Edelleen toipilas

Hei jälleen.

Kiitos kaikille edelliseen postaukseen kirjottaneille mukavista paranemisviesteistä! Tässä iso kiitos kaikille! en ole ehtinyt kovin istua koneella vastailemassa kaikille, joten toivottavasti ette pahastu, jos vastaan tällä tavalla kaikkille kiitoksella <3 Todella mieltä lämmittävää, että niinkin moni luki postauksen, ja toivotti tsemppiä <3 KIITOS!

No eilinen meni yhtälailla, kokeesta kokeeseen ravatessa. Uutena tuttavuutena koin posken ja kaulan seudun ultran. Katsottiin löytyykö paiseita tjs.. No paljon siellä on kerääntynyttä ja paakkuuntunutta verta, joka kuulemma lähtee itsestään pois. Ois tosi kiva jos lähtis, onhan leikkauksesta kohta viikko, ja naama turvoksissa edelleen.
Eilen ja tänäänkin, on ollut helpompi olo kuin perjantaina. Pystyn vähän syömään jo, ei tartte juoda vaan ja posken turvotus sisältä on kadonnut. Nieleminenkin onnistuu, ja kaulan seudulta turvotus laantunut. Eli solisluut näkyy jälleen. Että ehkä ne ab:t toimii.
Ja koska eilen oli suht iisi olo, ni sairaalassa odotellessani jaksoin näpsiä muutamat kuvat :)
Kovin tylsiä, mutta onpahan jotain väriä tässäkin tekstissä :)

Tänään ois vielä mentävä kontrolli käynnille töölööseen. Pikkasen rasittavaa ravaamista, meiltä kun ei oo mikään ihan lyhyt matka sairaalaan, ja sit kun ei yhtään tiedä meneekö siellä taas iltaan asti. Eli kirjaimellisesti on tullut taas tänpäivän jälkeen vietettyy koko vkl siellä sairaalassa.. Tiistaina leikkauksen jälkeen kuvittelin että tänäviikonloppuna vois ehkä hoitaa jäljelle jääneet joululahja ostokset ym..mut ei :(
Varmaan kaikki samat kokeet otetaan vielä tänään, koska eilen kun mut lähetettiin kotiin, oli tulehdusarvot vähän korkeella. Varmistavat siis että tulehdus lähtee oikeesti paranemaan.

Vasen puoli                                         Oikea puoli

Pahoittelen tälläsiä hätäsesti koottuja terveyspäivityksiä, mutta nyt kun ei oo muutakaan, tää on mun lifee just nyt.

Paljon kuitenkin tsemppiä kaikkien muiden treeneihin ja mukavaa joulun odotus aikaa :)

Sara

sara

6 vastausta artikkeliin “Edelleen toipilas”

  1. tulipa siitä viisarista sulle nyt riesaa :/ hyvä että alkaa hoito tepsimään. ei mene aikaakaan kun pääset taas treenien kimppuun :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta