Iltalahden haastattelussa Sara

sara

25 vastausta artikkeliin “Iltalahden haastattelussa Sara”

 1. Ihan mahtava tämä sun blogi, oon lukenu tätä melkeen alusta saakka =) aivan kun oisin lukenut omaa tekstiä äsken osittain, olen 27v, ensimmäisen lapsen sain 18v, nyt toinen lapsi on 1v4kk. ekassa raskaudessa painoin 80kg jne… täys elämäntapa muutos alkoi tammikuussa…. =) tsemppiä ja ihanaa joulun odotusta =)

  • Heippa Annika! Ihanaa kun viihdyt blogissani. tosi kiva kuulla että olet seurannut juttujani jo pitkään. kiitos :) kovasti tsemppiä myös sinulle! ja kaunista joulun aikaa :)

 2. Voi, tuli jotenkin tosi hyvä tsemppi tuosta päälle. Aina haaveillut lihaksikkaammasta kropasta kuin mitä ollut, mutta nyt tää raskausaikana lihominen antoi siihen ehdottomasti ison potkun. Itsekseni en siihen pysty, mutta nyt pt:n kanssa on ihan hillitön into päällä.Tsemppaa ihan hirveästi, kun näkee millaisia tuloksia on mahdollista saada suhteellisen lyhyessä ajassa. :)

  • Heijj. kiva kuulla jos motivoin ja tsemppaan muita! aivan mahtavaa! mielettömästi tsemppiä myös sinulle, pystyt mihin vaan jos oikeasti haluat! usko pois! :)

 3. Onpa kiva juttu, ja blogiasi on tosi kiva seurata! Itsellä tarkoitus lähteä kisaamaan ensi kesänä Bikiniin (ulkomaille), ja tulenkin varmasti kertomaan aiheesta blogissani paljon kevään aikana… Tulee olemaan varmasti itsekuri koetuksella ensi kevään syömisien suhteen ;)http://nana-superfitme.blogspot.fi

 4. Onnea julkkis :)!Mahtavaa, rehellisesti sanottuna ajattelinkin, että milloin teistä jompikumpi lähtee Iltiksen muutosjuttuun :) Luen niitä(kin) aina ilolla ja mielenkiinnolla! Olet tehnyt upean työn!SyysterkuinMertsi

 5. Kiva että jaat motivaatiota ja reeni iloa kaikenlaisille aivan tavallisille ihmisille, ja varmasti lukijoita tulee lisää ja toivottavasti asiakkaitakin, sillä synnyttävissä äideissä on paljon potentiaalia :)

 6. ihanan energinen ja valloittava olet!:)ois mahtavaa saada sut valmentajaks!:) tätä blogia kun lukee, niin tulee vaan enemmän ja enemmän semmonen olo, että nyt on tehtävä tälle kropalle jotain ennenko kuolen näihin läskeihini!! pitäis vaan saada hyvä tsemppi päälle:)

  • Heissan! ihanasti sanottu! etkä sä mihinkään kuole! nyt vaan itseäsi niskasta kiinni ja marssit lähimmälle kuntosalille ja pyydät että sulle tehdään saliohjelma! siitä se lähtee! tsemppaan täältä niin paljon kun voin!!! :)

 7. Hieno haastattelu! Olen sinut ”tavannut” Erican blogin kautta ja ajatellut, että ”tuo on varmaan syntynyt timmiksi”. Mutta ihan uskomaton muutos tuohon Iltalehden 80-kiloiseen kuvaan verrattuna! Kasvonpiirteet ja koko olemus on muuttunut! Pakko myöntää, että mulla tuli kyyneleet silmiin kun luin, että jaksat paremmin arjessa nyt. Olen itse kamppaillut masennuksen (ja sitä myöten kertyneiden kilojen kanssa) ja tuli tunne, että en halua enää valuttaa elämääni hukkaan sohvalla maaten :”( Olen laihtunut tammikuusta melkein 10kg ja juuri aloitin salin (aerobista olen tehnyt aiemmin). Huomasin arkistosta, että olen nyt suunnilleen samoissa mitoissa kuin sinä viime tammikuussa. Eli et ole syntynyt timminä vaan tehnyt HURJAN työn sen eteen. Minäkin aion, kiitos esimerkistä!

  • Heiii! :)”syntynyt timmiksi” :D Heh. joo en todella :) kun painoin sen 85kg ja tulin raskaaksi, päätin että nyt herätys nainen! tähän jos vielä parikyt raskauskiloa päälle, ni EI IKINÄ! mä vaan päätin alkaa pikkuhiljaa katsomaan mitä syön, ja pikkuhiljaa liikkumaan.Nyt vaan päätät että nouset sieltä sohvalta! :)hienosti olet saanut pudotettua painoa jo, ja jatka samaan malliin!Kannustan ja tsemppaan täältä käsin niin paljon kun voin! sä pystyt siihen kyllä!!! <3tsemppiä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta