Herkkua on: Kullan kanssa aamusali

Harvinaista herkkua näin perheellisenä on se, että pääsen mun murun kanssa yhtäaikaa salille. Harvemmin päästään, sillä aina jompikumpi jää lastenvahdiksi. No tänään oli onnen päivä! Lapset oli mummoloimassa niin päästiin yhessä reenaa, ja oli huippuu. Muutenkin ollut onnistunut vkl. Eilen käytiin leffassa katsomassa Twilight ja sain suklaata! Mums :D
Mun puhelin on taas täynnä kuvia kolmelta päivältä, eli joka päivältä nyt jotain :) Kuva postausta taas pikaseen, ni ehtii takas kullan kainaloon <3

Lauantain aamusalilta

Kulta kuvasi kun vaimo pumppasi

…ja pumppasi

Perjantain aamujumpalta, vuorossa oli etureidet-pohkeet

Perjantai iltapäivän rasvanpoltto treenin jälkeen Ninan kanssa leukoja ja venyttelyä

Mun kuuma boxing girl näyttää vähän mallia ;)

Pikku venyilyt
Lauantain kevyt päivällinen

Lauantai illan shoppailut siskon kanssa <3

Iloinen uusien vaatteiden omistaja

Sävy sävyyn ;)

Nyt kivaa loppu viikonloppua kaikille!

Sara

sara

13 vastausta artikkeliin “Herkkua on: Kullan kanssa aamusali”

    • Moikka! Juu takki ja kengät on stadiumilta! Oon kyllä mielissäni tuosta löydöstä! :) Everest merkkinen, ovh 139e mutta oli tarjouksessa 79,90e jee!

  1. Noni kivaa, että pääsitte käymää salilla yhessä! :) Meillä sama juttu, että harvoin sitä yhtä aikaa päästään salille..Pirteen väriset noi siu uudet popot ja takki. Ei varmasti palele:).. Pakko kysyä, että mitä toi punanen on tossa lautasella?! Tossa vasemmassa reunassa siis :D

    • Hei kaima! :) joo niin juhlaa nuo yhteiset reenit <3 heh.. lautasella oleva punainen on marinoituja paprikoita, oli liian öljyisiä, ja pystyin syömään vaan yhden puolikkaan, hyvää oli silti :)

  2. Jumalauta mikä takareisi rouvalta löytyy ekassa treenikuvassa.Olen niiiiin kateellinen tuosta reiden muodosta. toivoo nimimerkki Kyykkään minäkin ;-)

  3. Juu, samaa takareittä minäkin ihastelin! Toisilla ne on muhkeat jo luonnostaan, toisilla taas ei…Kovasti ihastelin noita betterin vaatteita. Taidanpa pyörähtää liikkeellä joku päivä ;)Meilläkin on ensi lauantaille miehen kanssa suunnittelilla yhteistreeni, jos vaan saadaan lapsenvahti. Se oliskin eka yhteistreeni sitten tytön syntymän (melkein 9kk). Olisi kyllä luksusta!Paranemisia sulle Sara <3 Viitaten tuohon uudempaan postaukseen. Saat samalla hyvää lepoa kropalle:)Jonna1983

    • Moikka Jonna. Mikä takareisi, ootte hassuja :) Kiitos, koitan parantua, ja ihan totta että tää lepo tuli just oikeeseen kohtaan. Kivaa jos pääsette myös yhdessä treenaamaan :) kivaa!tsemppiä sun treeneihin :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta