Selkä, takareisi, pakara pump

Heippa kaikille!

Tämä päivä on ollut tosi mukava. Meillä on salilla tulossa 3viikon päästä remontti, ja sitä suunnitellaan kovaa vauhtia. Huominen työpäivä meneekin kaupungilla, kun on paljon hankintoja mitä on hankittava ennen rempan alkua.

Itse aamu lähti hienosti käyntiin reippaalla lenkillä, lenkkeilin salille, jossa teinkin sit takareisi,pakara,selkätreenin ennen töitä.
Hyvä lämmittely juoksumatolla, josta lämmittely sarjojen kera yhteensä 5 sarjaa polvenkoukistusta takareisille. Siitä sit penkille nousut, joka muuten lisättiin viimeviikolla mun ohjelmaan. Kivan puristuksen ja tutinan sai pakaroihin. Hyvin sain myös tuntumaa takareisiin sjmv:ssa.
Treeni luisti kun rasvattu, kun ei tarvinnut tapella musiikkisoittimen kuulokkeiden ja johdon kanssa! Nää Bluetooth kuulokkeet on ihan must juttu! Käy tsekkaa KUULOKKEET TÄÄLTÄ

Jalka osaston jälkeen olikin vuorossa selkää, taljoja ylhäältä ja alhaalta + kulmasoutu käsipainoilla. Loppuun tein vielä vatsoja, ja istumaan nousut minuutissa alkaa edistymään. Tällähetkellä menee 33 nousua minuutissa (ilman että jaloista pitää kiinni) pari kuukautta sitten kun tän laskemisen aloitin, ni nousuja meni 21 :)

Jos joku sattui huomaamaan, niin mulla on uudet reenikengät!!!
Oli muuten todella mukavat ja hyvät kengät salilla nämä Lonsdalet! Kiitos Gazoz vinkistä! Nyt kaikilla lukijoillakin on mahdollista tilata nämä super mageet treenikengät Gazozin verkkokaupasta, ja alennusta tulee -10% koodilla sara1.

Nyt herkku makaronilaatikon kimppuun! Kivaa iltaa kaikille!

Sara

sara

23 vastausta artikkeliin “Selkä, takareisi, pakara pump”

 1. Moikka :). Mites nuo sun tatuoinnit kisoja ajatellen,ootko valmentajan kanssa puhunut? Jääkö kisavärin peittoon?

  • Tatuoinnit ei estä mua treenaamasta eikä kilpailemasta, eikä sijoittumasta, jos muuten paketti on kunnossa :) ja eiköhän ne jotenkin peity värin alle :)

 2. Sulla on tosi hyvä blogi ja ymmärrän, että sponsoreita pitää mainostaa. Mut mä en kestä jos niitä kokoajan hehkutetaan joka päivityksessä :( Tuntuu epäaidolta. Hienon matkan olet jaksanut tehdä ja toivon, että saan seurata matkaasi kilpailuihin saakka.

 3. Sinulla on ihana blogi,mutta nykyään tuntuu kuin mainos TV:tä katselisi.Vähennä hieman mainontaa terveisin: Tanja

 4. Mä ainakin tykkään että kerrot mitkä vaatteet tai tuotteet on ollut sun mieleen, herkemmin mä lähden itsekin kokeilemaan jotain jonkun toisen hyväksi toteamaa tuotetta! :)

  • Samaa just ajattelin! Oonki miettiny noita kenkiä että pitäs jotku hommata niin kyllä mulla kokemukset kiinnostaa :) Nyt tiedän mitä pukinkonttiin itselleni ilmestyy ;)

  • Kiitti tytöt <3 kiva kuulla! kuulette jatkossakin, kerron heti kun pääsen testaamaan taas jotain uutta, olkaa kuulolla, brasil sul valtaa kohta blogin ;)

 5. oiiii Lonsdale <3 jokin aika sitten itsekin hankin lonssin "nyrkkeily"kengät, aivan huiput!oot vissiin pitäny lupaukses niistä järkkärikuvista? mullakin olis järkkäri mutta en millään kehtaa raahata sitä salille :D tuntuu jotenkin tarpeeksi töhöltä pyytää kaveria ottamaan puhelimella kuvia… tai ei muuten mutta jos on muitakin siellä salilla, vähän hönöö olo :D

  • heiiij :) juu kengät on aivan mahtavat, ja lonsdalella on paljon kivan mallisia kenkiä, aijon ostaa nää samat myös mustana ;)heh.. joo tai lupasin että vuoden vaihteen jälkeen en enää ota peilin kautta kuvia itsestäni.. ainankaan niin paljoa ku ennen ;) ja joo järkkäri on päässyt hyvin toimintaan ;) mulla on se etu, ku oon salilla töissä, että tunnen suurimman osan asiakkaista, niin melkein keneltä vaan kehtaa mennä kysyy, et otatko kuvan ku kyykkään :) heh. rohkeesti vaan kysyt seuraavaks joltain salin komeimmalta ;)

 6. Jännä miten joitain haittaa toisten tatskat.Itselle on ihan sama vaikka muut polttomerkitsisi itsensä,ei ole mun oma iho. Ja taitaa suurimmalla osalla kisaajista tatuointeja olla,kun tarkasti sinne ihomaalin alle tiirailee,eli ei liiemmin haittaa ole terveisin se aiemminkin kommentoinut tanja ;-)

  • moikka. joo, onhan se totta. monia muita kenellä on kuvia myös, kiinnostaa varmaan asia just siks, et miettii voiko itse joskus kisata. mutta kuten sanoin, ne kuvat ei estä treenaamasta, eikä kisaamasta! Kehitellään sellanen paketti että muutama tatska ei hämää ketään ;)

 7. Hei! Hieno blogi, olen jo pidemmän aikaa seurannut blogiasi.Olen huomannut ett käytössäsi on sykemittari, ilmeisesti suunto? Itse olen hankkimassa myös sykemittaria ja olisikin kiva kuulla omia kokemuksiasi sykemittarista? :)

  • Heippa! joo ostin tuon sykemittarin kanssa vasta muutamia kuukausia sitten, ja olen ollut erittäin tyytyväinen! todella helppo käyttää, selvät numerot ja ohjeistukset! tykkään! mallikin on kiva, ku näyttö on iso :D Suosittelen!

 8. Hm, mä katselin jostain muualta et just noi valkoset Lonsdalet on miesten mallia – ei muuten mitään väliä, mutta tuossa kootkin oli alkaen 40! Liian isot, vai oonko nyt missanut jotain oleellista tietoa?

  • hmm.. pitääkin ottaa selvää, nää on niin kapea malli, että mulle koko 40 oli ehdoton, jalka kun on 39.. voi olla että ei sit oo pienempää tätä mallia :)

  • Moikka!en oo ihan varma että onko sillä muuta nimikettä kuin yläselkä/takaolkapäät taljassa narulla :)veto tapahtuu silmien tasolle suunnilleen :) lavat ja olkapäät tekee duunii :) hyvä liike :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta