Kiitos mukavista viesteistä ja palautteesta!

Moikka!

Eilinen aamu alkoi normaaliin tapaan salitreenillä. Vuorossa oli rinta-olkapää treeni. Koko päivä meni muutenkin mukavasti, ja iltasella julkaistiin tuo mun haastattelu Iltelehti.fi:ssä.
Hui, olipas jännittävä kokemus! Nähdä oma haastattelu! hiih :)
Olen saanut mielettömästi positiivista palautetta ja komentteja. Facebook ja sähköposti pursuaa ihania viestejä! Olen saanut myös kymmeniä uusia lukijoita! Wow! Tervetuloa! :)
Kiitos kaikille! Vastailen kykyni mukaan kaikkii viesteihin ja kommentteihin mahdollisimman pian!

Aina joukkoon mahtuu myös muutama ei niin ihana viesti, mutta avautukaa ihmeessä, jos se vaan teidän oloa helpottaa :)
Loin tän blogin motivoimaan niin itseäni, kuin muita. Jos saan tsempattua tai motivoitua yhdenkin blogini lukijan, tunnen olevani onnistunut. On ihanaa kun voi auttaa muita. Siksi olen mielestäni valinnut alani oikein. Viihdyn ihmisten parissa, ja ihaninta on se tunne, kun näkee että on pystynyt auttamaan toista voimaan hyvin ja saavuttamaan jotain!
Jos jollekkin tulee parempi olo siitä että pääsee avautumaan tänne mun tatuoinneista tai kirjoitusasusta, niin suotakoon se heille :) Koska tiedän että se, että mulla on jonkun mielestä rumia tatskoja, ei vahingoita tai satuta ketään. Ja jos jotain, niin mua. Tällähetkellä kaikki siis hyvin! Mielenkiinnolla otan kommentteja vastaan, ja vastailen niihin heti kuin suinkin pystyn :)

Käykäähän kaikki näin keskiviikko aamun ratoksi tykkäämässä Gazozin facebook sivuista! Pääset näin osallistumaan Gazozin viikko arvontoihin ja näet omalla fecebook sivullasi uusimmat tarjoukset ja tuotteet!

                                              
                                                                

Sara

sara

18 vastausta artikkeliin “Kiitos mukavista viesteistä ja palautteesta!”

 1. Ton haastattelun kautta löysin tän blogisi ja jään seuraamaan. Itellä kun on motivaatio alhaalla niin luen sun blogia.

 2. ”Jos jollekkin tulee parempi olo siitä että pääsee avautumaan tänne mun tatuoinneista tai kirjoitusasusta, niin suotakoon se heille :) Koska tiedän että se, että mulla on jonkun mielestä rumia tatskoja, ei vahingoita tai satuta ketään. Ja jos jotain, niin mua. Tällähetkellä kaikki siis hyvin! Mielenkiinnolla otan kommentteja vastaan, ja vastailen niihin heti kuin suinkin pystyn :)”—————Voi miten kärsivällisesti kommentoit noille kitisijöille!! :)

  • Näinhän se on, ei kannata nähdä vaivaa mutta joskus ihmetyttää vaan että miksi jotkut asiat pitää tuoda julki. Eli jos vaikka tällaiselle ihmiselle itselleen sanoo että onpa sulla rumat vaatteet tai et ole niin kaunis itsekään, niin tuskinpa hän olisi itse vetämättä hernettä nenään. Kyllä meistä 99% tuollaisesta itse asiassa loukkaantuu/suuttuu ;) Eli muita saa kritisoida, heitä ei. Näin vaan olen huomannut YLEENSÄ, ei toki päde 100%.

  • moi johki. joo toi on useimmiten juurikin noin. mutta tästä jatketaan vaan eteenpäin, enkä anna minkään pysäyttää, en edes tyhmien kommenttejen ;) hihi

 3. Iltalehden kautta minäkin löysin Sinut, Sara ”matkakumppanini”. Minäkin olen omalla ”matkallani” toista vuotta. Tosin tämä polku on joskus hyvinkin raskas ja haastava, etenkin kun en ole ihan ’eilisen teeren poika’ enää. Lapsiakin on ja se on jättänyt kroppaan omat muistomerkkinsä. Lähtökohdat ovat sulla samat, kuin itselläni, ja pituus :D Hienoa työtä olet itsesi hyväksi tehnyt. Nostan hattua. Ja kiva huomata jälleen, etten ole yksin. Samantaustaisia ’matkakavereita’ on nimittäin ollut vaikea löytää. :)Blogisi osui kyllä niiiiiin kohdalleen. U go Girl!

  • Heippa sinä :) kiitos todella mukavasta viestistäsi. tiedän myös että välillä on rankkaa, mutta niin se elämä on muutenkin.. välillä. ylämäkiä ja alamäkiä. mutta kaikesta selviää jos haluaa :) kovasti tsemppiä sinulle sinun matkallesi :) Ja kiva kun tykkäät blogistani :)

 4. Moikka!Oli hyvä juttu sinusta Iltiksessä. Voitetun Hevi-pipon ja sun blogin turvin jatkan kuntoilua täällä Keski-Euroopassa ja tuloksia näkyy – ainakin mieheni mielestä :) Tsemppiä jatkoon ja onnittelut uudesta yht.työsopimuksesta!T. Heidi

  • Heippa Heidi! Hienoa että pipo tuli perille! hyvä jos näkyy tuloksia! onnittelut! ja kovasti tsemppiä sulle myös, jatka samaan malliin :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta