Terveet hampaat, kaunis hymy

Heippa.

Kaikille lukijoille on varmaan käynyt selväksi, että tavoitteeni on astua body fitness kisalavalle vuonna 2014. Treenit ja syömiset sujuu hyvin, joten niiden osalta, ahkeralla työllä, paketin luulisi olevan tuolloin ensimmäisiin kisoihin kasassa. On myös muita juttuja, jotka haluan saada kuntoon ennen kisoja.
Tuomarit arvioivat kilpailijan kokonaisuuden. Ihon, hiukset, kasvot ja meikin.
Ihon pitää olla pehmeän ja terveen näköinen, eikä siinä saa olla selluliittiä. Kasvot, hiukset ja meikki otetaan huomioon urheilijan kokonaisvaikutelmassa.
Muutenkin kilpailijan tulee olla urheilullinen ja terveen näköinen.

Näin ollen olenkin ottanut itseäni niskasta kiinni, ja päättänyt laittaa nämä mun hampaat kuntoon. Loisteliaan kokonaisuuden (joka siis ajattelin olla) kruunaa tietenkin kaunis valkoinen hymy :)
Eli nyt kun on viisauden hampaat + ne puuttuvan hampaan juuret poistettu, niin seuraava projekti alkoi tänään, eli hampaiden paikkaus ja valkaisu.

Joku on saattanut huomata, että mulla oli aika tummentuneet etuhampaat ja hampaiden välit. No niissä väleissä oli pienet reiät, jotka on nyt paikattu ja hampaat muokattu täysin uusiksi! Oon niin tyytyväinen!

Hammaslääkäri pelko on ollut suurin syy siihen, miksi mun hampaat oli niin huonossa kunnossa joten olen todella ylpeä, että olen rohkaissut itseni ja uskaltanut ryhtyä tähän projektiin. Tohon etuikeniin laitettava puudutus piikki KERTAA 3 ei oo mitään ihan herkkua, mutta selvisin, mulla on hyvä hammaslääkäri ;) Kiitos Ala-Malmin hammaslääkärit :)

Tikit poistettiin siis eilen, ja sain luvan alkaa hiljalleen treenaamaan.
Tässä alla kuva hammaslääkäriin meno matkalta tänä aamuna vs lääkärin jälkeen. Päivänvalo on vähän eri, mutta huomaa eron silti hyvin. Mun upeat ”uudet” hampaat vaaleina ja ilman reikiä alla :)
Jatketaan hammasprojektia ensiviikolla, ja sen uuden hampaan saan ensivuoden puolella, alku keväästä.

Ei enää tummentumia hampaiden välissä

Nyt kun en oo viittinyt vielä treenata, niin oon käyny lenkillä ja harjoittelemassa poseeraamista. Eilinen ilta venyi myöhälle Sporttikujan nyrkkeilysalissa, kun Erican kanssa harjoiteltiin ja kuvailtiin toistemme kävelyä ja asentoja vuoronperään.

 
 

 
Eripari haukkarit :)

Poseeraamisen lisäksi oon kovin innokas oppimaan tekee niitä leukoja. Kuulin hyvän vinkin, jos haluaa alkaa treenata leuanvetoja:

Hyppää korokkeelta tangolle niin, että leuka on tangon yläpuolella. Laskeudu sieltä sitten vähän alas, ja vedä itsesi takas ylös. Sama uudestaan. Ja joka kerta vaan laskeutuu hitusen alemmas, ni jossain vaiheessa sitä huomaa laskeutuvansa alas asti ja pääsee jo ylös :) Toivotaan! :) Tässä kokeilua, vaikkakin suht laimealla menestyksessä toistaiseksi:

Sara

sara

13 vastausta artikkeliin “Terveet hampaat, kaunis hymy”

 1. Onpa kauniit hampaat! Kyllä noilla kelpaa lavalla hymyillä :) Eipä olis itsellekään pieni hammasremontti pahitteeksi. Lähinnä tuon etuhampaiden raon haluaisin pois.Kisaatko muuten keväällä vai syksyllä? Hyvällä mallilla sulla on fysiikka ja vielähän tässä on aikaa takoa lisää muskulaa :)Tsemppistä leuanvetoihin, kyllä ne sieltä alkaa kulkea kun jaksaa vaan treenata!

  • moikka, ja kiitos :)tarkoitus on kisata keväällä 2014, että siihen tähtään!ja kiitos tsempistä, sitä tarttetaan ;)

 2. Oih, upea kroppa ja onnea uudesta hymystä. Kun katselee sun käsiä ja muuta kroppaa, mietin, että josko tekisit mullekin saliohjelman. Paljonko teillä maksaa sellaisen tekeminen?Terkuin Mertsi

  • moii mertsi :)kiitos kivasta viestistä! <3sä asut niin lähellä, ni tuu käymään vaik joulun jälkeen salilla, ni jutellaan lisää :) meillä on ensviikoilla sali rempassa, mutta voit sä toki silloinkin tulla, ku vastaanotto ja solkut on kyl käytössä, et jos sulla on aikaa, ni tuu pistäytyy :)

  • moikka :) pelkkä hampaiden valkaisu olisi n. 200e, mutta mun hampaat piti eka saada kuntoon, ennen ku niitä pysty alkaa vaalentamaan, ni siihen sit viel muutama satanen lisää. ei mitään kovin halpaa hommaa, mutta pakko tehä :)

  • moikka ja kiitos :) Sorelit on kyllä tosi mukavat jalassa. eikä yhtään jäykät tjs :) ja lämpimät :)

 3. Tässä yksi ehdotus leuanvetoihin: http://twentypullups.com/the-training-program/Sivusta katsoneena voin sanoa, että toimi :-) Avokki teki tämän vuosi pari takaperin ja onnistui kasvattamaan ohjelman avulla leuanvetojen määrän muutamasta reiluun pariin kymmeneen :-) Tämän voi aloittaa myös miinusviikoista, joiden aikana tehdään niitä negatiivisia. Jos tiukkaan viikko-ohjelmaan mahtuu ja muun treenin lisäksi jaksaa, niin siitä pieni projekti :-)Tekis mieli itsekin testata!

 4. Hei! Kuinka tummentumat etuhampaiden välistä korjattiin? Tehtiinkö se yksityisellä ja kuinka paljon se maksoi? Itselläni olisi tarvetta samanlaiselle korjaukselle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta