie olen ollu tyytyväinen rintoihini. Ne ovatkin olleet se ainoa tyytyväisyyden kohde, kun ylipainoa on ollut parhaillaan yli 35kg. Nyt laihdutettuani ja kahden lapsen imetyksen jälkeen olen joutunut huomaamaan, että ainoa rinnan täyte on ollu pelkkää rasvaa :/ Vaatteet päällä hieman topattujen liivien kanssa olen sopeutunut jollakin tavalla. Mutta kun luovun liiveistä todellisuus iskee aina takaraivoon.(tosin en ole myöntänyt tätä kellekään vielä) Olen miettiny puolitosissani silikoneja, mutta mietin aina kuinka muut ihmiset siihen suhtautuisivat. Tekisivätkö ne muiden silmissä minusta pinnallisen ihmisen? Eihän näissä asioita nyt oikeasti kannattaisi ajatella muiden mielipiteitä, koska mie itsehän se olen joka oman kropan kanssa elän. Mieheni leikkisästi minua aina kadonneista rinnoista kiusaa ja sanoo että ostaa minulle 30-vuotis lahjaksi Tallinnan matkan ;) Minusta olet tehnyt hienon ja rohkean päätöksen ja olen iloinen puolestasi <3 Tsemppiä toipumiseen :)

  • oi janzku! kiitos mukavasta viestistä :) tuli hyvä mieli :) laihtuminen tekee ihmeitä rinnoille, sillä onhan rinnat kuitenkin rasvaa.. ja hei, pidä kiinni siitä miehisi lupailemasta lahjasta ;) hihi. kiitos tsempistä! ;)

 24. Hei Sara! Kiitos rohkeasta postauksesta. Itsekkin olen miettinyt rintojen suurennusta jo kauan, mutta mies hankaa vastaan. Laihdutin taannoin 17kg ja voi sen arvata kuinka rintojen käy. Tyhjät nyssykät roikkuu ilman täytettä. Mies ilmaisi erittäin huomaavaisesti, että jos lihottaisin takaisin niin saisin täytettäkin(tämä ei ole vaihtoehto). Saanko udella mikä oli kuppikokosi ennen ja mikä on nyt? :)

  • heh, ja juu, A kupista lähdettiin, ja en osaa tarkkaan sanoa miltä tissit koon puolesta näyttävät muutaman kuukauden kuluttua, mutta veikkaan iso B tai pieni c kuppi :)

 25. Luin jo eilen illalla postauksen kännykällä, mutta en keksiny mitään järkevää kirjotettavaa! :DMUTTA pakko jotain kommentoida ;)Nimittäin, oon hirmu onnellinen siun puolesta! Yllätyin niiin paljon, kun luin tän postauksen, oikeesti :D Itelläkin haaveena ottaa silikonit KUNHAN saan ensin tämän kropan muuten parempaan kuntoon. Rohkee oot,kun kirjotit asiasta näin julkisesti. Olis myös mukava, jos kirjottelisit jossain vaiheessa miten oot toipunu ja miten rinnat parantunu ja kaikkee muuta mahollista :)Toipumisia! <3

  • ihana oot, kiitti. Ja joo kerron kyllä koko paranemis prosessista täällä, eli pysytte kyllä kärryillä ;)

 26. Onnittelut! Sun toipumisen seuraaminen tulee tarpeeseen, sillä itsekin aion mennä jossain vaiheessa leikkaukseen ja olen fyysisesti todella aktiivinen, aivan kuten säkin. Tsemppiä ja parantumisia! (:

  • heippa. Noniin, kiva kuulla, juuri tämän takia halusin rehellisesti ja avoimesti kertoa asiasta kun arvelin että monia kiinnostaa jos ovat itse menossa samaiseen operaatioon :D

 27. Aivan mahtavaa! Olet rohkea kun kirjoita asiasta avoimesti.Itsekkin 30 v naisena jolla 13 vuotiaan rinnat olen haaveillut silikoneista, ehkä joku päivä saan myös itselleni tissit joista voin olla ylpeä.Toipumisia sinne :)

 28. Tsemppiä toipumiseen! :) Yllätyin kyllä kovasti tästä postauksesta, tuli jotenkin niin puun takaa. :D Ite en ikinä uskaltais moista mennä tekemään, oot tosi rohkee! :)

 29. hei oon lukenu sun blogia jo jonkun aikaa ja oot iha mahtava persoona! ihailen sua kovasti ja ootan aina mistä seuraavaksi postailet. Mulla olisi sinänsä todella paljon kysyttävää niin jos millään kerkeäisit vastamaan olisi mukavaa. Aion lähettää sähköpostia jos käy ? Ja onnea toipumiseen! Suoritetaanko nuo Helsinki Clinicin leikkaukset katajanokalla vai jossain muuaalla kun asustan tässä klinikan naapurissa ja olen pitkään miettinyt :D terkuin sara!

 30. Hei Sara!Treenaan tällä hetkellä myös itsekin tavoitteellisesti kisalavoja kohti, ja itseäni on vaivannut erittäin paljon myös tämä ”lautana” oleminen! En kuitenkaan ole äiti, enkä siis koskaan imettänyt , enkä lapsia ihan lähitulevaisuudessa ajatellutkaan hankkivani ,mutta mietin että tiedätkö kuinka paljon silikonit vaikuttavat imettämiseen? Olen kuullut ,että imettäminen silarien kanssa ei onnistuisi ollenkaan, tai saattaa hankaloitua vai onko tämä jokin urbaani legenda? :)Sen verran myös piti kysyä, että jutteliko lääkäri kanssasi siitä kuinka usein implanttia tulisi ”vaihtaa” tai tulla korjauttamaan siis implantin iän, ei niinkään tissien ulkonäön puolesta? :) Pelkään ,että mikäli ne tissit joskus tulisi hankittua tarkoittaisi se kokoajan veitsen alla olemista jnejne! :SJa olitko ylipäätänsä tyytyäväinen lääkärin ohjeisiin ennen leikkausta, eli käytiinkö monet aihealueet läpi tarkasti? :)Mutta kaiken kaikkiaan, olisi ihanaa jos jaksaisit vastata kysymyksiini, sillä omassa lähipiirissäni ei ole ketään kenellä nämä kirurgin kautta hankitut tissit olisivat, eli ei siis juurikaan ketään keneltä kysyä.. ja googlettelukin on niin kaksipiippuista… :) Ja jos vielä saa toivo niin postausta tästä koko silikonien laitosta, lääkärikäynneistä ja laiton jälkeen olisi kiinnostava,! Ja koska fitness- urheilullekin tämä niin hyvässä kuin pahassakin on melko arkipäivää, niin en ainakaan itse koe tämän menevän blogisi aiheen ohi milläänkään tavalla… :)Olen onnellinen puolestasi ,ja olet sen verran vastuuntuntoisen oloinen nuori nainen ettet kyllä ihan hätiköityjä päätöksiä varmastikaan näin suuren asian suhteen tekisi! :)Tsemppiä treenaamisiin, toivon sydämestäni että tulet pärjäämään kisoissakin!! :)

  • Heip. Kiitos viestistä ja kysymyksistä. Silikonien kanssa voi imettää, keskustele lääkärisi kanssa asiasta ja kerro että se on suunnitelmissa ehkä tulevaisuusessa niin hän asiantuntijana kertoo lisää. Implantit eivät tosiaan ole ikuisia. Lääkärini sanoi minulle että 50-60 vuotiaana ne tulee uusia tai poistaa. :D eli paljon on aikaa nauttia ;) kävimme kaikki asiat perinpohjaisesti läpi ennen leikkausta ja kaikki tuli erittäin selvästi selväksi :) teen parantumisesta postausta ja näette tissikuvia ;)

 31. Oi ja voi.. juuri eilen tilitin kaverilleni, että voisin kyllä tissini vaihtaa kropastani jos jotain pitäisi vaihtaa! En ole ikinä ollut tyytyväinen rintoihini…. ja se ei todellakaan ole kivaa. Onneksi ne on kuitenkin ”piilossa” eli ei niinkään vaikuta jatkuvasti itsetuntoon yms… :DTsemppiä toipumiseen :)

 32. Odotinkin vähän tätä. :) Mietin että lavalla eron huomaa heti ja nyt sä sovit joukkoon täydellisesti. Toisaalta harmi että vähän apuja piti käyttää, mutta aina ei voi saada kaikkea. Tuskin kellään on siellä luonnolliset rinnat? Hienoa että postasit näin rohkeasti asiasta niin ei tarvi meidän uteliaiden lukijoiden ihmetellä muutosta :)

 33. onnea <3omakokemuksella voin sanoa että mikä ihana tunne kun voi tuntea itsensä ”kokonaiseksi” (3 imetyksen jälkeen )<3 toipumisia terkuin ainainen fanittaja facessa marika

  • Heiii ja kiitos ,kiva kuulla myös muiden onnekkaiden tissi kertomuksia :) täällä parannutaan vauhdilla :D

 34. Onnea! Itse en ole kauneusleikkauksia vastaan, on jokaisen oma asia ja se on pääasia, että on itse tyytyväinen. Siinä, että itsellä on aina ollut pienet rinnat on se erittäin hyvä puoli, ettei ne treenatessa ja kropan kiinteytyessä myöskään ole pienentyneet (minulla siis, jollakin varmaan tämä ei päde).

 35. Hei, olen alle 20 ja laihduttanut reilut 60 kiloa, joten entisestä E.stä on tullut B ja sitä myötä olen myös harkinnut silikoneja, kunhan joskus saan niihin tarpeeksi säästettyä. Kiitos avoimuudestasi, auttaa varmasti minuakin päätöksen kanssa :)

  • Hei, ja hienoa jos voin tätäkautta auttaa muita <3 olet tehnyt huiman työn ja ansainnut haluamasi tissit aivan varmasti :) tsemppiä!

 36. Onnea uusille :)Mulle tehtiin Tallinnassa Fin-estin Fertilitaksen sairaalassa rintojen suurennus marraskuussa. Ja hyvin meni.Kipuja ei juuri lainkaan. Hyvä paikka myös!

 37. Ite kans menossa syyskussa Fin-Estille näillä näkymin. Kisalavat myös tavoitteena ja rinnat ollut haaveena jo vuodesta 2007. Mietin itekkin että miten sen sitten lukijoille ilmoitan mutta tää sun tyyli oli todella hyvä ja aijon varmaan ottaa mallia sit syksyllä :)Tsemppii parantumiseen ja koita jaksaa pari kuukautta lepoa, kyllä sitä sit pääsee taas rautaa nostamaan ja kivojen tissien kera ! :D

 38. Hei!Oli ihan pakko tulla kommentoimaan. Olet kyllä tosi rohkea, kun näin julkisesti puhut aiheesta. Voin sanoa, että ennen kuuluin niihin, jotka eivät hyväksyneet tällaista toimenpidettä kuin silikonirinnat (paitsi jos on syöpä tms ollut). Nykyisin yhden lapsen imettäneenä voin sanoa, että rinnat muuttuvat todella paljon. Haluan lisää lapsia ja vielä rinnat ovat ihan ok, mutta jos ne jossain vaiheessa on sitä patalappumallia, niin kyllä varmaan tulee tehtyä itsekin maltillinen implanttiratkaisu. Imetys muokkaa kyllä rintoja valtavasti, kun ne koko imetysajan jatkuvasti tyhjenee ja täyttyy maidolla..venytys on tosi kova rinnassa. Itselläni kuppikoko nousi koosta d johonkin f tai e (en nyt muista ulkoa) ja ulkomuoto nyt ei kuitenkaan parantunut. Edestä päin hyvät, mutta sivusta huomaa että rinta on jo yhden vuoden imetyksestä tipahtanut. Miten nuo implantit muuten käyttäytyy, jos tulee lisää lapsia ja imettää? Kun eikös sekin ole niin, että implanttirinta latistuu samalla tavalla mitä se tavallinenkin ihan ajan kuluessa? Lisäksi kiinnostaisi tietää noista arvista, että miten se leikkaus oikeen tehdään ja tuleeko millaiset arvet? Itseltäni on leikattu pari luomea käytännön syistä ja toisesta tuli kyllä aika iso arpi. Sektiosta taas sitten maltillisempi, mutta olisi sekin aika kurja näky rintojen lähellä. Toivottavasti kaikki sujuu hyvin ja paranet pian! t: Lila

  • heippa. kiitos viestistäsi :) en ole paras kertomaan esim tuosta imetys asiasta ym, ne kannattaa kysyä sitten lääkäriltä tai muulta asiantuntijalta. arvet on pienet, 4-5cm viilto, joka tulee aivan rinnan alle, tuohon taipeeseen, jota siis tuskin näkee. kerron tarkemmin koko projektista, heti kun tissit on kunnolla parantunut :D

 39. No nythän sinä Sara olet laittanut monta asiaa kuntoon tässä peräkkäin. Ensin hampaat ja nyt rinnat. Kiva, jos olet tyytyväinen! Hienoa!

  • Hmm.. oon alkanut huolehtimaan itsestäni näin aikuistuttua, itä se varmaan on ;) vielä kun saisi ihon hyvään kuntoon, varsinkin kasvoista :)

 40. OHHHOH mikä uutispommi! Mutta onnea uusien rintojen omistajalle ja hienoa, että olet nyt itse tyytyväinen :)-Jassu

 41. Mä olen kanssa niitä, jolla aina ollut päinvastainen ongelma. Hienoa kun monesti nuorempana olis mahtunut kokoa pienempään paitaan, mutta sit kun jossain tpaidoissakin oli monesti joku printti, niin sitä piti tissien vuoksi ottaa kokoa isompi. Raskauden aikana tissit veny F-kuppiin asti (ennen d) ja nyt varmaan joku E uskoisin. Mulla on siitä hyvä tuuri, että vaikka nyt kiloja lähtenyt kariseen, niin tisseistä ei lähe (ei oo koskaan lähtenyt, ees äkillisestä laihtumisesta), tietty löysää nahkaa on, eikä ne nyt kovin terhakat ole, mutta eipä näin isotissisenä tiedä edes millasta olis olla ilman pientä riipuntaa :D. Pelastetaan sitten hyvillä liiveillä kun tarvii profiilin kohdilleen. :DIttelle tosiaan en tuollaista operaatiota voisi kuvitella, omat ei oo varmastikaan monen mielestä nätit, mutta mulle (ja tietenkin miehelle) kelpaa, mutta onneksi kukin tekee aina juuri niin kuin parhaaksi näkee :)

  • heippa. juu me kaikkihan tehdään juuri niin kuin itsestä parhaalta tuntuu :) olet onnekas kun sun tisit on säilynyt vaikka kilot karisee, harvoin käy niin :) hyvää jatkoa!

 42. Heippa, onnea uusista boobseista :D Mahtavaa että uskalsit ottaa ja olla oma itsesi. Itsekin meinaan harkita asiaa sitten lapsien jälkeen jos sille on tarvetta. Uskon että on koska nyt rinnat on pienet ja lapsien jälkeen varmaan mukavat majavan hännät :D

  • iso kiiitos onnitteluista! :) ehdottomasti suosittelen, jos yhtään on mietityttänyt asia. itse operaatio on niin helppo ja lopputulos on ihana. ihana omistaa tissit vihdoin <3

 43. Mulla ei myöskään tuota ongelmaa ole ollut että olisi liian pienet tissit. Pienestä koostani huolimatta olen aina omistanut ison B kupin. Raskauden ja imetyksen aikana oli C. Nyt kuitenkin kun imetys on jäänyt, tisseistä on toki tullut löysemmät :( Tosi harmi. Ei ne siis ihan mitkään ”lapaset” ole, mutta löysät kuitenkin. Olen harkinnut tissien ”kiinteytystä” tai muuta vastaavaa. Millaiset arvet noista jää? :O Sitä mietiskelen…

  • moi. itse odottelen innolla että leikkaushaavat parantuisi, niin näkee minkälaiset arvet tulee. uskon että aika pienet :) kerron niistä lisää myöhemmin ;)

 44. Heippa! Täällä yksi erittäin kateellinen mutta onnellinen puolestasi ilmottautuu! :-) Silikonien laitto kiinnostaa minua kovasti, rintani ovat g-h kuppia mutta erittäin roikkuvat, enkä edes yhtään lasta tähän maailmaan ole saattanut! Arveluttaa vain kovasti se että ihoni on sen tyyppistä että ar vista jää todella rumat keloidit joten tämä taitaa kaataa haaveeni asian suhteen..haluisin myös tietää että jos rinnat laittaa ja sitten joskus tulevaisuudessa hankkii lapsen niin mitä silikoni rinnoille käy?

  • heippa! hassu, älä oo kateellinen! vaikka on nää kyllä aivannnnn ihanat ;) mä en osaa tuohon sanoa että mitä raskauden jälkeen tapahtuu, kun nää vasta raskauden jälkeen laitettiin. sen näkee sit :) jos joskus tulee vielä raskaaksi siis… ja kysy ihmeessä vapaita aikoja konsultaatioon ja kysele siellä kirurgilta, hän osaa kertoa tarkkaan kaikesta :)

 45. Heips! Olen lukenut sun blogia muutaman kuukauden, mutta en ole koskaan kommentoinut. Ihan aluksi pitää kiittää gazozin alekoodista, tilasin sillä marraskuussa huippuihania bb vaatteita :)Waude mikä postaus ja onnea uusista rinnoista ;) (hmmm…. enpä ole aikaisemmin ketään onnitellut kyseisestä asiasta :D kerta se ensimmäinen!) Itse olin henk.kohtaisesti vielä viisi vuotta sitten niitä ihmisiä, jotka ei ymmärtänyt juuri missään määrin silikoneja. Yllätys, yllätys sama tarina kuin niin monella naisella. Imetys, imetys ja imetys…. kaksi lasta imettäneenä jäljellä ei oo mitään muuta ku roikkuvat nahkat. Nykyisin minä inhoon niin paljon mun rintoja, että ei tosikaan. Jos tulisi mahdollisuus mennä leikkaukseen niin menisin.Kerroin myös miehelleni rehellisesti ajatukseni ja keskusteltiin asiasta niin positiivisesti yllätyin, ettei se teilannut mun haaveita. Ehkäpä mun haave vielä joskus toteutuu, tiedä häntä ;)Pikaista paranemista!

  • heip. ja kiva jos aleoodista on ollut hyötyä :)kiitos paranemis terkuista! täällä parannutaan kovaa vauhtia :)toivotaan että haaveesi toteutuu myös ;)

 46. Moi!Itse olen pääasiassa tyytyväine omiin rintoihin sekä kroppaan, mutta oikeastaan kerroit kaiken sen mitä mieltä minäkin olen. Jos imetyksessä tai laihtumisessa lössähtäneet tissit vaivaavat (varsinkin nuorta ihmistä) niin miksi ei saisi tehdä jotain korjaavaa leikkausta? tai puolestaan jos rinnat ovat liian suuret, mikä nyt ei yleensäkään ole mikään tabu ollutkaan…Mutta hienoa että kerrot omasta leikkauksestasi, sillä minusta on sitten tervettä että leikkauksista puhutaan. Olen nimittäin huomannut että jopa oma itsetuntoni kärsii siitä että näen liikaa ”täydellisiä” rintoja, mitkä ovat siis suurimmaksi osaksi silikonia. Tarkoitan nyt siis juuri treenattuja hoikkia kroppia ja näiden yhteydessä isoja normaalikokoisia, terhakoita ja pyöreitä rintoja. Siispä leikkauksista on hyvä puhua, ettei nakerreta ja vääristetä nuorten naisten ja miesten todellisuuskuvaa. Onhan silikonirinnat erilaiset kuitenkin (ainakin useimmiten) kuin luomut… Muuten on ihan sama kuka parantelee itseään :)

  • hei. kiva jos tykkäsit postauksesta. tarkoitukseni olikin olla avoin ja rohkeasti keroa kokemastani. mielestäni leikkauksisat on myös hyvä puhua. leikkaukset on mielestäni ok, kunhan pysytään luonnollisuuden rajoissa :)

 47. Pakko myöntää, että ite oon miettinyt joskus kanssa silikooneja. Vielä ei tosin oo sen aika, mutta saa nähdä tuleeko niitä tähän tyttöön joskus vai tuleeko ollenkaan :)

 48. Kiva kuulle että sulla on kaikki mennyt hyvin, itsellä leikkaus samaisella klinikalla edessä maaliskuun alussa :) Jännityksellä odottelen mitä tuleman pitää ja toivon että mullakin on lopputuloksena täydelliset tissit! Rinnattomuudenstani kun olen kärsinyt siitä asti kun huomasin että sellaiset muillakin on.

  • hienoa kuulla että olet päätynyt kyseiseen paikkaan myös leikatttavaksi. Suosittelen, omat kokemukset olivat erittäin mukavat. Tsemppiä!

 49. Hienoa ja rohkeeta että kerrot leikkauksesta julkisesti..mutta mietin aina että hienoa nähdä lajia harrastava nainen, joka on tyytyväinen omiin rintoihinsa ja on oma itsensä, pienilläkin rinnoilla… Mietinkin että tuo fitness on aika raastava laji. Hieno kroppa on todella hieno juttu, mutta sitten se purkkirusketus ja hampaiden kuoret. Monilla vetyperoksiditukka ja niiiin feikki olemus kun olla ja voi. Et tietenkään kuulu tähän kastiin hiuksinesi, mutta välillä mietin että eikö se kroppa riitä?Mikä siin valkoisessa, kiharretussa Tuksu-tukassa viehättää..?Mutta hienoa jos tunnet itsesi paremmaksi leikkauksen jälkeen ja pikaista paranemista anyway!

  • kaikki me ollaan erinlaisia ja jokainen omalla tyylillään :) mun hampaat valkaisin kauneudellisista syistä, samalla kun sain muut hampaat kuntoon :) ja se protan rusketus, öljy ja bling bling bikinit on vaan yhden päivän juttu tässä koko matkassa :) se on osa kilpailua :) ja ruskea tukka saa luvan olla osa mun kisa lookkia ;)

 50. Moikka!Olen pitkään halunnut leikkaukseen ja nyt aijon vihdoin sen toteuttaa! En ole mitenkään erityisen pienirintainen, mutta kahden lapsen odotus ja imetys ovat tehnyt tehtävänsä. Monet ovat pelotelleen käsittämättömillä kivuilla… Onko se niin kivuliasta? Ja kuinka hankalaa on parantuminen..

  • Moi. Kaikillahan se on yksilöllistä, kuinka kipeäksi tulee. Itse selvisin helpolla. 2 ensimmäistä päivää olin kipeä ja nukkuminen selälteen oli hankalaa. Nyt leikkauksesta alkaa olemaan 2 viikkoa ja vointi on erinomainen. Tälläkin hetkellä poljen kuntopyörää salilla hymy huulilla :) kannatan leikkausta jos sille todella on mielestäsi tarvetta. Olen niin tyytyväinen <3

 51. Tehtiinkö sulle mitään muita toimenpiteitä esim. Nännin siirto? Vai riittikö pelkkä implantti korjaamaan rinnat?

 52. Olipa mahtavaa,että löysin sun blogin. Mulla on 2 lasta ja lopetin vähän aikaa sitten imetyksen. Ekan lapsen jälkeen rinnat roikkuivat hieman, nyt vielä enemmän. Mulla on myös pienet rinnat, mutta en ole aiemmin koskaan haaveillut isommista, koska tissit oli kauunit, kiinteät ja pyöreät. Nyt, kun viimeisetkin maidot on lähteny tisseistä, huomasin järkytyksekseni että rinnat on aivan eri paria! :( Toinen on paljon alempana ja isompi, kuin toinen. Ennen en uskaltanut ajatellakkaan leikkauksen mahdollisuutta, mutta kun kuulin, että leikkaus voidaan tehdä puudutuksessa(pelkään nukutusta aivan hirveästi!), alkoi todellinen harkinta ja huolellinen googlaus. Suurin harmini on ettei kukaan tunnu ymmärtävän. Miestä ei kiinnosta kuunnella ongelmastani ja eräs läheiseni sanoi ,että olen sentään terve. Fyysisesti joo, mutta henkisesti en. Toisaalta, mun päätöshän tää on!

 53. Hei, hienoa että olet uskaltanut ottaa silikoonit ja ilmeisesti kaikki meni hyvin :) tai no miksi ei olisi mennyt hyvin. itselläkin se on haaveena. oletko ajattelut tehdä näin jälkikäteen tästä silikoonien otosta mitää erilistä juttua? se olisi mukava lukea.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta