Otoksia Erican synttäreiltä

Eilen juhlittiin Erican 30v synttäreitä sankarin kauniissa kodissa täällä helsingissä. Loppuillasta löysimme itsemme ravintola Teatterista. Ilta oli onnistunut ja kaikilla oli hauskaa! Itse päivänsankari loisti kauniissa paljetti mekossaan. Lisää kuvia ja juttua illasta voitte käydä katsomassa Erican blogista, kunhan rouva saa postattua pitemmän synttäripostauksen :)

 

Ja koska eilen oli onnistunut ilta, tämä aamukin alkoi hyvin. Pieni pelko oli, että saanko jyskyttävän päänsäryn skumpasta, mutta onneks ei mitään vakavaa ole ilmennyt :) Niinpä lähdettiin heti puolilta päivin kaupoille, ja tarkoitus oli löytää MULLE uusi OMA tietokone, ja se löytyi! :) Oon niin happy happy :)
Mukavuuden haluisen naisen kriteerit oman kannettavan hankintaan oli:

-näppäimistö
-helppokäyttöinen/tuttu käyttöjärjestelmä
-muistikortinlukija
-pieni ja kevyt
-hinta-laatusuhde ok

Halusin oman mukana kulkevan koneen siksi, että saan hoidettua mm. työ -ja blogiasiat helposti missä vaan. En oo oikein osannu tolla puhelimella postailla ja vastailla s-posteihin, ja kotikoneelle pääsen yleensä vasta myöhään illalla.

Verkkokaupasta sitten kiidutin kotiin mustan pikkuisen acer aspire onen :)
Eli tältä näyttää mun uusi työkaverini ”Ake” :)

 
Toivon meille monta onnellista ja yhteistyökykyistä vuotta! :)
 
 
 
 
 
Vielä on muutama tunti tätä viikkoa jäljellä, eli vielä tämän sunnuntain aikana ehtii tilaamaan hyvän alennuksen kera esim treenivaatteita Gazozilta, ale -15% koodilla sara1
Mun uudeksi lemppariksi on osoittautunut seuraava vaate yhdistelmä! Go go army girl! :)
(kuva otettu viime perjantaina)
 
 
Toppi: BetterBodies Athlete tank
Housut: BetterBodies Cherry Hill Jazzpant
Gazoz.fi
 
 
 
Sara
sara

16 vastausta artikkeliin “Otoksia Erican synttäreiltä”

    • Heippa Jenni ja Mari. Tuo mekko on kirpputorilöytö, eikä siinä ole mitään lappuja niskassa tai missään, mistä näkis minkämerkkinen se on :/ pöh

  1. Oon pitkään kuolannut noita Better Bodies’n tuotteita, mutta en ole raaskinut ostaa! Nyt koodillasi sitten repäisin ja tilasin muutamat jutut, toivottavasti sopivat :) Niin ja upeita kuvia teistä molemmista!

  2. Ootpa kyllä upeessa kunnossa! :)Muistan lukeneeni joskus sun blogista, että tykkäät syödä parsakaalta (täällä toinen parsan paraskaveri!) niin tuli heti mieleen tätä artikkeliahttp://www.mtv3.fi/makuja/hyvaolo.shtml/pida-nalka-loitolla—valipalaa-jotka-pitavat-sinut-hoikkana-lapi-vuoden?1662210lukiessa kysästä sulta, että ootko huomannu sen vaikuttavan mielitekoihin illalla jos et ookkaan syöny koko päivänä parsaa? Tajusin tässä itse just, että kun en oo päivällä sitä parsaa syönytkään ruoan yhteydessä, niin iltasin on usein tehnyt aivan tajuttoman paljon herkkuja! Mietin vaan että kuvittelenkohan mää koko jutun päästäni, vai onko jollain muullakin samaa..? :D

    • moii. juu parsa on ihan mun ehdoton lemppari :) mielenkiintoinen artikkeli :) ja toi voi kyllä olla totta. n ookkaan tullut ajatelleeksi :) pitää alkaa seuraamaan, että onko herkkuhimot just parsattomina päivinä :) lupaan infoa kun oon seuraillut tilannetta jonkin aikaa :D

  3. Mäkin käytin sun alekoodia hyväkseni, ja tilasin Gazozilta Cherry Hill jazzpantsit mustat. Koko on L, kun mä oon toistaseksi(!) vielä L-kokoinen!! Näistä kyllä pitää sanoo, et M-kokokin olisi mennyt. Aivan ihanan pehmeät ja kevyet jalassa. Ja ei hirveesti näy ihana appelsiinimakkaraläskiihokaan läpi! ;)Ja nythän tosin kävi niin huonosti, et mun on ihan pakko saada lisää näitä vaatteita. Tuo muuten mulle ainakin lisää motivaatiota laihduttamiseen nämä vaatteet!! Hyvältä näytät!! :)Kaisuli

    • Hei jee! kiva jos löytyi jotain mukavaa! ja se on totta, että hyvät treenivaatteetkin motivoi! ehdottomasti kannattaa tilata lisää, ja jos maltat, niin vuoden vaihteessa on tulossa uusi mallisto, BrasilSulilta, jolla on aivan mahtavia treenivaatteita! Kirjoittelen niistä lisää, kun oon testannut ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta