Oon tosissani tän jutun kanssa, vaati se sitten aamu viiden herätyksiä, tai kaurapuuron ilman mehukeittoa! I still love it!

Eilinen meni tavaroita pakkaillessa ja töissä. Mökötin koko loppupäivän, kun en ehtinyt eilen suunnitelmien mukaan salille ennen töitä, ja tiesin että töiden jälkeenkään en ehtisi. Tämä päivä menisi autossa ajaessa kohti kuusamoa, joten siinä menee sekin sali.
Ainoa mahdollisuus pelastaa tilanne, olisi siis käydä tänään perjantaina aamusalilla, ennen seitsemää?! Whoot?! Onko musta siihen?
Vaikka oon käynyt aamu viideltä aamulenkeillä, niin ajatus aikaisesta aamusalista tuntui silti aivan kamalan vaikealta toteutettavaksi.
Nooh, kovan kannustuksen saatuani, päätin, että herätyskello soimaan aamu viideltä, ja salille kuudeksi mars mars :)
Mä oon oikeesti jo niin tosissani tän treenaamisen kanssa, että teen kaikkeni mun unelmien eteen! Vaikealta kuullostava aamuherätys salille ei ollutkaan vaikeaa. Mä pystyin siihen! Koska päätin että pystyn ja että haluan pysyä treeni rytmissä! :) Suosittelen ehdottomasti kaikille, kenellä vaan on moiseen mahdollisuus! Tästä tulee hyvä päivä!
Kerroin tästä valloittavasta suunnitelmastani eilen illalla Ninalle, ja neito lupautui aamujumpalle kaveriksi. Kyllä me ollaan terästä! :)

Aamu kuudelta salilla

Treenivuorossa etureidet…

…ja pohkeet

Extrana vielä vähän vatsoja

Ja muutama hymykuva ;)

Nina Suomi, bikini fitness SM hopeamitalisti 2012

Nyt tosiaan ollaan matkalla pidennetylle vkl reissulle Rukalle, muutama päivä lomaa, niin jaksaa taas painaa ensvuonna ;) Luvassa lepoa, mökkeilyä, lautailua, moottorikelkkailua, kylpylää ja kuntosalia. Ja jooo, mä bloggaan autossa :) Todellinen bloggaaja ;) haha. Tää läppäri on aika näppärä :) Joskohan oltais joskus klo 20 aikaan perillä, ni on tässä aikaa näpytellä, kun en saa kuulemma nukkua, vaan pitää pitää kuskille seuraa :)

Kivaa alkavaa viikonloppua kaikille! Palaillaan vielä ennen vuodenvaihdetta! Ellen hajoita itseäni rinteessä :)

Sara

sara

21 vastausta artikkeliin “Oon tosissani tän jutun kanssa, vaati se sitten aamu viiden herätyksiä, tai kaurapuuron ilman mehukeittoa! I still love it!”

 1. Kaikkeen onneksi tottuu :) Ite käyn hyvin usein ennen töitä salilla 5:30. kyllähän se tuntuu välillä hieman luonnottomalle ,mutta aina tuohon aikaan siellä kyllä on muitakin :D Mummoja seurana :D Hauskaa reissua!

  • Mooi. Toi on totta, totuttelu juttu :D ehkä innostuin tosta ja alan käymää salilla ennen ku mies menee aamul töihin :) ja kiitos, pidetään hauskaa :)

 2. Miäki vuosi sitten fitfarmin liten aikaan menin kello VIIDEKSI salille,et kerkesin sit kahdeksaksi kouluun :) Silloin sali oli tossa kilsan päässä,nykyjään unirytmi muuttunut siihen etten meinaa ihteäni ennen yhdeksää saada ylös. Silloin ei jalkapäivänkään jälkeen tuntunut lihakset niin kipeille kun aamulla kävi ja päivän aikana sit liikku muuten vaan :) Täs oon tehny lupauksen että 1.6.13 mennessä toiset -10kg pois nyt vuoden vaihteesta alkaen :)

 3. voi vitsit, itekin kävin koko kesän aamukuuden maissa salilla, ja oli kyllä jotenkin tosi ihanaa kun maailma vasta heräilee ja ulkona on vielä vähän sumua ja liikkeellä ei ole paljon ketään :) ja mikä parasta, salilla sai heeboilla miten haluaa! siinä on parit kärpäset katossa todistanu mun sheikkailua lady gagan tahtiin sarjojen välissä xDD saispa yhä ittensä niin aikasin liikkeelle, mutta ysiin se vähintään venyy. myöhäinen iltasali joskus yhdeltätoista on kans toinen huippu :)ja hei vähä ihanat noi nyörilegginsit (?)! mistä tommoset? :)

 4. Huh, saattaa pylly hiukka puutua ajormatkan aikana :DNo, mutta mukavaa reissua teille!! :) Muista ottaa paaaljon kuvia!Ajakaa varovasti. <3

 5. Kiitos vinkistä, en ollut ajatellutkaan että pohkeet voisi tehdä noin. Meillä ei salilla ole pohjevempainta ja mulla on hieman huono tasapaino siinä vaiheessa kun kaikki muu on jalkapäivältä jo tehty (oon steppilaudalla ja painolla tehnyt). Aamusalit ei sinällään ole mulle ollut hankalaa, mutta ennen koulun alkamista on hankalampi motivoitua. En oikeen tiedä mitä söis ennen salille menoa, kun syön ennemmin vasta sen jälkeen sen oikean aamupalan. Ilman jotain purtavaa mun on ainakin turha mennä salille, ei nouse mitkään painot mihinkään =) Monissa punttauslehdissä on muuten suositeltu aamulla kuntoilua, kun siinä sitten on heti aamusta lähtien koko päivä asennoitunut siihen terveelliseen elämäntapaan. Tsemppiä! t: Lila

 6. Itse kans herään mielelläni aamu kuuden pumppiin ja spinningiin vaikka ei koko päivänä olisi mitään tekemistä. Päivä lähtee iha eritavalla kun jo kahdeksaan mennessä on huhkinu 2tuntia salilla :)

 7. Ihanaa ttä näinkin moni on aamuvirkku ja jaksaa treenata aamulla! kiitos kommenteista! me aletaan olemaan kohta perillä, nyt vaan kauppaan hakemaan aamupalatarvikkeet, joita en pakannut mukaan ;) palataan!

 8. Sara, kävin lukeamssa tänään kaupassa sen Bodaus lehden (vai mikä se oli) ja jutun sinusta. Huikeaa ihan oikeasti kaikki se motivaatio ja tarmo ja omistautuminen minkä olet löytänyt tuolle hommalle! Tsemppiä jatkoon :)

  • No niinhän se onkin :) ninalla on huomattavasti isommat lihakset kun mulla, ja ei ihme ku onhan nina treenannu pitempään ku mä :D

 9. Hyvä sinä :) Ja vitsit että ottaisin sun käsilihakset ihan mielelläni, hitto kun oon ite ollut maanantaista asti vähän kipeä, ja tekis niin paljon mieli treenaan… :/

 10. Onpas komian näköinen hartialinja tolla Ninalla ihan jos sivuprofiilissakin! Kyllä mä olisin kans pari kertaa miettinyt tota treenin ajankohtaa mut mitäpä sitä ei tekis unelmiensa eteen! :)Sulle on muuten haaste mun blogissa :) vastaa jos jaksat, se on aika kiva!

  • heijj :) oon tooosi huono noissa haasteissa, mutta lupaan että meen nyt heti katsomaan ja yritän toteuttaa haasteen mahd pian :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta