"Sarasta on tullut aikuinen"

Loppiainen meni täysin hemmottelujen parissa :) Sain uudet kynnet, ripset, kulmat ja hiukset :) Turhamaista? No ei tosissaan! Jokainen ihminen joka on ikinä värjännyt tukkaa tai meikannut näyttääkseen nätiltä, tietää että on ihanaa pitää itsestään huolta.
Viel 3 vuotta sitten en olisi uskonut tuota itsekkään! Kaikki ketkä tuntee ja tietää mut siltä ajalta ja sitä ennen, tietää mistä puhun ;) Tuolloin olin varma siitä, että kuljen vielä mummonakin lökäpöksyissä ja tennareissa ja suihkutan lakkaa mun joka viikko väriä vaihtavaan irokeesiin :) Toki tykkäsin silloinkin kaikesta kauniista, mutta en panostanut itseeni niin, kuin tänäpäivänä.
Piilouduin suuriin vaatteisiin sekä oudon tukan ja meikin taakse.
Eli vaikka olen tehnyt suuren elämäntaparemontin, ja vartaloni on muuttanut muotoaan, niin on moni muukin asia minussa muuttunut :) Äitini sanoja lainaten ”Sarasta on tullut aikuinen”

Kuvat alla 2008-2009

Ennen Lilyn syntymää oli vielä tissit :)

Tykkään olla huoliteltu, mutta luonnollinen ja vaikka olen tunnetusti epäjärjestelmällinen ja epäsiistikin, niin kauneudesta en tänäpäivänä tingi. Tykkään kun hiukset ja kasvot on puhtaan raikkaat, kynnet kauniit ja terveen näköiset sekä ripset. Kun on ripset, ei tarvitse turhaan meikata ja lookki pystyy luonnollisena.

Nona ja Helin tyttö

Otin vanhimman tyttäreni Nonan mukaan ja vietimme miltein puoli päivää ystäväni Helin luona näissä kaikissa ihanissa hemmotteluissa :) Nonalla oli leikkiseuraa, kätevää :) ISO Kiitos Heli!

 Räpsyt ja kulmat kunnossa

Sit iltasella käytiin vielä Annan (Erican) kanssa kävelemässä salilla. Anna on edistynyt aivan hurjaa vauhtia ja kehitys on juuri sitä mitä pitääkin! Hiljaa hyvä tulee! Käykää katsomassa Annan uudet kuntokuvat TÄSTÄ postauksesta. Nainen on kyllä niin monen äidin esikuva ja idoli, ja motivoi varmasti monia muuttamaan elämäntapoja terveellisemmiksi! Minuakin! Hienoa omistaa noin ihana ystävä!

Sara
sara

27 vastausta artikkeliin “"Sarasta on tullut aikuinen"”

 1. Olet kyllä aikamoisen ulkonäkömullistuksen kokenut Sara! Aivan huikeaa miten ihminen voikin muuttua niin erinäköiseksi kun paino putoaa ja vaikkapa se tukka muuttuu. Hienoa työtä! :)

  • Heippa! Joo niin olen, ja mielestäni m yös parempaan suuntaan, eli onkohan musdta sit tullut vaan aikuinen ;) hihi, kiitos :)

 2. ai kauhee anteeksi mut mulla tuli tosta ekasta blondi-kuvasta mieleen Leena Hefner os. Herppeenluoma :DDDDmä oon kans aina ollut sellanen ”erikoonen” sateenkaaren värisillä hiuksilla jotka oli sit keesillä tai siilit tai rastoilla, eikä niin hirveesti kiinnostanut sellanen ehostaminen.. kummasti nyt alkanut miellyttää ajatus ripsienpidennyksistä ja pitkästä, siististä, ”ihan vaan”-tukasta… onko siis minustakin tullut aikuinen??? :D

 3. Oot kyllä muuttunut ihan sairaasti ja tosi kauniiksi!! Mun mielestä näytät nyt paljon nuoremmalle ja terveemmälle kun ihokin oikeen kiiltää ja huokuu terveyttä :) Kaunis!Minulla on nyt myös alkamassa kuntoilu/sali projektn! Löysin blogisi hyvässä kohtaa kun lähtötilanne aika sama kuin sinulla oli aloittaessa tätä blogia! Olen painoa pudottanut jo noin 10kg 1-2 vuoden aikana ja vielä olisi toinen mokoma jäljellä. Nyt ajttelin vaihtaa vähän aerobista salilla käyntiin.Sinä toimit nyt motivoijana ihanan blogin kanssa! :)

  • kiitos <3 kauniisti sanottu. hienosti olet pudottanut painoa, ja hyvällä tahdilla. kiva kuulla että motivoin, ihan parasta! kovasti trsemppiä sinulle! :)

 4. Vauh siis tuo muutos on kyllä ihan mieletön! Oot kaunis ilmestys :) Munkin tekis mieli nyt mennä laittaa räpsyt ja kynnet kondikseen, oon ollut about vuoden ilman ripsipidennyksiä! Ehkä pian taas .. :)

 5. Minäkin oon sitä mieltä, että näytät paljon nuoremmalta timmimpänä ja luonnollisella tukalla ja meikillä :)-Jassu

 6. Hei sara! Mie tässä ko reenailen lavoille kans, oon funtsinu noita tatskajuttuja! Ooks miettiny että millä peität kuvat/ aijotko peittää? Sehän vaikuttaa pisteisiin ja jos on jonku kaa tasatilanteessa, enemmän tatuoitu häviää. Ja jos sulla on idiksiä niin vippaa mullekki! Panikoin tätä asiaa jo valmiiksi vaikka kisat 2014 keväällä:DKiitos!<: ps. Mahtavaa edistystä! KEEP UP THE GOOD WORK!

  • Hei, ensinnäkin todella hieno muutos Sara! Huikea muutos! Toinen juttu, koskien noita tatuointien peittämistä. En siis tiedä, peitetäänkö fitness-piireissä joillain tietyillä tuotteilla tatuoinnit, mutta tuli vain mieleeni, että ainakin Joe Blascon Tattoo cover -nimistä peitevoidetta käytetään nimensä mukaisesti tatuointien peittämiseen ainakin kuvauksissa. Varmaan on muitakin vastaavia (parempiakin? En tiedä) tuotteita, mutta tuota olen ainakin kuullut yleisesti käytettävän tatuointien peittämiseen.

 7. Eka katoin tossa viimesessä kuvassa, että ne uloimmat jalat ois Annan ja sä omistat noi pienemmät jalat ja oot Annan sylissä! :D

 8. Oletpas muuttunut! Kaunis on kyllä tuo lyhyt tumma tukkakin :) musta olis kans ihanaa laittaa ripset ja kynnet mut eipä paljon kotihoidontuella ole varaa.. Töissä meillä ei sit edes saa olla geeli- tai rakennekynsiä joten haaveeksi taitaa jäädä.Onpa sulla muhkut reidet! :)

  • Moi. Hih juu olen hieman muuttunut :D ja kovasti haluisin vieläkin muhkummat reidet ;)ripset ja kynnet on kyllä koukuttavaa :)

 9. Ihan mieletön muutos, kaikinpuolin. Ei voi muuta kun hattua nostaa! Aivan upeeta. Ihanaa, kun joku oikeesti löytää sen oman juttunsa ja jaksaa tehdä asian eteen paljon töitä. Ja tietysti tsemppiä jatkoonkin :)Itekin oon salilla käyny vaihtelevasti vajaan vuoden, mutta nyt ois tarkotus tosissaan raivata aikaa kalenterista ja vihdoin lopettaa kaikki surkuttelu ja tarttua toimeen :) Ehkä mullakin on jonain päivänä esitellä hienoja muutoskuvia.

  • hei. Varmasti saat myös muutoskuvia kasaan, kovasti tsemppiä sinne ! Ja kiitos kivasta viestistä! :)

 10. Näytät kyllä paljon nuoremmalta nykyään. Luonnollinen tyyli on mun mielestä kauneinta. Kun on kroppa kunnossa ja itsetunto kohdillaan, niin nainen näyttää hyvältä vaikka säkissä. Upea olet!

 11. Ihan uskomaton muutos. Näytät nuoremmalta, kauniimmalta ja terveemmältä! Oot jo nyt kunnon fitnessnainen ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta