Inbody mittailuja

Iltaa :)

Päivä mateli kyllä niin että! :)  Oon ollut koko päivän liikenteessä ja just vasta tulin kotiin ja sain iltapalan syötyä. Meinasin jo että en tule ollenkaan enää koneelle, kun väsyttää niin, mutta taisinpa luvata teille niitä inbody tuloksia :)

Kävin tänään siis inbody mittauksessa. Monna teki mulle mittauksen! Kiitos siinä! Käykää tutustumassa Monnan blogiin tästä!
Tulokset oli ihan jees, mutta kieltämättä ehkä vähän petyin. Oon tehny ihan sikana duunii ja ollu tosi säntillinen treenien ja ruokien kanssa, ja silti mulle oli tullu 4kk aikana vaan 500g lihasmassaa.
JOO mä tiedän et se on oikeesti aika hyvin, en tiedä mitä mä oikeen odotin ja oisin halunnu :)
Positiivista oli myös se, että mun rasvamassaa oli hävinnyt 1kg! :) Rasvaprosenttikin oli pienentynyt, mutta on se edelleen suuri. 26.6%
4kk sitten se oli 27.9% laskee laskee ;)

minä ja Monna

Tässä vertailu heinäkuun ja nyt marraskuun mittaukset, pahoittelen huonoa kuvaa uudesta lapusta, otettu kännykällä just:

Heinäkuu 2012

Marraskuu 2012

 Mittailujen jälkeen kävin mun murun kanssa lounaalla josta lähdin treenaamaan. Tänään vuorossa oli selkää ja jalkoja ja peppuu.

kanasalaattia

Valitettavasti tää postaus jää nyt lyhyeksi, ku oon jo niin poikki.

Kiitos kaikki onlinevalmennuksesta kiinnostuneet, palaan kaikkien kanssa asiaan lähipäivinä!
Kauniita unia <3

Sara

sara

16 vastausta artikkeliin “Inbody mittailuja”

 1. Hui, pakko kyl sanoa et sun rasvaprosenttia ei uskois noin ”korkeeksi”! Lihaserottuvuus sulla puhuu jotain aivan muuta! Me liikutaan samoissa lukemissa mutta oon kyllä huomattavasti pläskimpi :D

  • Niinpä :( kyllä se muakin vähän ketuttaa, mutta kyllä mä täältä vielä kuoriudun, rasvojen alta! ;)

 2. Ole hyvä vaan! :) <3 Mä oon samaa mieltä tosta rasvaprosentista tämän anonyymin kanssa! On hassua, että meillä on sama rasvaprosentti, mutta sä näytät silti PAAAALJON rasvattomammalta!! pus <3Ja oo tyytyväinen tuloksiin! Muista mitä sanoin!! :)

 3. En ihmettele pettymystäsi, kun mielestäni sun ulkonäkö on tuossa mittausten väliaikana muuttunut kuitenkin ihan selvästi lihaksikkaammaksi ja rasvaa on kadonnut. Toivottavasti tämä kommentti ei masenna entisestään, oli vain pakko kommentoida, että ulkonäkö on kyllä (minun mielestä ainaki) muuttunut selvästi enemmän kuin nuo mittaustulokset. Keep up working hard!

  • Moikka. No niin munkin mielestä :( oon sit oikeesti ollu vaan tosi rasvainen, ja oon edelleen :( No vuoden päästä alkaa sit semmonen kuritus ja kuorin kaikki rasvat päältä pois! ;)

 4. Inbody-mittaus on aika herkkä virheille, tarkempaan rasvaprosenttiin pääsee kun sen lisäksi mitataan esimerkiksi pihdeillä ja katsotaan mitä tulee keskiarvoksi.

  • Onko noin Mika..? Hmm.. oon vaan alkanut uskoo siihen että oon vaan rasvainen, ja sillä selvä.. onhan mulla oikeesti ollu ja on edelleen ihan superisti läskii jaloissa ja pakaroissa :( ne on ne mun ongelma alueet :( no, ehkä tää kova duuni viel palkitaan ;)

  • Tää vois olla hyvä idea! Munkin mielestä oot jo tosi tiukka ja näen sut kuitenkin IRL kokoajan :) Meidän pitäis käydä tommosessa vaik yhdessä! Ja huh tuo selkäkuva!!! Ihan mahtavat olkapäät!

 5. Minunkin on vaikea uskoa todeksi noita sun lukuja :O Mä oon paljon löysemmässä jamassa ja mun luvut aikalailla parempia??

 6. Mä oon tehnyt inbody-mittauksesta ja laitteesta opinnäytetyön ja voin siltä pohjalta sanoa ettei tulokset ole aina kovin luotettavia. Mittaus olosuhteiden pitää olla aina täysin samat (aika, ruokailut, treenien ajankohta mittaukseen nähden, juominen jne) esim tyhjällä vatsalla tehtynä saatat saada useita prosentteja korkeamman rasvaprossan kuin aamupalan syöneenä! Jos haluat rasvaprossaa seurata niin pihtimittaus on paras :) siinäkin täytyy sit aina olla sama mittaaja! Kuvista näet myös parhaiten lihasmassan karttumisen. Puoli kiloa 4 kk on helvetin hyvin naiselta. Sun rasvaprossa ei saletisti ole noin korkea, älä huoli :)Sanoit että jaloissa ja perseessä sulla on eniten rasvaa? Kovaa kyykkytreeniä vaan ja intervalleja! Niillä ne rasvat sulaa :) valmentajas tietää kyllä :) Luota häneen!

  • Moikka Jonna. Aloitan tuon rasvan sulattelun sitten rytinällä lähempänä kisoja ;) Ja haluun kyllä mennä sellaseen pihtimittaukseen! :)Ja ylläri, oon jokakerta käynyt aikasin aamulla mittauksessa, ja tyhjällä vatsalla :) Kiitti viestistäsi :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta