Onnistumisen tunne

Heippa kaikki :)

 Täältä töistä tämä tyttö taas kirjoittelee pikapäivitystä! :) Kuvassa uusi paita, kiitos Gazoz!

Mulla on ollut taas niin hyvä mieli! Treenit sujuu hyvin, ja jokaisella treenikerralla tunnen kuinka ilon pisarat tihkuu musta, ja tunnen oloni tyytyväiseksi. Treenaaminen on ihan selvästi mun juttu. Miten mä tajusin sen vasta tänävuonna? Enkä vaikka 6 vuotta sitten. No mä uskon että kaikella on aikansa, ja tämä on selvästikkin ollut mulle oikea aika kääntää uusi lehti mun elämässä.
Se hyvän olon tunne mikä tulee kun huomaa että on kehittynyt jossakin asiassa, on aivan uskomaton. Oli se sit kuntosaliharjoittelu, piirtäminen tai vaikka viulun soitto. Onnistumisen tunne on ihana tunne!

Tuo upea tunne mulla on useimmiten, kun käyn treenaamassa. Viimeks kun olin salilla treenaajista  ainoa nainen, niin sopivasti alkoi tää biisi soimaan!
Alicia Keys – Girl on fire
Voitte vaan kuvitella miten tulessa olin! :) Ihan loistava biisi! Ja treeni meni täydellisesti!

Tänään mulla oli etureisi-pohje päivä. Treeni sujui hyvin, kiitos lauantaisen tankkauspäivän ;)
Kävin siis tänä aamulla ennen töitä salilla. Treenin päätteeksi tein vielä vatsoja, ja oon asettanut itselleni sellaisen tsempparin, että lasken istumaan nousuja tehdessä, kuinka monta ehdin tehdä 1 minuutissa. Aloitin noita istumaan nousuja tekee Ninan kanssa tossa yks kerta ku neito veti mulle hiki treenit, silloin meni vaivaiset 21 nousua minuutissa, nyt niitä menee jo 29, ja ilman että kukaan pitää jaloista kiinni, ja lavat tietty lattiaan ;) Jee oon happy, taas onnistumisen tunne ;)

Kuvistahan näkee ihan hyvin muutoksen, ja on jo tosi tyytyväinen tähän, mihin asti oon jo päässyt. Mutta nälkä kasvaa syödessä, ja kun tavoitteet on laitettu korkealle, niin sinne on päästävä… ja onhan sinne vielä matkaa. En silti väheksy aikaansaannostani, vaikka välillä valitan ku harmittaa, että miks nää reidet on viel niin löysät, tai miks mun olkapäät ei oo tän isommat. Kova työ palkitaan, uskon.

Kohtahan on jo joulu! Onko joku jouluun hurahtanut käynyt jo ostamassa joululahjoja kaapin kätköihin!? :) Mulla voisi olla muutamia joululahja vinkkejä teille ;) Pysykääpä siis kuulolla ;)

Sara

sara

14 vastausta artikkeliin “Onnistumisen tunne”

  1. Ihana on paita ja tyttö (nainen) siellä sisällä! :) Mä oon kana miettinyt, että miksi vasta nyt on tajunnu treenaamisen ihanuuden.. Mutta toisaalta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. :)

  2. Oikein kyllä säteilet tossa ekassa kuvassa :) Ja mua harmittaa vähän aina ku luen sun blogia että näpsäsin pitkän mustan tukan lyhyeksi kesällä! Ei enää hiustenvärjäyskierrettä, mutta olihan se ihana.Mä oon jo ihan täysin hurahtanut jouluun… Vaikka ulkona on vaan loskaa, mä virittelen jouluvaloja ja suunnittelen lahjoja (lue: oon tehny lahjalistaa itelle)!

    • Kiitos :) ja hei, kyllä se tukka taas kasvaa. tiedän tunteen, itsellänikin on ollu lyhyt tukka :) jee joulu tulee! :D

  3. Onnistumisen tunteet on mahtavia! Itellekin tuli taas yksi motivaattori lisää, kun fuskasin sen verran että kävin omalla vaa’alla kun seuraava punnitus pt:n kanssa menee miehen työmatkan takia ensi viikolle. Ja mitä siellä seisookaan? Pienin lukema synnytyksen jälkeen. Ai, että tuntui makealta, vaikkei suoranaista kilomäärää olekaan tiedossa, kun ei kahta vaakaa voi verrata. Enkä ole edes vielä päässyt liikkumaan ohjelman mukaisesti..Urheilullisemmat kurvit, täältä tullaan!

  4. Minä niin haaveilen tuollasista reisistä ja pepusta ku sulla on! Ja niitä kohti ollaan menossa! :) Joskus sitä vaan on hieman malttamaton ja haluaisi tuloksien näkyvän heti… mutta hiljaa hyvä tulee, eiks niin? :) Ensi vuonna heti tammikuussa, myöhästyneenä joululahjana itelleni, toteutan pitkäaikaisen haaveeni ja palkkaan pt:n. Välillä kun tuntuu, että oma tieto/taito ei riitä tekniikoiden ja ruokailujen suhteen.Oon blogiasi seurannut nyt jo pidemmän aikaa taka-alalla, ja innostat minua kyllä kovasti. Ja siksi iso kiitos sinulle, että jaat näitä asioita meidän kanssa.T. Nelperi

    • Heippa. hassu oot. just reidet ja peppu on se mun murheenkryyni, niitä pitää työstää vielä niiiiiin paljon. mutta juu, hiljaa hyvä tulee ;)kiva jos innostan ja motivoin! hyvä että tykkäät! :)

  5. heitin hetkeksi seuraamasta blogiasi ja mitä ihmettä! palaan lukijaksi, niin sulla on niiiin staili blogi, sponsorit ja aivan helkkarinmoinen vyötärö!!! huh huh… :’ Dmutta yhdestä sinun selkäkuvasta inspiroituneena kävin salilla huhkimassa ja pienistä alkukankeuksista huolimatta tunti meni että heilahti. kiitos! (:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta