Tahtoo olkapäät!

Lumikuningatar, on Kansallisoopperassa tällä hetkellä pyörivä baletti esitys vailla vartaa. Ihana tapa päästä hetkeksi irti arjesta, ja uppoutua sadun ihmeelliseen maailmaan.
Olimme eilen kolmessa polvessa katsomassa kyseistä balettia, äitini ja tyttäreni kanssa. Ikäsuositus balettiin oli 6v, eli menkää ihmeessä lasten kanssa katsomaan, jos vaan mielenkiintoa löytyy.
Baletti alkoi klo 19, joten kotona oltiin vasta myöhään illalla.

No pitkäksi venyneen illanhan kruunasi sitten uneton yö. Jännitys myllersi vatsassa. Ja arvatkaapa mikä jännitti? Mulla oli tänään ensimmäiset viralliset lehtikuvaukset ja haastattelu: Bodaus lehteen.
Kaikki meni jännityksestä huolimatta hyvin. Kuvaaja ja haastattelija oli oikein mukava :)
Haastattelu ja kuvat julkaistaan vuoden viimeisessä Bodaus -lehdessä.

Haastiksen jälkeen jäin treenaamaan olkapäät. Ennätyksiä rikottiin, pystypunnerrusta 13,5kg käsipainoilla! Oujea! Samaten pystysoudussa tein kokonaan uusilla painoilla, jeee mä jaksan!!! :) tahdon iiihanat olkapäät!

Pystysoutua

Takaolkapäät laitteessa

Kovaa vauhtia treenaan myös niitä leuanvetoja joista joskus menneena kesänä puhuin, mutta huonolta näyttää. Ei vieläkään mene yhtään kokonaista :( Voi surku :( Jos jollain on jotain vinkkejä miten oppisin sen tekniikan, ni kertokaa. Tosiaan voimaakaan ei taida olla riittävästi :(
Oon nyt harjoitellut ylätaljassa, ja avustetusti leuanvetotangolla, ja sit tehny negatiivisia leuanvetoja, eli hypännyt korokkeelta ylös tangolle, ja laskeutunut sieltä hitaasti alas, ja yrittänyt ylös, mut pääsen vaa puoleenväliin :(

Henkilökohtaisena valokuvaajana ja pakkotoistottajana toimi Jenni <3

Tulipas kuva täyteinen postaus :)
Haluaisin tähän loppuun vielä taas vaihteeksi toivottaa kaikki uudet lukijat tervetulleeksi seuraamaan blogiani ja matkaani kohti body fitness lavoja. Mun blogia pääsee seuraamaan myös facebookissa, jossa saat aina uusimman postauksen suoraan etusivullesi. Käy tykkäämässä jos tykkäät :)

Sara

sara

24 vastausta artikkeliin “Tahtoo olkapäät!”

 1. Kokeili noiden leuanvetojen kanssa, että ois alussa apuna tuoli, josta ottaa vähän lisätukea. Siinä samalla tuen kanssa oppii miten omat lihakset toimii ja miten saa vedettyä ittensä ylös. Mitä kauemmas tuolin laittaa, sitä haastavampaa. Lopuksi sen voikin jättää pois :) Oot upee ja makeeta että pääsit lehteen! Ilmota sitten missä numeorossa ja lehdessä se tulee olemaan!

 2. Mun ”vinkki” leuanvetoihin on vaan tehdä ylätaljaa mahd. isoilla painoilla :)Koska leuanvetohan on ihan samanlainen liike, mutta sen sijaan, että vetää painopakan alas niin vetääkin itsensä ylös :)Ihana blogi!T: Emmi

 3. Vetokumit on aika hyvät leuanvedoissa. Onko teidän salilla semmosia? Jos asuttais lähempänä toisiamme niin voisin lainata omiani… Ota negatiivisiin toistoihin välillä myös lisäpaino mukaan!Leuanvetoja oppii tekemään vetämällä leukoja eli sitkeästi vaan harjoittelet! Ennemmin tai myöhemmin nousee yksi, sit kaksi… Ja kohta huomaat tekeväsi jo kunnon sarjaa :)

  • moij :) on ollut tarkoitus hankkia ne kumit, mutta nyt viimeistään kun salilla on pian remppa, ja tulee uutena laitteena avustettuleuanveto ja hankitaan myös muutama kuminauhakin :) jee, kyllä mä vielä joskus :)

 4. ite oon tehny leukoja semmoisessa laitteessa, missä voi laittaa kevennystä eli vähentää tavallaan omasta painosta pois. ettei koko omaa painoa nostele.toinen vinkki niin aloita tekemällä neutraalilla otteella eli peukalot itseenpäin ja muut sormet ovat ”toisiaan vastakkain”, mulle sanottiin että siinä on eniten lihaksia käytössä. kuvissa sulla on kaikissa vastaote, jossa on vähän vähemmän lihaksia käytössä, myötäotteessa taas vähiten. näin mulle on sanottu ja ite oon saanu neutraalilla otteella peräti viis putkeen nyt ja puoli vuotta sitten en saanu yhtään :P

  • heippis. joo meiän salille on tulossa semmoinen laite ihan pian, ni pääsee treenaamaan :)ja pitää kokeilla noita käsien asentoja, jos se auttais :)

 5. Olet upea! Olen niin iloinen puolestasi!:) Sä olet yksi niistä harvoista, jotka saavat mut uskomaan, että kova työ kannattaa!Onnea matkallasi kohti kisoja, tulen kannustamaan sua sitten!:)T. Jelissa (-26kg / 10kk) :)

 6. moikka, pidempään oon sinunkin blogia lukenut ja on muuten mahtava muutos :) ootte tuon erica tyttösen kanssa päässy pitkälle :) kaikkea hyvää ja onnea tulevia kisoja kohti, onko vielä kauan aikaa :)t hanna joka juuri vasta aloittamassa omaa taipalettaan..painoprojekti2013.blogspot.fi

 7. Leuanvetoihin ei mullakaan ole kikkoja, puolen vuoden harjoittelun jälkeen pääsen puolitoista.. :D Ja hieno juttu tuo haastattelu! Taas on hyvä syy ostaa Bodaus-lehti! :)

  • heii. joo kyllä mä uskon että vielä joskus saan leukoja :) ja joo ehdottomasti, kaikkihan alkaa tilaamaan Bodaus -lehtee eiks nii ;)

 8. Heips, olisiko mahdollista, että kirjottaisit treenisi listana vaikka postauksen loppuun. Itse luen fitnessblogeja motivaatio ja inspiraatiobuustiksi sekä soveltelen niistä liikkeitä omaan salitreeniin niin siksi kaipaisin tälläistä :)

  • Moikka!mulla ei oo ollu tapana postailla ihan pilkun tarkkaan mun treenejä, mutta välillä niitä on kiva rustata tänne ylös, varsinkin jos tulee ennätyksiä, voisin silti laitella niitä enemmän ylös teille, muutama muukin on toivonut ;) kiitti viestistäsi :)

  • moikka. no kieltämättä se ketuttaa kun muut saa, ja itse en saa, mutta en mä kateellinen ole, hienoa niille jotka saa, ja mun aika on vielä joskus ;)

 9. Moi, leuanveto etenee vaan leukoja vetämällä niin ku joku tais jo sanookki. Ja tietty aina keskikroppa tiukkana ja yrittää vetää sekä selällä että käsillä ja pyrkii välttään kaikkee jalkojen heilumista. Ja sit sellainen huomio, että niitä ei aina kannata tehdä loppuun asti vaan vedon jälkeen pitää olla pirtee olo, eli ei aina maksimia. Mä käytin joskus sellasta leaunveto-ohjelmaa kun twenty pull-ups, se on myös ihan hyvä siinä vaiheessa ku menee enemmän ku kaks.Huh huh, kuinka sekava viesti, mutta tiivistettynä tsemppiä leuatukseen!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta