Mihin katosi aamuinen blogi päivitys???

Mihin mun aamuinen: Treeniä, lepoa, tuloksia -blogiteksti on kadonnut??? Oon ollu töissä koko päivän, ja facebookin mukaan kyllä yli 200 ihmistä on sen nähnyt, mutta missä se nyt on? Ei löydy edes luonnoksista?!

Osaako kukaan sanoo mitä tääl bloggeris tapahtuu?

sara

10 vastausta artikkeliin “Mihin katosi aamuinen blogi päivitys???”

  1. mäki ihmettelin ku hetken luki mulla et oot päivitelly jaaaaa sit se hävis.. outoa…t hannapainoprojekti2013.blogspot.fi

  2. mullakin on blogger tökkiny koko päivän, mm kaikki blogit katosi listalta ja kun yritin joitain lisätä takaisin niin erroria heitti. nyt on taas normaali, jospa se sunkin teksti palaisi takaisin!

  3. kyl mä sen ainaski luin sillon heti :D nyt vasta huomasin että sitä ei tosiaan enää löydy… hmm?? mullakin teki joskus kettumaiset, että tein tosi pitkän postauksen ja SATAVARMASTI tallensin sen, en julkaissut vielä koska jäi kesken. postaus näkyi luonnoksena jonkin aikaa. sitten myöhemmin kun olisin jatkanut sitä, sitä ei enää löytynytkään… arvaa ketuttiko!!! blogger on joskus nii ihQ että häjyä teköö :P

    • moikka. joo tooosi ärsyttävä blogger.. ja nyt huomasin, että toi postaus jonka luonnoksisat kaivoin eilen ja julkaisin illalla myöhään, niin siihen ilmestyneet kommentit oli lähetetty jo päivällä? eli ne mun kadonneet kommentit? miten ne siihen keskeneräiseen luonnokseen eksyi? outoa? :D

    • moi. ja kiitos, vaikka ei ne nyt vielä oo mitään :) treenaan jalat 2 kertaa viikossa. etureidet erikseen ku taka.. paljon kyykkyjä ja prässiä ja askelkyykkyjä. myös polven ojennus, eli etureisi liike on mun lemppareita :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta