Uudenvuoden lupauksista

Himo bloggaaja työssään :)

Kuinkas moni meinaa huomenna tähänaikaan juhlia uuttavuotta? Ja jos joku, niin millä tavalla juhlitte? Kuuluuko alkoholi juhlintaan?  Entä nakit ja perunasalaatti? Mitä kuuluu teidän uudenvuoden juhlaan?

Itse olen tosiaan 9 hengen porukalla täällä Rukalla, ja tarkoitus on juhlia uuttavuotta iisisti herkutellen :) En ole pitänyt viimeviikon tankkauspäivää vielä, sillä säästelen sitä huomiselle :) Tarkoitus on mennä ravintolaan syömään, cant wait! Elämän pienet suuret ilot!

Aamu täällä potkaistiin käyntiin -12 asteen pakkasella ja mäenlaskulla. Oltiin jo yhdeksältä rinteessä, josta sitten aamupalalle. Tarkoitus oli mennä takas laskemaan, mutta ilma muuttui hetkessä, ja kovan tuulen ja tuiskeen takia jäätiin osan porukan kanssa suosiolla mökille. Pojat lähti kuitenkin mäkeen, ja me tytöt käytiin pyörähtämässä kuusamossa kaupoilla.

Kookosöljypuuro raejuustolla

Puolenpäivän aikaan, lounaan jälkeen oli oiva hetki käydä salilla tekemässä takajalat ja selkä, ku ne ei siitä aamun mäenlaskusta ollut vielä jumissa :) Huomenna saattaapi olla ;)

Tää vuoden loppu on aina sitä aikaa, kun ruvetaan suunnittelemaan niitä uudenvuoden lupauksia. Toiset päättää lopettaa tupakoinnin. Toiset päättää viimeistään NYT aloittaa uuden terveellisemmän elämän. Kuten minä.
Vuosi sitten näihin aikoihin punnitsin ja mietin ja päätin, että nyt on mun aika. Miksipä kukaan ei haluaisi elää terveellisempää ja kevyempää elämää?
Olin saanut hyvin raskauskilot pudotettua, enään tarvitsin potkun persuksille ja motivaation puuskuttamaan täysillä! Tässä sitä ollaan, elossa, hyvinvoivana ja tyytyväisenä elämään :) Mun uudenvuoden lupaus piti, ja pitää edelleen :) Kovat on unelmat ja tavoitteet, ja lupaan pitää niistä kiinni tänä tulevanakin vuonna!
Joko teillä on mielessä uudenvuoden lupauksia vuodelle 2013?

Nyt alkaa olemaan taas aika käydä nukkumaan. Huomenna on taas päivä täynnä tekemistä, eli lepo tässä vaiheessa tekee hyvää :) Vielä yöproteiini masuun muhimaan ja sit on hyvä käydä kullan viereen nukkumaan. Kauniita unia kaikille! Palataan vielä huomenna uudenvuoden toivotusten kanssa ;)

Tammikuun Iltalehden Ilona kuukausiliite ilmestyy 2.1.2013 :)

Sara

sara

19 vastausta artikkeliin “Uudenvuoden lupauksista”

 1. Ihana kuva susta tulos Ilonaan kyl! :) Ja hei tattis ku mainitsit nakit ja perunasalaatin, ne meinas unohtua… En vielä tiedä mistä tekisin uudenvuoden lupauksen. Tää vuosi on ollut jo niin huikee että on hankala pistää paremmaksi, mutta siihen pyritään :)

  • Hei :) tuo ei minun harmikseni ollut kyllä kuvien suosikki, mutta toivotaan että itse lehdessä on parempia kuvia :) kiitos kuitenkin kehuista :) hih.. juu nakit ja perunasalaatti kuuluu jotenki kyllä uuteenvuoteen, vaikka itse skippaan ne tänävuonna :) tsemppiä sunkin uuteenvuoteen :)

 2. Mä en sinänsä ole tehnyt mitään lupausta, mutta päätin muuttaa elämäni suuntaa ja palkkasin itselleni koko vuodeksi 2013 personal trainerin. Tulevan vuoden ajan joku kertoo koko ajan mitä mä saan syödä, miten liikun ja puskee mua 2x kuussa salilla. Mä niiiiin odotan vuotta 2013. :) Toivottavasti voin sanoa vuoden päästä, että mulla on yhtä hyvin takaraivossa tuo syöminen kuin sulla, treenit kulkee ja mieli on virkeä. :) ihanniinkutosissaan.blogspot.fi

  • Moi! No tuohan kuullostaa jo aivan mielettömän upealta lupaukselta! Itsensä kunnossa pitäminen meinaan! Wow! hyvä sinä! go go :) jään seurailemaan tuotakin blogia ;) kovasti tsemppiä!

 3. Juu ihan vähän on tarkoitus tuota vuoden vaihtumista juhlia :) Ainakin miehen kanssa perheen kesken. Lämmitetään koko päivä paljua, josta on sit kiva kattella rakettien pauketta. Sit kun on iho tarpeeks rusina ja pää jäässä niin saattaa olla, että lähdetään kaupunkiin, riippuu fiilareista. Alkoholia aattelin ottaa vähän, lähinnä prosecco-skumpan muodossa! Siihen ajattelin myös värkätä jotain herkullista alkupalaa kuten verkkomelonia ja parman kinkkua. Eli pientä herkuttelua saattaa olla myös luvassa :) Tämä siksi, että tosiaan on noita lupauksia tullut pohdittua ja tehtyä jo pidemmän aikaa. Vuoden ensimmäisen päivän aamusta lähtien mulla alkaa herkuton aikakausi, terveellisemmät ja säännöllisemmät elämäntavat, joilla vihdoin saavutan tavoitteeni, tipaton tammikuu ja sen jälkeen kevät niin että juhlat ja ravintolat ovat vain pieniä poikkeuksia ja sitten vielä 7.1. alkaa Jutan Superdieetti, johon pitäisi ilmottautua ihan just. En haluais koko ikääni olla dieeteillä taikka aktiivisesti miettiä mitä söisin, jotta nää viimeiset masumakkarat ja allit lähtisi ja pääsisin siihen timmiin kuntoon mihin haluan, joten mitä hittoa! Kunnon tiukka ajanjakso päälle vaan, jolla pääsee tavoitteeseen varmasti, jonka jälkeen on sitten helppoa olla ja elää ns. ylläpito-vaiheessa ettei se paino jojoile. Sen oon jo oppinut ettei siinä oo mitään vaikeeta :) Mutta tää kun normaalipainosena koittaa sulatella viimesiä läskejä ja tehdä lihasta, niin tää on ihan eri juttu ylipainoon verrattuna. Yli puoli vuotta oon mennyt pienemmällä kurilla ja nyt tää joulukuu tuntu sotkevan sen pienenkin kurin ihan täysin, joten järeet aseet vaan käyttöön ja homma hoitumaan ja elämäntavat reilaan&pysyviksi! :D Hauskaa uutta vuotta Saralle!! :)

  • Jou! Kuullostaa erittäin mukavalta! Palju ois niin jees, ja parmankinkkukin kuullostaa iiihanalta! Varmasti upea uusivuosi teille tulossa! Kyllä sä vielä haluamaasi kuntoon pääset, nopeammin kuin uskotkaan! Kunhan vaan päätät niin ;) kovasti voimia ja tsemppiä sun uuteenvuoteen ja ensivuoteen ja treeneihin ja ja ja ja .. :)

 4. Tulevana vuonna koitan saada painoni pysyvästi ihannelukemiini eli alkamaan vitosella. Tähän on 7kg matkaa. Koitan myös parantaa lihaskuntoa sekä kestävyyttä. Uutta vuotta juhlin perheeni kanssa (mies ja 3 lasta) lähes naapurissa ystäväperheen luona. Syödään yhdessä lihapullia, nakkeja, salaattia. Hieman skumppaa ja viiniä sekä saunotaan. Lapsille tietysti raketteja. Hyvää uutta vuotta kaikille!

 5. Mä juhlistan uutta vuotta varmaan omassa seurassani sängynpohjalla parantelemassa flunssanrippeitä. Treenit odottaa taas ensi viikolla, joten en viitti pidentääkään tätä. Mutta ei hätää, kasa hyviä leffoja niin ilta on pelastettu!Hitto Sara, susta on kyllä kuluneen vuoden aikana tullut yksi niistä tyypeistä, joiden asenteesta ammennan kun oma kestävyys meinaa hiipua. En tiedä, miten moni kisaajakaan jaksaisi noin hyvässä vaiheessa pysyä noin tiukkana suunnitelman suhteen, mutta sä ainakin elät fitness-elämäntapaa hyvissä ajoin. Omana lupauksena on pysyä tiukkana treenien ja ruokavalion suhteen – tähtäimessä ei ole mitään kisoja, mutta itselle yhtä kovana kannustimena toimii vuosien haave päästä omasta mielestä täydelliseen kuntoon. Mukana sun projektissa siis mennään ens vuonnakin! Mahtista uuttavuotta Rukalla! :)

 6. Meillä vuosi otetaan vastaan anoppilassa perheen kesken. Anoppi on aivan ihana kun kyselee jo etukäteen mitä me miehen kanssa syödään :) lapsille perinteiset ranskalaiset ja nakit. Uuden vuoden lupaukset ovat muhimassa hyvää vauhtia tuolla korvien välissä, eiköhän niistä postata vielä ;)

 7. Ei mitään suuria juhlia. Töissä puoli kuuteen. Muutaman sädetikun aattelin käydä pojan kanssa polttamassa ennen iltapalaa. Huomenna sit aamusalille kaikessa rauhassa kun sielä tuskin kovinkaan montaa sielua parveilee siihen aikaan vuodesta. Lupaan treenata vieläkin kovemmin kun mitä tässä menneenä vuonna ja kiinnittitää vieläkin enemmän huomiota mitä suuhuni pistän. Rentouttavaa uutta vuotta sinne lappiin.

 8. Uusi vuosi tuo tullessaan hääkuntoon havittelua tankotanssin voimin, jonka takia on myös käytävä salilla, koska voimaa tuo laji tarvitsee. En ole ennen saanut suuria säväreitä salilla käymisestä mutta tuo tankotanssi on entiselle discotanssijalle hyvä laji. Halu päästä erilaisiin asentoihin ja pyörähdyksiin on kova ja sen takia treeni maistuu todella hyvin.Häät on tosin vasta 2014 mutta olenpahan ihan perhanan timmi silloin :)))Blogia on ollu mahtavaa seurata, lisää tätä :DTsemppiä vuodelle 2013!

 9. Ihan kuivin suin mennään uusivuosi. Ajattelin salilla käydä ja illalla sitten rakettien ammuntaa lasten kanssa sekä lapsille perinteinen joulubuffet nakkeja,perunasalaattia,yms. :) Taidan ite jättää herkut väliin. Ensi vuonna lupaan yrittää pysyä ruodussa sokerin kanssa ja jättää herkut parempiin suihin :)Hyvää uutta vuotta Sara :)

 10. Mä en enää anna uudenvuodenlupauksia ku oon ne joka vuosi onnistunut munaamaan, tänä vuonna en luvannut mitään ja sain paljon aikaan :) Ens vuonna kuitenkin tavotteena pidän sitä että olen paljon kiinteämpi loppuvuodesta. Mutta en liitä sitä mitenkään uuteen vuoteen niin se onnistuuki sitten :DMeillä vietetään uusi vuosi kotona lasten kanssa, muutamat raketit ammutaan ja vähän aateltiin herkutella. Mulla ei tee ees mieli juhlimaan, miehestä en tiedä mutta ei tuskin lähde ku ei oo sanonu mitään. Hyvää Uutta Vuotta sinne myös! Toivottavasti pysyy keli hyvänä, eilen tosiaan iski aikamoisen myräkän.

 11. Ihan mielettömän hyvä toi sun viimeinen kuva!Mulla tulee kaverit mun luo ottamaan uutta vuotta vastaan, ajattelin pistää tarjolle kurkkua ja porkkanaa dipattuna ! :D Toki on myös jotain suolaista, mutta ei todella kyllä nakkeja ja perunasalaattia, hyi! :D

 12. Teen kotona hieman treeniä,oon puolikuntoinen, niin en halua lähteä riskeeraamaan salille.Illalla mennään mun kavereiden ja poikaystävän kanssa mun isoveljelle, se pitää uv juhlat :)Syötävää ei varmaan ole tarjolla (mikä on hyvä niin ei tarvitse kieltäytyä erikseen ;) Viiniä ajattelin hieman juoda..Vuoden 2013 lupauksia en oo pahemmin miettinyt, mut AINAKIN lupaan pysyä tavoitteessani ja pitää mielessä mikä on tärkeää ja miten sen saan ;)Terkuin Maarit ;)

 13. Uusi Vuosi perheen kesken, siinäpä sitä touhua kerrassaan. Vähän paukkuja ja herkullisia tortilloja, terveellisin täyttein. Mutta vastaan otetaan: Uusi vuosi ja uudet kujeet ;). Katsotaan miten käy, alku ainakin ollut lupaava ;)Mukavaa Uutta Vuotta sinne pohjoisiin!

 14. Mahtavaa uutta vuotta! Täällä vuosi vaihtuu rauhallisesti ihan kotosalla ollessa ja nakit ja pottusalaatti-linjalla. En oo ikinä digannu nuista ns. pakko ryypätä-päivistä. :)

 15. ihanalta kuullostaa kaikkien suunnitelmat! :) nauttikaapa viimeisestä tunnista ;) tää tyttö lähtee nyt hoitamaan kuskin hommia :) tsau! :D

 16. Heippa saisko kysyä tässä yhen kysymyksen, sellasta mietin nimittäin että onko sulla jonkunlaine body fitness personal trainer tms vai ootko ihan ite suunnitellu sun ruokavaliot yms? ja jos on, nii mistä hommasit sen?:) kiitos jo etukäteen (;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta