Kädet pumppiin

Mukavaa lauantaita kaikki!

Tänään on ollut just semmonen päivä, että jos TÄMMÖNEN päivä ois tullut joskus 4 vuotta sitten vastaan niin en olis menny salille. Olisin pitänyt tätä taas yhtenä tekosyynä, että en pääse treenaamaan.
Mutta nykyään oon niin teräs mamma, että mikään ei estä mua menemästä salille.. ;)
(paitsi sairastuminen)

Eli.. meillä oli tarkasti suunniteltu että miten tää päivä rytmitetään, eli missä vaiheessa tämän talouden kuningatar, eli minä, ehdin salille :)
No.. miehelle tuli työkeikka, joten sithän kaikki oli jo suunniteltava uudelleen.
Mistä lastenhoitaja, kun perheen pojat menee töihin?
Miten ehdin sovittuun kellonaikaan salille ilman autoa, ku auto on miehellä?
Ja olisi vielä haettava vanhin lapsi mummolasta ennen salia..
No kyllä hätä keinot keksii! :)
Sisko asuu sen verran lähellä että soitto sinne, ja lastenhoito ja auto järjestyi tuosta noin vaan. Kiitos ihanan siskon <3
Eli mummo viihdytti Nonaa extra tunnin ja siskoni perhe haki Lilyn ja toi mulle niiden toisen auton, jolla pääsin salille ja sain Nonankin haettua :)

Eli ei enää tekosyitä! Salille mennään, eikä meinata! ;)

Tänään oli käsitreenin vuoro. Sain mahtavaa treeniseuraa Monnasta, jolla oli tänään myös käsi jumppa edessä. Päästiin siis hyvin treenaamaan yhdessä.Hauikset lämpimäksi


Kiitos vielä Monna treeneistä! Hyvin meni! :)

Nyt onkin meidän taloudessa päiväuniaika, joten lapset nukkuu ja mamma bloggaa :)

Mä kävin eilen hypistelemässä mun yhteistyökumppanilla Gazozilla ihania uusia BetterBodies treenivaatteita, ja pojat toimittaa ne mulle tänään.
Kuten ehkä monet on huomannut, niin oon BB vaatteiden suurkuluttaja, mutta eihän naisella voi olla ikinä liikaa hyviä treenikuteita, varsinkaan niin hyvän näköisiä ;) Lisää niistä vaatteista kun saan ne käsiini!
Käykää tekin ihmeessä tilaamassa, sillä saatte -10% alennusta kaikista tuotteista koodilla sara1

Sillävälin kaikilla on aikaa käydä Gazozin facebook sivulla tykkäämässä ja samalla osallistumassa arvontaan. Arvon tänään KAIKKIEN tykkääjien kesken treenitopin :)

Sara

sara

7 vastausta artikkeliin “Kädet pumppiin”

  1. Upeassa kunnossa olet! Oon seuraillut sun blogia alusta asti ja kun näin sun haastattelun Iltalehdessä huudahdin poikaystävälleni ”se on Sara!!” – ikään kuin sut tuntisin paremminkin :D Kuulostaa oudolta. Joka tapauksessa, hienon työn olet tehnyt ja tsemppiä hirmusti jatkoon :)

  2. Nopsaa laskettuna 17 toistoa hauikselle tuossa videossa… luulin että yrität kasvattaa lihasta, et kuluttaa niitä pois? :O Aika kovasti on olkapää mukana tuossa liikkeessä, meneehän varmasti hauikselle, eikä olkapäälle?

    • Moikka. Joo hitaastikkin laskettuna videolle tallentui 17 toistoa, ja videon alla lukeekin että hauikset lämpimäki :) Eli lämmittely sarja oli kyseessä, ja lämmittelen useasti kevyemmällä 15-20 toiston verran.. Ja kiitos huolenpidosta, kyllä se hauikselle menee ;) Kohta on niin timanttiset kiukaat että! :P

    • Goood :) Itselläni oli juuri sitä vikaa että hauis liikkeet menivät aika paljon olkapäälle, mutta kaikesta oppii pois!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta