Ei musta kyllä remonttimiestä tulisi

Huomenta ja mukavaa alkavaa viikonvaihdetta.

Enään pari hassua yötä jouluun! Niin se aika vaan menee, vastahan oli juhannus! :)

Mulla on aika mennyt tällä viikolla salin remontin parissa. Niinku aiemmin kirjoitin, että saattaa postaukset jäädä tällä viikolla vähiin, ja niin kävi. Aamusta iltaan hommissa, ni ei illalla enää jaksa kirjoitella, vaan haluu suoraan nukkumaan. On se raskasta työtä, ja iso hatun nosto kaikille ketkä remontteja tekee ihan ammatikseen. Mulla on palanu niin monta kertaa käämit jotain maalatessa tai ruuvvatessa tjs.. :) Että ei oo alanvaihto suunnitelmia tiedossa ;)

Oon tällä viikolla käyny aamulenkeillä aktiivisesti, koska meidän sali tosiaan on rempassa, ja mun toinen vakkarisali, sama jossa käyn hieronnassa, ei oo ihan tässä lähellä, ni sinne ei ihan ehdi aina aamulla ennen töihin menoa. Eli tänviikon salit on tällä hetkellä jäänyt kahteen kertaan, mutta viikonloppuna on aikaa treenata, koska salin remontti tulee tänään valmiiksi :)

Eli remontti hommia vielä tämä päivä. Voitte kuvitella mikä homma on siirtää painavia kuntosali laitteita paikasta toiseen pois tieltä, kun laitetaan mm. uutta lattiaa. Huonejakokin muuttuu..eli meidän nyrkkeilysalissa ei enää pääse posettamaan :(
Heh, no onneks meille tulee myös uusi nyrkkeily/peilisali, niin on sit edelleen paikka jossa harjoitella poseeraamista ja kävelyä :)
Muutenkin tulee kaikinpuolin aivan mielettömän upea uudistettu sali, uusine laitteineen ja sisustuksineen, joten tervetuloa vaan tutustumaan Kuntokeskus Sporttikujalle helsingin herttoniemeen! :) Kotisivut on just remontin alla, ja uudistetut Sporttikuja nettisivut avataan myös pian.

 

”Nooou, missä mä nyt poseeraan ku nyrkkeilysalista tehtiin kuntosalin puoli…?!”

Eilen ilmestyi viimein vuoden viimeinen Bodaus -lehti, jota saatavilla melkeimpä kaikista suurimmista marketeista ja kioskeista kautta maan. Mukavaa perjantaita kaikille! Joulun extra -postaus tiedossa vielä tälle vuodelle, sisältäen mm. miten syön ja liikun jouluna. Nyt aamupalan kimppuun ja sit remontti hommiin! :)

Sara

sara

19 vastausta artikkeliin “Ei musta kyllä remonttimiestä tulisi”

  1. Näyttää hyvältä tuo lehtijuttu:)Remontit vie yleensä aika paljon aikaa ja hermoja :D Tsemppiä remonttiin ja oikein hyvää Joulua sinulle :)

  2. Hyvältä näyttää juttu, jospa tänään sais sen luettua! Mua kyllä kiinnostaa paljon, miten joulu vaikuttaa sun treeniin ja ruokavalioon, ja miten välttää mahdolliset sudenkuopat.

  3. Taidanki hakee iltalukemista tänään ;) Täällä päin nyt ei oikein luista mikään.. Joku ihme VIIKKO ollut, että en oo kun 2kertaa käynyt salilla ja syöny oikeesti mitä sattuu. Ollu niin stressi ja ahistus päällä. Saliakin, kun etes ajattelin tai sitä että pitäis mennä sinne nii V käyrä vaan nous huippuunsa ja oisin voinu vaikka polttaa koko puljun. MUTTA jospa tämä tästä!!! tänään ja huomenna salille.Palailen asioihin joulun jälkeen spostilla. IHANAA JOULUA jo valmiiks jos ei olla aikasemmin yhteyksissä! <3

    • moi <3 joo laiat heti aina viestii jos joku askarruttaa <3 ihanaa joulua sullekkin <3 kyllä se siitä, älä ressaa liikaa, jos ei nappaa, niin pidä taukoo :) salille pääsee aina ;)

  4. Käväisin kirjastossa ja satuin nappaamaan ko lehden hyllystä! Hyvä juttu ja todella motivoivaa luettavaa!Ihanaa joulunaikaa :)anu/pieni on kaunista

  5. Pitää huomenna käydä kaupassa kattomassa josko ois kyseinen lehti saatavilla. Joka kerta kun meen salille niin, nämä sun kuvat mitä olet tänne laittanut nii tulee mieleen, ja antaa motivaatioita. Mullakin on joskus ens kesän keskiviikkona iso haba ja kireet vatsalihakset. Hyvää ja rentouttavaa joulua!

    • :) kyllä se suurimmissa kaupoissa taitaa olla :D kiva jos mun kuvat motivoi :) ja korjaan: mulla ei oo kireet vatsalihakset :) ehkä kisalavalla sit joskus ;)

  6. Moikka kaikki <3 kiitos kommenteista! nyt on tosiaan remontti ohi, joten voi huokaista hetken helpotuksesta :) lomaa tässä muutama päivä ja sit taas reippaana takas töihin :) ihanaa joulun aikaa kaikille! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta