"Herkkua on siinä monenlaista…"

Meillä on siis remontti valmistunut Sporttikujalla, ja pääsin eilen pitkästä aikaa treenaamaan mun lemppari salilla! Remontti onnistui mielestäni hyvin, ja eilinen treenikin sujui moitteetta… Tänään vaan on oikean käden kyyner vihoitellut, taisi kipeentyä ojentaja jumpasta. Meille tuli muutamia uusia laitteita, niistä yhtenä avustettu dippi/leuanveto kone, jossa tein ojentajat. Ja nyt särkee :(
Dipit ei ole kuulunut mun treeniohjelmaan, koska en saa niitäkään tehtyä kunnolla, ja siksipä tuo uusi liike taisi saada tämän vihlonnan aikaan :/

Avustettu dippi
 

Avustettu leuanveto
 
 
Vipunostot sivulle
 

Vipunosto eteen
 
 
 

 

Erica <3
 
 
 
Välillä mua onnistaa, ja saan salille mukaani ihka oman salimaskottini, 8vuotiaan tyttäreni, joka toimi eilen mm. edellisissä kuvissa esiintyvien fitnessmammojen valokuvaajana ja toistojen laskijana :) Itse maskottikin innostui leuanvedosta, ja aika yllättävän upeasti :) Kiva kun tytär saa leukoja, ja äiti ei :D
 
 
 
 
 
Meillä koristeltiin eilen kuusi, ja nyt on kinkku uunissa. Ihana joulun tunnelma ja tuoksu kotona. Lapset nukkuu ja istun miehen kainalossa kuusen kynttilöiden valossa (ja bloggaan) :)
Aamulla riisipuuro uuniin ja muiden jouluherkkujen valmistukseen. Vietämme joulua ihan vaan kotona perheen kesken. Mun äiti ja veli tulee meille meidän seuraksi syömään ja avaamaan lahjat. Sain eilen äidiltä ihanan kirjasen jossa on ohjeita jouluruokien laittoon :) Kiitos äiti <3
Äiti on kirjannut kaikki meidän joulupöytään kuuluvat perinteiset jouluherkut ja niiden tekotavat yksiin kansiin, ja toimitti ohjeet myös minulle. Kiva kun ei tarvitse googlettaa, että mites se joulukinkku nyt paistetaankaan tai että miten se katkarapusalaatti tehtiinkään :D Näillä ohjeilla saan just sitä parasta jouluruokaa, äidin tekemää ;)
 
 

”herkkua on siinä monenlaista..”
 

 

4,5kg
 

Hyvää Joulua kaikille!
 
 
 
Sara
 

sara

6 vastausta artikkeliin “"Herkkua on siinä monenlaista…"”

    • Eilisessä treenissä suorinkäsin 6-7kg, 4 sarjaa ja 12-15 toistoa :) treenit vaihtelee, samoin painot :D mutta suorinkäsin teen pienillä painoilla, jotta tekniikka olis puhdas ja menis oikeille lihaksille :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta