Notkoselkä ja silmäpussit..nice..

Oon valittanut muutamissa aiemmissa postaukissa väsymyksestä, ja sit siitä kuinka väsymys alkaa jo helpottaa.. NO! Nyt sen väsymyksen seurauksena mulle on ilmeisesti syntynyt enstistäkin tummemmat ja isommat silmänaluset! Silmäpussit! :( Nyyh…
Mulla on aina ollut tummat silmänaluset, ja oon tietty ite tottunut niihin enkä silleen huomaa.. mutta nyt on tapahtunut jotain, ku itsekkin kauhistelen niitä peilin edessä ja valokuvissa :(
(tarkkailkaa seuraavissa kuvissa vaikka)
Vinkkejä kaipaan!!! Miten saan silmäpussit poiss!!! Mä nukun syön ym ym hyvin ym ym… jotain taikoja nyt kehiin!!! ;)

Eiliseltä HopLop reissulta
Arctic gym hieronta

Eilinen hieronta tuli kyllä niin hyvään saumaan että. Mulla kipeytyy alaselän lihakset tosi helposti yleensä selkäpäivänä plus kyykätessä. No.. mullapas on notkoselkä, jolloin paino on voimakkaasti melkeinpä kokoajan alaselän lihaksilla. Tässä vähän hahmotelmaa kuvalla. Eli vasemmalla mun normaali seisonta, pönötys asento :) ja oikealla tapa, joten mun pitäisi seistä. Suorassa :) Kamalan vaikeeta seistä noin niinku oikein :( Vatsalihaksia vaan kurotaan kasaan ja tukevammiksi, niin ne auttaa ton selän kanssa.

Väärin!                            Oikein!

Tänään kävin aamulla salilla tekee selkä-takareisi treenin. Ja taas saan kehua itseäni! Mm ylätaljaan (leveällä eteen) on saanut jo laittaa painoja! Go minä!
15 x 30kg
12 x 35kg
8 x 40kg
6 + 4 avustettua, 40kg

Muutenkin sujui treeni hyvin, kiitos vaan Magdalle joka eilen sai taas selkään lisää poweria!

Treenin jälkeen lähdin lounaalle Erican kanssa. Kävimme mielenkiintoiset keskustelut tulevaisuudesta, liittyen fitnessiin ja muutenkin kuntoiluun  ja elämäntapoihin.
Rouville maistui myös maukkaat broilerinleikkeet riisillä ja kasviksilla! :) Siitä sit vähän shoppailemaan ja kahvittelemaan ennen töitä. Ja HUOM! kahvilla omat eväät! Ei olla enää niitä pullahiiriä niinku joskus 3 vuotta sitten ;) Khihii :)

Huomenna alkaakin sit jo viikonloppu. Me ollaan lähdössä lauantaina kylpylään Helen ja meidän miesten kanssa. Ihana vuorokauden loma tiedossa. Lapsivapaa loma! :) Siitäpä lisää sit loman jälkeen :)

Nyt ilta reippailulle ja sit aikasin nukkumaan, niin huominen tulee aikasemmin! ;)

Sara

sara

7 vastausta artikkeliin “Notkoselkä ja silmäpussit..nice..”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta