Terveiset Rukalta

Hyvvee iltttoo!

Tässä sitä ollaan nyt reilu vuorokausi palloiltu Rukalla. Meillä on kiva 10hengen mökki täynnä kivoja ystäviä.
Eilen asetuttiin siis taloksi ja käytiin viikonlopun alkamisen kunniaksi pyörähtämässä Rukakeskuksessa baarissa, ja minä toimin kuskina :) Ajattelin olla juomatta koko reissun. Ei jotenkin nyt yhtään innosta tuo alkoholi. Ja hyvä niin, pysyypä treenit ja ruokailut rytmissään. Mitä sitä turhaan litkimään jos ei innosta ja varsinkin kun on niin mukavaa seuraa mukana, että kaikki ymmärtää -eikä ihmettele, että miks tuo ei nyt juo :)

Aamu alkoi maukkaalla aamiaisella.
Tultiin mun murun kanssa eilen sit vähän muita aikasemmin jo baarista tänne mökille, ja oltiin tänään tikkana aamulla 8 hereillä. Mietin miten tekisin hiljaa aamupalaa herättämättä muita, ja päätettiin lähteä tohon naapuri hotelliin aamiaiselle :)

On siinä omat haasteensa lähteä pois kotoa ja olla vieraassa paikassa omien eväiden kanssa, ja valmistaa eriruokaa kuin muut. Sekin on vain asennoitumis kysymys ja oikeasti aivan pala kakkua, kun ei vaan tee asioista liian vaikeita.
Omat lisäravinteet pakkasin kotoa mukaan, ja kaiken muun löydän kaupasta. Eikä kaverit pistä pahakseen että oon kolmen tunnin välein jääkaapilla hakemassa omia eväitä, enkä uutta karpalo lonkeroa :) Hyvin on toistasiseksi mennyt, vaikka täällä pöydät notkuu juustonaksuja ja joulusuklaata ym naposteltavaa :)

Tänään oli suunnitellusti salipäivä, koska oli sen verran paljon pakkasta, että ei viitsinyt mennä rinteeseen. Huomenna sitten mäkeen ja maanantaille on varattu moottorikelkat.

Oon räpsinyt paljon hienoja kuvia tolla meidän kameralla, mutta yritin ladata niitä tänne äsken ja huonolla menestyksellä.. eli yllä olevat kuvat on kännykällä, kameran kuvat tulee myöhemmin :)

Nyt painun nukkumaan, niin jaksaa taas huomenna :)
Uusi vuosi lähestyy, en malta odottaa mitä kaikkea se tuokaan tullessaan!

Terkkuja täältä, nauttika loppuvuodesta!

Sara

sara

6 vastausta artikkeliin “Terveiset Rukalta”

    • itsekuri juu, mutta sitä ei ole ilmaiseksi saatu, sen eteen on tehty töitä. opeteltu :) kiva ku kävit kirjoittelemassa :)

  1. Vau, mahtavaa itsekuria Sara! :) Mä ratkesin jo kahvitauolla 3/3 taas… voi voi. Tänään yritän vielä epätoivoisesti tyhjentään noita joulusuklaarasioita, koska en malta heittää roskiin, mutta huomenna karu paluu arkeen. Onneksi oon illan töissä niin ei tuu houkutuksia.. paitsi töis nakkeja ;)

    • voihan finde! :) no ei ne ratkeamiset ole maailmanloppu, niitä tulee jokaiselle joskus, eikä saakkaan olla liian ankara itselle :) kivaa uutta vuotta sinulle! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta