Mustikkasmoothieta ja kanakeittoa

Nyt on pian 2 vuorokautta takana mun hammasleikkauksesta, eikä toivoa näy. Naama muuttaa tunti tunnilta muotoaan ja väriään. Ei niin siistii. Ruokapuolella oon syönyt siis tosi epäsäännöllisesti, koska en oikein pysty syömään kerralla niin paljon, että tulisin kylläiseksi. Pääosin oon syönyt keittoja ja tehnyt erinlaisia smoothie pirtelöitä.

 
 
 
Hiukan mun blogin sisällöstä poiketen, ajattelin laittaa muutaman kuvan meidän kodin joulukoristeista :) Oon kyllä ihan jouluihminen, mutta en koskaan oo tykänny mistään kovin suureellisista joulukoristeista tai kaiken maailman ikkunaan saippuoitavista lumihiutaleista ja seiniin sinitarralla kiinnitettävistä tontuista..mutta jotain pientä on kuitenkin kiva laittaa joulun kunniaksi :) Näin meillä.
 
 
Tyttöjen huone

Olohuoneen ikkuna

Olohuoneen sivupöytäKeittiön jouluverhot
 
Eteisen kotitonttu

Esikoisen tekemä ovikoriste
 
 
 
 
 Huomenna töihin katsomaan että kaikki on kunnossa, ni voi sit hyvillä mielin käydä viikonlopun viettoon. Tältä mä näytän tänään, toivottavasti huomenna jo paremmalta, mä en meinaa omista ainuttakaan poolopaitaa, jolla saisin naaman edes joten kuten piiloon :)
 
 
 
 
Nyt hyvää Itsenäisyyspäivän iltaa kaikille, ja kauniita unia.
 
 
Sara
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
sara

7 vastausta artikkeliin “Mustikkasmoothieta ja kanakeittoa”

    • moi. pelkään niin paljon että jotain on pielessä. että hampaasta on jäänyt joku palaen muhumaan ikeniin tjs ja sit se on tulehtunu :( katsotaan hetki viel, jos ei ala helpottaa ni meen lääkäriin takas :(

  1. Voi sinua, kyllä se siitä laskee ja kiitos seisoo siinä vaiheessa kun saanut halutun lopputuloksen! Voin antaa vertaistukea täältä käsin tuohon treenitaukoon liityen, pikku ukot hyppii pitkin seiniä, kun 5 päivää jo kuumeessa :( Sitten kun tervehtyy niin kahta kauheemmin ja hirmu energialla reeniä :)

  2. moi rebe <3 voi sua myös, kurjaa olla kipeenä. tiedän niin ton fiiliksen ku haluis lähtee salille, mut joutuu olee vaan himas :( no lepo tekee aina hyvää, mutta malttamaton kun on ni se on vaikeeta. koita parantua pian! sit ku ollaan terveitä ni ihan super mega energia treenit! ;)

  3. Itselläni kävi juurikin niin ,että turvotus ei lakannut ja kipu vain yltyi hammasleikkauksen jälkeen. Ikeneen tuli tikkien kohdalle turvottava,kuumottava patti .Käytin näyttämässä lääkärissäkin kun oli v.loppu eikä päivystävää hammaslääkäriä ollut paikalla. Sanoivat että ei mitää hätää mene kotiin ja kas kummaa se patti puhkes ja tulehtunuthan se oli. Sitten syötiinkin tupla määrä antibioottia ja parantuminen alkoi HETI! Eli kannattaa käydä näyttää jos yhtää epäilyttää että olisi tulehtunut.

  4. Ompas kaunis koto teillä! Tuo oksahärpäkevalosysteemi on tosi kivan näköinen, saatan varas…eiku lainata ideaa :DKäy ihmeessä näyttämässä suutasi lekurille jos yhtään mietityttää! Ei oo kiva jos tulehtuu kunnolla niin makaat monta päivää kuumeessa kotona :(

  5. ihanat joulutunnelmat. :) Tosi paljon paranemistoivotuksia täältäkin. Äkkiä vaan tosiaan lekurille takaisin jos ei ala helpottaa, turha pitkittää kärsimyksiä!!t hannapainoprojekti2013.blogspot.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta