Voisi sen viikonlopun viettää toisinkin…

Hei kaikki.

Kiitos ihanista tsemppaus viesteistä. Vaikka niistä kovasti voimaa sainkin, niin silti ei mennyt asiat ihan putkeen.

Soitin eilen sinne mun hammaslääkärille, ja kerroin mun tilanteen: poski edelleen turvonnut, kaula turvonnut, solisluut ei näy kun oon niin turvoksissa, kuumetta ja vaikea niellä.
Mut pyydettiin kiireellä hammaslääkärin vastaanotolle, josta lähetettiinkin samantien kiireellä Töölön tapaturma-asemalle, suu-ja leuka kirurgiselle.
Siellä se päivä sujuikin rattoisasti kokeesta kokeesen ravatessa.

Ihmiselle, joka on täysin perus terve, joka on käynyt sairaalassa vain synnyttämässä, toi tilanne oli kamala. Itkin ja olin pelokas. Pelkään neuloja ja puudutuksia. Inhoan sairaalan hajua ja sitä, kun missään vaiheessa sä et osaa ennakoida, mitä seuraavaksi tapahtuu. No joka suonta on nyt tökitty ja mömmöjä on muhun pumpattu. Varjoaine kokeessa käyty, ja tietokone kuvat päästä otettu.

Mun naama oli päivän mittaan niin kamalan näköinen, että asialla tais olla kiire, kun pääsin suht nopeasti kokeesta kokeeseen. Kovan puudutuksen jälkeen saatiin poskesta mätä puristettua pois, eli tulehdus poistettu ja turvotus alkaa laskemaan. Mätä ja veri oli päässyt tihkumaan jonkun kalvon läpi tonne kaulalle, ja aiheuttanut kovan tulehduksen. Uudet antibiotit otettu käyttöön ja tuntuu tehoovan. Tänään vielä katsotaan tuota posken sisällä olevaa verihyytymää, se operoidaan jotenkin vielä tämän päivän aikana pois :(

Että semmoinen pikapäivitys tähän lauantaille.

Sara

sara

23 vastausta artikkeliin “Voisi sen viikonlopun viettää toisinkin…”

  1. Kauheeta!! Toivottavasti paranet pian. ymmärrän ton sun sairaala-pelon. itsellä vähän samantyyppisiä ajatuksia. mutta sieltä sinä sen avun saat ja onneksi menit. Voimia paljon!

  2. Ai kamala! :( Koita kestää! Pian sinä siitä paranet, nyt kun on lääkitys vihdoin kunnossa. Voimia :)-Jassu

  3. Hui! Onneksi apu on aina suht lähellä. Mulla ei tuota sairaala- tai piikkikammoa ole kun olen itse ollut sairaalamaailmassa töissä ja otan ammatikseni verinäytteitä :) älä pelkää, kyllä siellä on ammattilaiset asialla! Ja aina kannattaa sanoa jos on yhtään esim. piikkikammoa.Pikaisia paranemisia Sara! :)

  4. Voih! Mille kävi silon samalla lailla. Tosin mulla se turvotus lakkaa ja tuli viikon päästä uusiksi. kuume pysy. Sit avattiinki uudestaan ja imettiin mädät pois… Puudutuksella joka ei vaikuttanut vielä. Nyt se lähtee varmasti lähtee sullakin paranemaan! Jaksamisia :)

  5. no ohhoh, tosi paljon voimia ja paranemisia sara :) onneksi pahin jo takana ja pääset toipumaan kunnolla!!!t hanna painoprojekti2013.blogspot.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta