Uusi yhteistyökumppanuus virallista

Paljon on vuoteen mahtunut, ja enää olisi 2kk tätä vuotta jäljellä. Ensivuosi treenaataan vähintään yhtä täysillä kuin tämä kuluva vuosikin on tehty. Kiitos kaikille jotka olleet tukena ja uskoneet muhun! Ja eri-iso kiitos yhteistyökumppaneilleni! Tästä on hyvä jatkaa!

Uutena ja iloisena uutisena pääsen kertomaan, että Gazoz rupesi yhteistyöhön kanssani, tukemaan minua tiellä tähtiin. Olen jo pitkään ollut vannoutunut BetterBodies vaatteiden käyttäjä, sillä vaatteet ovat laadukkaita, kestäviä ja mukavia, PLUS todella hyvännäköisiä päällä ;)

Gazozin nettikaupasta löytyy myös paljon muita laadukkaita tuotemerkkejä, sekä kattava lisäravinne valikoima. Myös miehille on paljon kaikkea upeaa tilattavissa. Kannattaa käydä shoppailemassa, sillä nyt kaikki blogini lukijat saavat ALENNUSTA -10% nettikaupasta, ale koodilla: sara1

Eli eikun tilailemaan! :)

Joo ja kuvitelkaa kuinka nopeasti aika on mennyt!
11kk sitten aloitin kirjoittamaan blogia, jonka uskoin motivoivan itseäni uuden elämäntavan ylläpidossa! Ja niinhän siinä kävi. Kun treenaamisesta tuli julkista, tajusin että paluuta vanhaan ei enää ole! Jes! Onneks! Monet asiat on niin paljon paremmin nyt, kun voin henkisesti ja fyysisesti paremmin.

Tämä vuoden takainen ”matka” on ollut enemmän kuin mielenkiintoinen.

-Olen saanut treenata ihanan valmentajan opeissa.
-Blogini on saanut yllättävän paljon lukijoita (ihanaa jos mun jutut kiinnostaa oikeasti)
-Pääsin tavoittelemaani morsiuskuntoon ja menin onnellisesti naimisiin.
-Olen tutustunut paljon uusiin ihaniin ihmisiin.
-Valmistuin kuntosalinohjaajaksi ja palasin takaisin työelämään.
-Olen aloittanut yhteistyön upeiden yhteistyökumppaneiden kanssa, kiitos tuestanne!
-Minun ensimmäinen haastatteluni löytyy suomen suosituimmasta uutispalvelusta, Iltalehti.fi

Ja paljon muuta!
Kiitos ihanille lukijoille jotka olette seurannut matkaani ja tervetuloa uudet lukijat! Nyt alkaa virallisesti tie tähtii projekti, ja mikään ei enää voi estää mua!

Sara

sara

11 vastausta artikkeliin “Uusi yhteistyökumppanuus virallista”

  1. Aivan mahtavan paljon on mahtunut tähän vuoteen. Onnea saavutuksista, olet kyllä ansainnut sen kaiken kovalla työllä! Tsemmpiä matkalle ja kun kisalavat koittaa, täältä tullaan sata varmasti kannustamaan!

    • heippa! jee, ihanaa saada sit omat kannustusjoukot! todella mahtavaa! kiitos myös mukavasta kommentistasi! :)

  2. WAU mikä mamma! täällä vähä sama historia et 18 vuotiaana äidiksi ja 19-vuotiaana toisen lapsen äidiksi,kiloja ei kyllä ole tullu eikä meinaa millään tulla,joten kamalaa prtoteiinin tankkausta nämä omat treenaamiset.:) Mutta kauteushan tässä iskee lihaksias katsellessa,taidampa lähtä takas treenaan :) tsempit sinne!-kahden mamma

  3. Jeee! Välillä pitääkin vähän kerrata mennyttä ja omia saavutuksia. Jos kulunut vuosi on jo ollut noin tapahtumarikas, mitähän mahtaa mahtua seuraavaan? ;) Kova tsemppi päällä eteenpäin vaan!

  4. Moikka Sara !Kiitos inspiroivasta ja mukavasta blogista, olet tehnyt huiman muutoksen viime talveen verrattuna. Alusta asti olen koukuttunut blogiisi, jatka sammaan malliin ! :)Mitä kokoa muuten toi sun BB pinkki huppari on ? Tietää vähän osviittaa, minkäkokoisen hankkisin itselleni.

    • Moikka! Kiva kun luet blogiani :) onhan tässä tehty kohta vuosi hyvin duuniakin :) kiva jos näkyy tuloksia..toi pinkki huppari on S :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta