Uudenvuoden lupaus

Heippa kaikki.

Aamu alkoi tavalliseen tapaan salitreenillä. Hyvällä temmolla tehty reipas aamujumppa etureisille, on mitä mainioin aamun avaaja! Vähän prässiä, hackia, kyykkyä, polvenojennusta ja vatsoja. Hyvä musa viel korviin pauhaamaan ja avot! :) Oli reidet taas tulessa! Meni siis reeni perille! ;)

Ja hei! Se mun uudenvuoden lupaus on, että mä lupaan: en enää postaa kännykällä peilinkautta otettuja kuvia ;) Meillä on kesästä asti ollu hieno järkkäri kaapissa, ja nyt ensvuonna se viimeistään pääsee tositoimiin ;)

Onnistuneen treenin jälkeen oli muutama tunti töitä, jonka jälkeen kävin Jennin kanssa lounaalla josta sitten Gazozin toimistolla palaveeraamassa.
JA NYT! Huom kaikki!
Upean Jennin blogi siirtyy virallisesti vielä tän vuoden puolella samojen nettisivujen alle, jonne tämä omakin blogi siirtyy. Sieltä pääsette siis vuoden vaihtuessa helposti seuraamaan meidän molempien matkaa kohti fitness lavoja.

BB paidat / Gazoz

Lounasta

Tämä syksy on ollut kovin tapahtumarikas. Olen alkanut huomaamaan kehitystä niin treeneissä kuin kropassa. Olen kovin tyytyväinen tuloksiin, ja siihen miten motivoitunut olen. Välillä on toki niitä päiviä kun tuntuu että mikään ei onnistu, ja kaikki on ihan hukkaan heitettyä, mutta mä oikeesti rakastan tätä hommaa, ja pusken täysillä läpi vaikka harmaan kiven.Huppari BB N.Y Hoodie & housut Brasil Sul / Gazoz

Olen saanut paljon tukea ja tsemppiä ympärilläni olevilta. Tuskin taival olisi yhtä pehmoista astella ilman teitä. Suuri kiitos kaikille yhteistyökumppaneille, jotka uskotte muhun ja olette lähtenyt tukemaan mun matkaa kohti ensimmäisiä fitness kisojani.

Gazozin tiimi on tukenut minua upeilla treenivaatteilla ja aivan mahtavaa on se että pian Gazoz alkaa tuomaan suomeen Brasil Sul fitness vaatteita. Siitä lisää vuoden vaihteessa.

—————————————-

Näin pikkujoulu ajan kunniaksi, Gazoz lupasi tämän viikon aikana tehdyistä tilauksista alennusta -15% kaikista tuotteista!
Alennuksen saat tuolta –> Gazozin nettikaupasta koodilla sara1.
-15% ale voimassa siis sunnuntaihin 25.11.2012 asti! 
Itsehän tilasin muutamalle läheiselle jo joululahjoja toissapäivänä ja tuotteet tulivat tänään! Oujea! Eli aivan super nopea toimitus ja hyvä palvelu muutenkin! ;)
Eiku shoppailemaan!

——————————————

Sara

sara

32 vastausta artikkeliin “Uudenvuoden lupaus”

 1. olet mahtavassa kunnossa.. mutta eikö sinua rehellisesti yhtään häiritse rintojesi katoaminen, aiotko ottaa silikonit tilalle?

  • Mulla ainakin on rinnat kadonnu ja katoo kokoajan ihan ilman sen kummempaa salireeniäkään. Sellasta se on, ei voi saada kaikkee, ellei sit tosiaan kumiset kelpaa, vaik en mä nyt tiedä mitä nekään kenellekään muulle kuuluu kunhan ne on kantajansa mieleen. Ite otan nyt kummiskin mieluummin jenkattoman kiinteen höllymättömän kropan johon oon tyytyväinen ja josta ite tykkään kuin isot (luomu)tissit :) kun ei kuitenkaan voi vain valita niitä :D

  • :D toi on niin totta :) että on se kumma kuinka muita kiinnostaa se miltä mun tissit mun mielkestä tuntuu :) kiitos kommentistasi <3

  • Mä saisin itelleni DD-tytöt, jos painaisin 170kg. Jos haluun painaa tän 67kg, mitä nyt oon, joutuu tyytymään kirjainkoodissa aakkosten alkupäähän – mut on elämä helpompaa, ku ei tarvii juoksulenkille lähtiessä tukea hillittämiä daisareita ilmastointiteipillä rintakehään kiinni. Kuten Joan sano, kaikkea ei voi saada! Jos lihon, se tarttuu ekana vyötäröön ja siitä (ehkä) leviää ylöspäin kehoon. Jos laihdun, laihdun päinvastaisesta suunnasta eli yläkropasta alaspäin. Life is, tyydyn siis tähän! :)

 2. Oot mielettömän motivoiva, vautsi!Pakko kysyä, että syötkö jotain ennen jalkapunttia aamuisin? Itellä meinaa aina taju lähteä jalkatreenissä aamuisin, vaikka olis syönytkin jotain hiilaripitosta.

  • Oi kiitooos <3 syön joka aamu ennen salia kunnon annoksen suolaista puuroa! :) kyllä sillä jaksaa painaa! :)

 3. Minkäköhän pitusia noi BetterBodies:n paidat mahtaa olla käytössä? Arvon, että viitsisikö tilata itselleen lisätsemppia salille kivannäkösen vaatteen muodossa. Nuo kun näyttävät kuvissa kovin lyhyiltä, ja mulla on tissit vielä niin hirvittävän suurta kuppia, että nostavat pitkiäkin paitoja tosi paljon.

  • Mittain mun KAIKKI BB:n paidat, ja pituushaarukka kainalosta alas on 38-40 cm väliltä. hihallisissa on enemmän kansgasta pituus suunnassa, kuin topeissa :) ja mun paidat on M kokoa

 4. Pitihän se heti käyttää alennus hyväkseen ja pistää pari paitaa tilaukseen :) Ja yks paita Better bodiesilta on ainaki tosi pitkä, se toppi missä on pääkallon kuva edessä, Printed slub tank. Niin se meni mullaki reippaasti takapuolen yli. :)

 5. No niin, kehitystä on tosiaan tullut! Siellähän alkaa olla jo varsin hyvän mallinen BF-fysiikka :) Sä oot hyvä esimerkki että kova työ tuottaa tulosta kun vaan jaksaa uskoa itseensä ja siihen mitä tekee!

  • Heippa, ja kiitos Jonna! Kiva kuulla jonkun jo kisanneen mielipidettä kropasta, vaikkakin vaan kuvien välityksellä :) voihan olla että törmätään malmilla joku kerta ;)

 6. Vautsi sä näytät Sara upealta! Oon sun blogia jo pitkään seurannut, mutta oon tosi huono kommentoimaan. Itellä kanssa samat tavoitteet kun sulla, Body fitnessin lavat siis tavoitteena myöskin :) Sun kehitystä on huippu seurata, tsemppiä kovasti treeneihin!!! :)

 7. Voi ei.. Minä myöhästyin tuosta tarjouksesta nyt :( Näytät todella hyvältä Sara! Inspiroit minua omassa painonpudotusprojektissani :)

  • voi kurjuus. no jatka seuraamista, ja kyllä noita tarjouksia vielä tulee ;) loppuvuoden -10% koodilla sara1 ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta