Merry X-mas

Leipuri tonttu

Aattoaamu alkoi puurolla ja reippaalla takareisi-pakara-selkä treenillä. Vuosi sitten ei olisi tullut mielenkään lähteä jouluaattona salille :) Tästä on tullut mulle ihana elämäntapa, eli jos mun maanantaille on suunniteltu kuntosalitreeni, niin se pitää, myöskin jouluaattona :) Ja oli muuten kiva treenata, ihan omassa rauhassa, salilla kun oli vain 3 asiakasta mun lisäksi :)

Reippaan treenin jälkeen pystyi hyvällä mielellä syödä jouluherkkuja, eli oon syönyt tänään ihan täysin vapaasti :) En ole punninnut ruokia, enkä tarkkaillut mitä suuhuni laitan :) Suuhun on uponnut niin joulutorttuja kuin majoneesipohjaista katkarapusalaattia, nam :) Huomenna sitten taas normi arki ruokien suhteen :)

Haluan toivottaa kaikille blogini lukijoille kaunista joulun aikaa ja kiittää kuluneesta vuodesta 2012! Olette ollut mulle aivan mahtava tuki ja olette motivoinut mua erittäin paljon mun matkalla. Ilman teitä tämä elämänmuutos olisi ollut varmasti paljon raskaampaa.

Nauttikaa joulusta ja läheistenne seurasta <3 Niin minäkin teen. Nyt piparia ja glögiä ja tarkastelemaan joululahjoja ;)

Sara

sara

6 vastausta artikkeliin “Merry X-mas”

  1. Mulla on vielä matkaa tuollaiseen treenimoodiin, mutta ihailen kovasti asennetta. Pikkuhiljaa muutoksia, jotta vastaava toteutuisi täälläkin! Hyvät Joulut ja menestyksekästä uutta vuotta!

  2. Toivottavasti joulunpyhät meni hyvin! Täällä ei treenailtu aattona, eilen ja tänään Tapsanpäivänä sen sijaan kurvattiin salille. :) Riemua uuteenvuoteen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta