Katosi se vähäkin viisaus

Heippa.Kuva otettu eilen Iltalehden kuukausiliite Ilonan tekemän haastattelun ja kuvauksien jälkeen

Tänään olikin se hammasleikkaus, joten treenipäivityksiä ei tuu varmaan loppu viikkoon ollenkaan. Hampaat (3kpl) leikattiin esilääkityksessä, joten toimenpide oli kivuton, enkä muista siitä juurikaan mitään :) Kaksi viisaudenhammasta poistettiin, sekä tosta sivusta, jossa ei ole ollut hammasta, ni poistettiin se juuri joka oli jäänyt hampaan lohkeamisen jälkeen vielä paikoilleen.
Antibiottit ja lepo on nyt paras lääke. Naama on kivasti turvoksissa, toivottavasti laskee lähipäivinä :)

Seuraavaksi siis odotetaan että parannun tästä operaatiosta, jonka jälkeen aletaan kaavoittamaan sitä hammasimplanttia tuohon puuttuvaan koloseen. Saan viimein kauniin hammasrivistön!

Eilen kävin kuitenki treenaamassa selän ja takajalat + vatsat :) Treeni sujui hyvin ja tällä kaavalla:

Lämmittely crossarilla 5min
 
Polven koukistus maaten
Sjmv
Penkille nousut käsipainoilla
Askelkyykyt
Avustettu leuanveto
Ylätalja eteen
Kulmasoutu taljassa tangolla
Selänojennus selkäpenkissä
Vatsat
 
 
 

Nyt vaan jääpalapussia poskelle ja kylmiä ruokia, kuten jäätelöö ja jugurttii :D Lääkärin määräys ;)

Palataan taas!

Sara

sara

8 vastausta artikkeliin “Katosi se vähäkin viisaus”

 1. Onneks ei oo ainakan vielä mustelmia. Mulla poistettiin vuos sitten helmikuussa molemmat alaviisurit kirurgisesti ja mulla oli leuat ja kaula molemmilta puolilta ihan mustelmilla ja tuolleen turovnnut molemmilta puolilta. Ei muutaku kouluun vaan! Meinasin laittaa kaulaan roikkumaan lapun jossa luki, että en ole kokenut perhe-, parisuhdet tai muuta väkivaltaa.. sitte ku piti vielä syödä siel amkin ja amiksen yhteisesä ruokalssa pelkkää pilttiä…! :DToivottavasti turvotukset laskee nopeasti ja ei tuu kovia kipuja. Ja, että ei tuu tulehduksia. Mä söin 5 antibiootti-kuuria :D

  • Näyttää lupaavasti siltä että on yks mustelma tulossa tohon leuan alle. Ja voi ei, toivotaan että tää yks antibioottikuuri riittää :)

 2. Auuuuts. Multa ollaan poistamassa alaleuasta viisuria tammikuussa. Se on kuulema hankalassa asennossa ja ientä joudutaan leikkamaan ja ties mitä mukavaa… Puhuitko lääkäreille jo etukäteen tosta esilääkkeestä vai vasta toimenpideaamuna? Itekin haluan kunnon dropit. Pelottaa se kipu. En halua tuntea mitään.

  • moi. Oltii sovittu se jo aikaisemmin. Siihen ku pitää varata vähän pitempi aika, ja pitää olla sitten hakija. Leikkauksen jälkeen huilin vielä tunnin ennen ku sain lähteä kotiin hakijan kanssa. Mutta en kyl tuntenu kipua. Nyt on kyl kipua ja huono olo :/

 3. Pikaista paranemista! <3 Hammasleikkaukset on inhottavia :( Multa vietiin kaks vuotta sitten kaksi viisuria. Leikkauksen jälkeiset hermosäryt oli jotain aika kaameeta, erityisesti kun se verihyytymä sieltä kuopasta lähti ja leukaluu oli paljaana. Jaiks, nyt lepoa, kylmää, ja jätskiä!! :)

  • Moi <3 joo mulla on just nyt ne kamalat säryt. poski on silmän alta mustelmalla ja ruokaa ei oikein pysty syömään, ku suu ei aukee :( nyyyh.. nyt vaan lepoa ja jädee joo :D

 4. Tsemppiä ja paranemisia! Omasta kokemuksesta voin sanoa, että pari päivää meni kipuillessa, ja sitten helpotti! Huono olo vaivasti niin, että esim. lukeminen oli aika mahdotonta. Toivottavasti sulla helpottaisi jo pian <3

  • moik :) joo mulla nyt on just huono olo, että jopa lapsille vaatteiden pukeminen on hankalaa, ku ei yhtään voi katsoa alaspäin, ku paine tuntuu poskessa kamalalta. onneks täs on nyt muutama vapaapäivä ni voi levätä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta