Saran ja Erican tarinat nyt Ilonassa.

Iltalehden kuukausiliite Ilona, lehti täynnä mielenkiintoisia haastatteluja ja tarinoita. Käy ostamassa omasi!
sara

24 vastausta artikkeliin “Saran ja Erican tarinat nyt Ilonassa.”

 1. Pakko oli kipittää kaupan kautta kotiin! Kiva, piristävä ja motivoiva juttu olikin!Tästä taas uutta puhtia itsellekkin.Ansko

 2. Näyttää mukavalta, täytyypä lukea.:) Ottiko joku teihin yhteyttä lehdestä vai ilmoititteko itsestänne juttuvinkin?Mukavaa jatkoa ja tsemppiä treeneihin!Maisa

  • Moikka. Meihin otettiin yhteyttä ja pyydettiin josko suostuttaisi kertomaan tarinamme :) kivaa alkanutta vuotta sinnekkin!

 3. Oli erittäin hyvä juttu ja muutenkin blogiasi on ollut ilo seurata se antaa lisä potkua omaankin treenaamiseen. Hyvä Sara jatka vain samaa tahtia niin pääset haluamaasi kuntoon! :) ps. blogisi myötä olen jopa itsekkin harkinnut oman blogin pystyttämistä, will see… :D

  • Heijjj :) pystytä ihmeessä oma blogi, se motivoi kummasti :) kiitos kommentistasi, mieltä lämmittävää :)

 4. HeiIhana juttu!Olen ajatellut aloittaa joko Fitfarm tai Bodycamp ohjelman.Osaatko kertoa niistä jotakin, onko ruokavaliot ja ohjelmat hyvät? :) Vai meneekö rahat hukkaan? :(Vai kenties suositteletko jotakin muuta mistä aloittaa.

  • Mulla Fitfarm eikä mee rahat hukkaan. Onhan siellä ammattilaiset tehneet ohjelmat ja ruokavalion, ainakin itseni kohdalla ajattelin asian ennemminkin niin, että jos ei pistä itseään likoon kunnolla ja treenaa täysillä, niin täydellisestäkään ohjelmasta huolimatta ei tapahdu mitään. Ihan viime kädessä kaikki on itsestä kiinni.Ja varmasti on siis muitakin tahoja ja personal trainereita, jotka yhtä hyviä, mulla kokemusta vain Fitfarmista enkä tyytyväisempi ’ostokseeni’ voisi olla. Mutta on tässä itseä rääkättykin…

 5. seurannu sun blogia pitkään mut harvoin kirjotellu. aivan upee saavutus sun laihtuminen ja treenit.lehti täytyy ostaa.tsemppiä jatkoon.

 6. Onnea Sara sullekin ja hyvä alkanutta vuotta!Tässä vietetään perjantai iltaa Ilonan parissa :)Tsemppiä treeneihin tänäkin vuonna!-Mertsi

 7. Eilen ostin Ilonan junalukemiseksi, kun tiesin siinä olevan Annasta jutun. Nyt tutustuin samalla kunnolla tähän sunkin blogiin ja taidan seurailla jatkossa yhtä tiiviisti kuin tuota ystäväsikin blogia. Upeaa, kun viitsitte jakaa urakkanne meidän lukijoiden kanssa, tää on meille uskomattoman motivoivaa :) Tsemppiä tulevan vuoden tavoitteille!

  • on aina kiva kuulla että motivoi toisia! se on yks ihana puoli tässä hommassa :) kiitos tsempeistä! :) ja mukava että seuraat blogejamme! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta