Sama pää kesät talvet

Moikka kaikki!

Alkuun heti seuranta kuvaa, alan laittamaan näitä vaikka kuukauden välein, ja sit tietty aina tää eka kuva mukaan, mihin verrata :) On mulla yks vanha kuva mihin on hyvä sit pitemmän ajan päästä verrata, mutta ei vielä. Niin vähän vasta kehitystä tapahtunu.. Nää kuvat on siis otettu eilen illalla. Ja alakroppaa paljastan sit kun siel on OIKEESTI jotain mitä paljastaa ;)

Tosi paljon tullut muuten taas uusia lukijoita! Tervetuloa, kiva kun liityitte joukkoon ;) Jättäkää ihmeessä toiveita ja kommentteja, oli ne sitten risuja tai ruusuja ;)

Mä olin eilen hammaslääkärissä, ja osa lukijoista tietääkin että miksi. On useasti ollut kysyntää ja puhetta siitä, että miks hymyilen melkeinpä aina kuvissa suu kiinni, vaikka mulla on niin kaunis hymy (joissain kuvissa näkyy hymyily hampaillakin..)
No syy siihen on niinkin tyhmä, että multa puuttuu yksi sivuhammas :(
Mutta nyt on hammaslääkärillä käyty ja luotu isot suunnitelmat, ja näillä näkymin mulla on n. puolen vuoden päästä uusi hieno hammas :)
Varattiin nyt kontrolli käynnillä myös aika viisaudenhampaiden poistoon. Poistetaan 2 hammasta samalla kerralla, yäk. Ja sehän tässä hommassa kaikista vammasinta on, että mä pelkään hammaslääkäriä ja vältän sitä ku ruttoa, mutta pakko mikä pakko, eli hampaat leikataan kun olen esilääkityksessä. Esilääkitys annetaan siis tippana suoraan suoneen. Suoneen annettuna esilääkityksessä oleva potilas ei täysin nuku, mutta on hyvin rentoutunut eikä hänellä esiinny yökkäyksentunnetta. Esilääkitys on nukutusta eli yleisanestesiaa kevyempi vaihtoehto, mutta vaatii aina anestesialääkärin ja jälkiseurantaa. Kuullostaa kamalalta, mutta multa on leikattu ja revitty yhdet viisaudenhampaat paikallispuudutuksessa, ja se oli ehkä kamalinta mitä tiedän!

Alla harvinaislaatuinen hymykuva. Hymy hampailla :D

Kuvassa minä ja Erica, kuva mun polttareista heinäkuussa 2012

Tänään on ollut tosi pitkä päivä. Ja viel on tunteja jäljellä.
Oon ollu paljon puhelimessa ja s-postin äärellä. Lähdin kotoa aamu kahdeksalta, ja oon edelleen menossa. Onneks oon ehtinyt treenata jo, ni ei tartte tänää enää illalla töiden jälkeen jäädä jumppailee. Oltiin taas Monnan kanssa yhessä pumppailemassa, niin sai muutaman kuvankin otettua ;) Vuorossa oli etureidet-pohkeet-vatsat 
BetterBodies vaatteet Gazozilta

Ja yllätyksekseni aamulla lähdin niin kiireellä, että pakkasin epähuomiossa vaihtovaatteet toiseen kassiin, mutta kaikki muut kamat toiseen..eli ne vaihtokamat on nyt kotona eteisessä. Ei paljoo lämmitä, oon koko päivän sit hengannu näissä treenikamoissa täällä duunis :) Että tiedoks, jos joku salilla käynyt ihmettelee et eiks toi mimmi vaiha vaatteita, ku treenaa ja tekee duunii samois kuteis ;) Sama pää kesät talvet, ei aina voi muistaa kaikkee, ei ees joka kerta ;)

Joo nyt oon tosiaan töissä viel hetken ja kotona mua odottaakin ylläri pylläri, josta lisää lähipäivien postauksissa. Palaillaan!

Sara

sara

25 vastausta artikkeliin “Sama pää kesät talvet”

 1. Toi esilääkitys on ihan super, mulla oli ainakin tosi hauskaa hamppulääkärissä operaation aikana, kun revittiin ja leikattiin kaikki 4 visuria pois. Lähtiessäkin vaan kikattelin ;DOn kyllä isot painot prässissä! Ite treenaan melkein aina yksin, joten ei uskalla lataa ihan maksimipainoja, kun ei ole ketään tsekkaamassa. Pitäis hankkia treenikaveri :)

  • Onko se esilääkitys oikeesti super? Tuntuuko sen aikana yhtään pahalta? Mua pelottaa se silti, että tunnen sen kamalan kivun :( iik…oon niin pelkuri :(Niin ja sä asut vähän turhan kaukana, oisin muuten ruvennu sun treenikaveriks ;)

  • Mulla ainakin toimi kuin unelma! Mun teki mieli halata sitä lääkäriä lähtiessä kun operaatio oli mennyt niin kivuttomasti, ite jännitin aivan sikana sitä… En tuntenut mitään, jotain ääniä kuului, mutta lopussa tokaisin vaan että siinäkö se oli? Siitä sitten saattajan talutettamana kotiin. Operaation jälkeen olin kyllä tosi kipeenä, mutta kun napsii särkylääkkeitä tasaseen tahtiin niin kyllä se siitä :)Pitää varmaan vaan rohkeasti kysyä aina salilla punttimiehiltä josko ne vähän auttais ja varmistelis, räps räps ;D

  • Moikka. no toi rohkaisi mua ihan superisti. KIITTI! ehkä se ei sit oo niiiiiin kamalaa. mulla on oikeesti ihan kamalan kamala hammaslääkäripelko :( nyyh..joo ja rohkeesti vaan kysyt kundeilta salilla jeesii ;) vähän räpsyttelet silmii ni kyl ne auttaa ;) hihi

  • Se on vatsalihasliike :) Vuorotellen otetaan pallo käsien väliin ja jalkojen väliin, ja välissä aina mennään selin makuulle :) olipa hankalasti selitetty :) tehdään sellasta saksi liikettä siis :)

 2. Kun kirjottelit että saa esittää toiveita, niin mulla ois yks:Kun seuraavan kerran treenaat hartioita, niin voisiks laitta niistä vähän enemmän kuvia ja muutenki vinkkejä millä niitä vois treenata? Mulla kun on ihan olemattomat hartiat, ja vaikka mielellään menisin salille, niin tällä hetkellä ei oo salimahollisuutta :(Kotoa löytyy käsipainot, ja samoiten tanko johon saa painoja laitettua. Noita levypainoja on paljon eri painosia. Penkkikin on, mutta se on pakattu varastoon eikä tällä hetkellä mahdu sisälle. Mutta saiskos noilla välineillä jotain aikaan?Tsemiä hampaanpoistoon! Menee varmasti hyvin :)

 3. Ompas mielenkiintoisen oloinen blogi sulla, tätä pitää kyllä ruveta seuraamaan! :) Tuossa kelasin kommentteja ja kysyisinkin, miksi teet niin pitkiä sarjoja? 15 ja 12 toiston sarjat kuulostaa kaaauhean pitkiltä, tosin siinä saa kyllä varmaan ajettua lihaksen ihan väsymiseen asti.Oma treenipainoitteinen blogini on täällä: http://janna-ki.blogspot.fi/Kivaa viikonloppua Sara! :)

  • Teen vaihtelevasti 6-15 pituista sarjaa. En jätä kesken, jos tuntuu että vielä menee muutama toisto vaan poltan lihaksen loppuun asti :)

 4. Heippa Sara! Huippua että rautaa prässissä ;) Suosittelen lämpimästi noita wrangelta tilattua polvien lämmittimiä ja siteitä jalkatreeneihin, ne tukee hyvin ja toiminut ainakin itsellä tosi hyvin :)

 5. Eksyin ekaa kertaa blogiisi ja täytyy myöntää, että eka katoin kuvista, että ahaa taas joku monta vuotta treenannut ja ei tämän ”parempaa” lopputulosta.Sit luinkin enemmän ja tajusin miten vähän aikaa olet tällä aika jaksolla treenannut. HUIKEA muutos ja siis vain parempaan! Todella motivoivaa!Näytät nyt jo hyvältä ja vuoden päästä vielä paremmalta. Jään innolla seuraamaan blogiasi! Kiitos!

  • :) heh. joo kiitos kovasti. vaikka joku pieni eläin mun sisällä sanoo myöskin päivittäin noin, että ”eikö taas tämän parempaa tulosta” :) hiljaa hyvä tulee ;) kiva kun kävit kommentoimassa :D

 6. Hurjaa ! Oma motivaationi kasvoi hurjasti ! olisko sulta mahdollista saada jotain vinkkejä?nimim. 30kg myös lihonnut ensimmäisen raskauden jälkeen.

  • Moikka! kiva jos motivoin! :) yritän säännöllisesti päivitellä tänne kuulumisia, vinkkejä ja muuta, mutta mulle voi laittaa myös s-postia, [email protected],ni voidaan sitä kautta jutella henk.koht ;)

 7. viisureiden poisto on kamalampaan kuin hammasimplantin laitto. Itselläni tehty yksi hammasimplantti ja toimenpiteet olivat todella helppoja ja nopeita ilman kipuja. Yksityisellä ainakin saa rauhoittavan ennen toimenpidettä jos tahtoo. :) Ihana blogi muuten ja tätä alan myös seuraamaan. :) Täällä toinen äiti joka on hurahtanut liikuntaan ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta