Johdottomat kuulokkeet! Oujea!

Nyt tulee kaikkien viikkon piristys! Ootteko kuullu parempaa!? Ette oo! :)
Bluetooth kuulokkeet!

Paita Gazoz.fi

Enää ei tartte salilla taistella musiikkisoittimen piuhojen kanssa!
Johdottomat AEG Bluetooth kuulokkeet! Aivan must juttu! Suosittelen lämpimästi!
Kantavuus 15m! Puhelimen tai soittimen voi jättää vaikka laukkuun! Whippii! Tästä ei voi treenit muuta ku parantua! Käykää tsekkaa kuulokkeet ja kaikkea muuta mukavaa TÄÄLTÄ!  Esimerkiksi joululahjaksi ;) Koodilla GoSaraGo alennusta kaikista tuotteista -20%

Sara

sara

7 vastausta artikkeliin “Johdottomat kuulokkeet! Oujea!”

  1. Vähän ohi postauksen aiheen, mutta kiinnostaa miten sun painolle on käynyt? Aiemmin kirjoitit kasvattavasi lihaksia ja että Katariina lisäsi ruokamääriä joita sinun oli laihdutuksen jälkeen vaikea aluksi syödä… Näyttää koko ajan että laihdut entisestään, näytät todella pieneltä. Mikä on yllättävää jos olet lihastenkasvatus linjalla…

    • Paino edelleen 64-65 välillä. harmittelen harvase päivä sitä miten pieni oon :/ mutta uskon että suunta on oikea ja hyvä.ja jos paino alkaa laskemaan, niin sitten tehdään muutoksia. Just lisättiin hiilareita, ni jaksaa kovempii reenei. Kyllä mä vielä joskus omistan lihakset!

  2. Hmm, vieläkö sais nappiversion noista langattomista kuulokkeista :). Tsemppiä treeneihin ja hauskaa syksyn jatkoa!-Anna-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta