Täytyy oppia luottamaan itseensä

Lahja minulta minulle

Mukavaa Tapaninpäivän iltaa :)

Joulu on täällä lumisessa helsingissä sujunut mukavasti syöden ja nukkuen :) Otin ehdottomasti joulusta ja jouluherkuista kaiken irti, sillä ens jouluna ollaankin dieetillä, (huiii) mikäli siis kaikki menee suunnitelmien mukaan ja olisin valmis kisaamaan keväällä 2014. Siihen on nyt vuosi aikaa, ja se vuosi menee yhdessä hujauksessa. Go minä! :)

Ihan kuin meidän lapset olis ajastettu jollekkin joululoma moodille, kun ne nukkuu aamulla niin pitkään, että saa itsekkin vähän extra lepoa :)
Saatiin joulupukilta muutamia elokuvia lahjaksi, ja ollaan katseltu illat leffoja kuusen valojen loisteessa. Ihanaa yhteistä aikaa perheen kesken.
Vaikka yhteinen aika oman perheen kanssa on ihan parasta, niin kyllä mä odotan vuodenvaihdetta, kun lähden mieheni sekä muutaman ystävän kanssa pariksi yöksi Rukalle uudenvuoden viettoon!

Eilen pidin täys lepopäivän, joka teki enemmän kuin hyvää, joten tänään olikin sit paukkuja käsitreeniin.
Marko tuli taas tsemppaa, niin sai todellisesti kaiken irti treenistä.
Rehellisesti sanottuna, en aina ihan täysin luota itseeni ja omiin voimiini.
Se nähtiin taas tänään, kun hauista taljassa tuettuna tehdessäni kuulen sanat: ”VIELÄ VIISI”, ja mietin että enhän mä jaksa ja miten v***ssa mä saan vielä viisi toistoa, ku oon nyt jo niin hajalla! Mutta kyllä ne viis vaan menee aina ku joku on jeesaamassa. Täytyy vaan luottaa itseensä ja päättää, että musta on tähän! Ja siis mustahan on! ;)
Ja sit on niiin hyvä fiilis. Aivan todellinen voittaja olo.

Olen jo jonkin aikaa miettinyt kommenttien valvonnan laittamista blogiini. Nyt sen laitan.
Olen kirjoittanut, että minulle saa käydä kommentoimassa, niin risuja kuin ruusuja, ja se pitää. Otan siis mielelläni neuvoja ja vinkkejä vastaan ja toki on myös mukava lukea kehuja ym muita positiivisia kommenteja. Mutta jos edelleen on ihmisiä, jotka ajankuluksi näpyttelee niitä haukkumis viestejä, niin mun mielestä ne voi tulla sit vaan suoraan mulle, niin että mun ihanien lukijoiden ei tarvitse niitä nähdä, tai ruveta sen koommin siitä puimaan mun sivulla. Jos joku näkee vaivaa kirjoittaa mulle kommentin esim siitä miten lihakseton ja ruma olen tatuointieni kanssa, niin fine, kiva että näit sen vaivan, mutta mä en jaksa alkaa asiaa sen enempää täällä vatvomaan. Siksi tolla kommenttien valvonnalla saan nuo turhat kommentit suoraan roskikseen ;)
Olen taas saanut paljon uusia lukijoita, kiva että olette liittynyt lukijoiksi, toivottavasti viihdytte
<3
Sara
sara

26 vastausta artikkeliin “Täytyy oppia luottamaan itseensä”

  • Ehdottomasti omaan arvoonsa – vähän vaan surettaa, että on ihmisiä jotka on niin onnettomia ja elämässä menee huonosti, että se pitää oksentaa toisten päälle. Elämässään tyytyväiset kun nyt ei vaan loukkaa toisia =) Kun on onnellinen niin haluaa muidenkin olevan ja silloin tulee levitettyä onnellisuutta, EIKÄ sitä paskaa ympäriinsä.

  • moikka. Juu tuli viesti perille, kiitos, se oli mukavasti sanottu. vastaan sinulle siihen laittamaasi s-postiosoitteeseen tuotapikaa :)

 1. Mä huomasin kans eilen taas ton, että ei luota niihin omiin voimiin ja jaksamiseen. Row laitteeseen laitoin eilen vahingossa viis kiloo ylimäärästä (mulla on aina ollu siinä hieman laskuongelmia niiden kiekkojen määrässä:D) ja samat toistot jakosin silti, vaikka siihen viis kiloo pienempäänkin painoon on taisteltu naama rutussa monet kerrat.. :)Tuo kommentien valvonta on varmasti fiksu veto, jos paljon ilkeitä kommentteja satelee :)

  • Heip. Joo täytyy vaan uskaltaa yrittää ylittää ne omat voimat! Rohkeasti vaan rajoja kokjeilemaan! :) Go sinä! :) Katotaan nyt miten tää alkaa rullaamaan tää valvonta ;) hih..

 2. Moi!Täällä yksi uusi lukija ilmottautuu! Seuraan myös Erican blogia :) No enivei, nyt pyytäisin toivepostausta:Eli tosiaan kun meitä uusia on monia ja mäkin aika alkuvaiheessa fitness-haaveissa ja kuntosali-ohjelmista, olisko mitään että tekisit jonkun postauksen miten syöt ja treenaat? Oon kyllä hakenut blogin ”ruokavalio” tagilla mutta sunkin ruokavalio on muuttunut blogin alusta joten ois kiva että ois päivitetty ruoka-pläjäys :D Niin ja kuntosaliohjelmasi kiinnostaa myös.. Treenaatko joka päivä? Onko sulle joku tehnyt tuon jaetun ohjelman? Miten se on jaettu? KIITOS PALJON jos jaksaisit vastailla. Blogi on mielenkiintoinen ja olet inspiroinut ainakin minua nostamaan perseeni kuntosalille :D -Juliet

  • Heippa!Kiva kun saa uusia lukijoita <3 ja toivepostaukset otetaan kyllä huomioon. sen verran sanon mun ruokavaliosta ja treeniohjelmasta, että en niitä sen tarkemmin täällä jaa, koska olen niistä maksanut ja ne on minulle henkilökoihtaisesti tehty. treenaan nelijakoisella ohjelmalla, eli 4 salia plus pari aerobista viikossa. kiva kuulla että motivoin, ja toivottavasti jaat vinkkejä ja tsemppiä blogisstani, vaikka en omia ruokavalioita ja tarkkoja treenejä kerrokkaan :)

 3. Hei,löysin jokin aikaa sitten tänne blogiisi :)Itse olen aloitteleva kunnon ja kropan kohentaja, laihduttaja . Harmikseni asun paikkakunnalla, jossa ei kunnon treeni salia löydy. Lisäksi vuorotyö ilman mitään säännöllisyyttä tuottaa päänvaivaa. Olen näihin treeniviikko malleihin tutustunut, ja tuntuu että ovat vaikeasti toteutettavissa tämän työn vuoksi. Oliskohan sinulla neuvoja miten ajoittaa treenejä, kun on aamu-, ilta- ja yövuoroa sekä arkena että viikonloppuna. (+ normi pienet lapset ja heidän harrastukset, koti jne….) Olen ajatellut josko tuossa naapuri kunnassa aloittaisi treenaamisen (30 km)ja vielä kun saisi aikataulut järkättyä.Olis kiva kuulla muidenkin kommentteja miten olette päässeet alkuun ja järjestäneet aikatauluja.Kiva blogi (olen tätä nyt urakalla kahlannut läpi).

  • heippa. tiedän tuon, kuinka hankalaa on päästä treenaamaan, kun ei ole säännöllistä päivä rytmiä. mulla oli vielä vuosi sitten todella epäsäännöllinen päiväjärjestely, joten pääsin salille miten sattuu.. se oli raskasta, mutta selvisin siitä kovalla työllä ja reippaudella. olin päättänyt että tänään menen salille, vaikka pääsisin sinne vasta lasten nukkuma aikana illalla. kaikki tietty riippuu siitä miten pitkä matka salille on. itse vien lapset aamulla hoitoon, käyn salilla ja sit töihin. jos aamulla ei ehdi, käyn päivällä töiden jälkeen, tai sit vasta kun lapset nukkuu ja mies on kotona. 30km on kyllä aika kaukana, ja tulee varsin kalliiksikin ravata väliä. eikö ole lähempänä mahdollista treenata? Kiva että tykkäät blogista! :) tsemppiä kovasti alkavaan vuoteen! :)

 4. Näin ulkopuolisena halusin kommentoida tähän, että myös kotona on mahdollista treenata (kovaankin kuntoon), JOS motivaatiota ja mielikuvitusta riittää ja jos mahdolliset kotona olevat häiriötekijät (joita ei salilla ole, olivat ne mitä tahansa ite kullain) voi häivyttää taka-alalle treenin ajaksi mielessään. Toki on olemassa ihmisiä, jotka eivät pysy motivoituneena treenaamiseen, jos treeni tehdään kotona tai muuta, joka tapauksessa he saavat parempaa tulosta tekemällä treenit salilla. Halusin siis vain mainita, että kovaa ja tavoitteellista treeniä on mahdollista tehdä myös kotona vaikkei mitään erillistä treenihuonetta kaikkine salilaitteineen omistakkaan.

 5. EPixie: osuit naulan kantaan, tuota olenkin pähkäillyt viime päivinä. Salille mulla matkaa 25km joten yritän käydä samalla kun hoidan muut asiat kaupungissa ettei tarvi noita 50km:n lenkkejä alvariinsa ajella. Sitten lapset 1v ja 2v ja lastenhoitoapu rajallista. Heräävät aikaisin ja valvovat suht. myöhään, nuorempi nukkuu jonkinlaiset päikkärit. Eli treeni lasten nukkuessa rajallista. Jos blogistilla tai lukijoilla on esim. linkittää sivuja joissa olisi tehokkaat kotitreeniohjeet…tarkoitan ihan vaikka ”tavallisten” äitien blogeja joista saa inspiraatiota kotitreeniin, voitteko laittaa?Mielikuvituksen puutteen lisäksi mulla selvästi asennevammaakin, kun salilla on tottunut treenaamaan, niin eihän se kotona kikkailu tunnu yhtä tehokkaalta. Ja kun vatsoja tehdessä päällä kiipeilee pari ”urheiluavustajaa”… No,samoja esteitä on ehkä muillakin, olisi kiva kuulla kommentteja. Onpa ikävää kaikki alatyylinen kommentointi. Kritiikkiä saa varmasti esittää ja olla eri mieltä, mutta kaikki ”ruma ja tyhmä”-tasoinen keskustelu on taatusti deleten arvoista tavaraa. Tsemppiä sulle treeneihin!

  • Itse olen löytänyt liikkeitä kotitreeniin pitkälti siten, että seuraamistani blogeista, nettisivuilta ja lehdistä olen napsinut liikkeitä sen mukaan, mitä tarvitsee ja monia liikkeitä (suurinta osaa) voi myös varioida paremmin kotona tehtäväksi, esim. Jos kotona ei ole tarvittavia painoja kyykkyyn tai maastavetoon, niin voi tehdä yhden jalan kyykkyä jalka kuntopallon päällä ja maastavetoa yhdellä jalalla, niin painoja ei tarvitse haalia niin paljoa. Vatsat on sinänsä helppo, kun ilman välineitä tehtäviä liikkeitä löytyy vaikka kuinka. Jos tavoitteenasi on nimenomaan laihtua ja kiinteytyä, niin voisit kokeilla tai ainakin tutustua sellaiseen sivustoon kuin http://www.bodyrock.tv. sivusto on englanniksi kirjoitettu, mutta treenit on videoitu, joten voi kokeilla, vaikkei kieltä niin ymmärtäisikään. Sivuston treenit ovat HIIT-treenejä eli lyhyitä (10-30min, yleensä n.15min), mutta tehokkaita (varmasti laihtuu, mutta en usko, että kovinkaan isoja lihaksia kasvaa ilman lisäpainoja) joten jos vain intoa löytyy, niin tämä voisi olla hyväkin vaihtoehto, kannattaa ainakin vilkaista. Treenien vetäjät ovat tsemppaavia ja innostavia, tosin joitakin voi mahdollisesti häiritä (itseäni siis ei häiritse, mutta joitakin kuulemma) erään treenin vetäjän paranneltu ulkonäkö, mutta asian häiritsevyyshän on myös omasta suhtautumisesta kiinni. Itse olen tehny sivuston treenejä silloin tällöin piristävänä poikkeuksena omaan normaaliin treeniin.Saralle oikein hyvää uutta vuotta! Kroppasi on muuttunut jo todella paljon ja on ollut ilo seurata sitä näin blogin kautta. Olet ihanan piristävä ja kirjoituksesi ovat hyviä.

 6. Mulla on myös blogissa vuosikausia käynyt itseensä tyytymättömiä tyyppejä haukkumassa ja dissaamassa. Kommenttien valvonta on siinä vaiheessa kova sana :) varsinkin kisadieetillä näitä arvostelijoita tuntuu riittävän. Ihan kuin minun kisoihin meno olisi heiltä jotain pois… Toisesta korvasta sisään ja samoin tein toisesta ulos! Tässä lajissa arvostelijoita ja paskan puhujia riittää. Paras kun keskittyy itse siihen mitä tekee ja jättää urpot omaan arvoonsa!Sä olet Sara hyvässä kunnossa ja sulla on täydet mahikset kisata vuoden päästä. Uskot vaan itsees ;) sitä paitsi, tatskat on kauniita :)

  • Kiitos jonna ihanasta kommentista! Kiva kuulla aina jo kissanneilta ihmisiltä kommentteja mun kunnosta ym.. ja noihin tyhmiin kommentteihin, niin tää ”ala” sattuu olemaan aika lailla arvostelua koko homma. sinne lavalle mennään arvosteltavaksi, joten pakko vaan oikeella asenteella puskee eteenpäin, ja suodatin päälle, eli ottaa kommenteista hyvät vinkit korvantaakse ja paskat kommentit vaan toisesta korvasta sisää ja toisesta ulos.. :) ihanaa viikonloppua! <3

 7. Kateus on kamala tauti ;-) Tuskin sulle mitkään huipputrimmatut fitnespirkot täällä huutelee törkyä, eiköhän ne ole meitä tavallisia mätisäkkejä :-D Eli kommenttien hyväksyminen päälle vaan, ikävä tietty se että tuottaa sulle lisäduunia niitä napsia esille. Ihanaa lomaa ja puhtia alkavaan vuoteen, Sara!

 8. Harmi, että idiootteja riittää aina. Luulenpa, että suureksi osaksi kateutta. Ei kaikki jaksa herätä treenaamaan viideltä. Aika sokea saa olla jos ei nää sun kehitystä :)

  • heippa. Kiitos viestistä :) nyt valvonnan laitettuani on toistaiseksi tullut vaan kivoja kommentteja :)jeee

 9. Höh:(Tällaiset blogit tuo uskoa meihin kaikkiin!Mie en enää itse ole lapsuuteni jälkeen ollut pyöreä,mutta kolme lasta kyllä löystyttää ihan joka suuntaan ja olen saanut monia vinkkejä sekä siun että Erikan blogeista!Näytät todella hyvältä ja ei ole ihmekkään että kateelliset sitten yrittävät dissata:/Onhan se harmi että ovat rapakunnossa sohvanpohjalla,yrittämättä mitään että olisi parempi olla!:DJatka vaan valitsemallasi polulla,olet Sara upea!!!

 10. moikka. kiitos kivasta viestistä! hieno kuulla että olet saanut vinkkejä, se on upea juttu! kovasti tsemppiä sinne! ja mukavaa uuttavuotta <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta