Töissä, treeneissä, vapaalla, videoo….

Iltaa :)

Mulla on ollut tänään tosi kiva päivä.
Aamu alkoi ihanasti kynsihuollolla, kiitos Heli! Nyt kelpaa taas nostella puntteja ja palvella asiakkaita kun on nätit kädet ;) Heh heh :)

Kynsihuollosta kiiruhdin töihin, jossa päivän päätteeksi räpsin muutaman kuvan meidän salista. Tervetuloa vaan kaikki Helsinkiin Herttoniemeen, Kuntokeskus Sporttikujalle!
Kuvat ei nyt kyllä ihan täysin imartele, kun piti vähän kikkailla, että ei olis kovasti asiakkaita kuvissa…
Tältä siis mun työpaikalla näyttää :)

Mun ihana pomo on myöskin mun kova sponsori ja se tsemppaa mua kovasti, eli mulla on mm. kuntosalin ja solariumin vapaa käyttö, ja tänään oli kiva käydä ottamassa vähän aurinkoa pitkästä aikaa ennen treenejä.

Sit sovittiin treffit salille Erican kanssa. E on pikkasen flunssassa, ni sovittiin et mä käyn eka tekee mun selkätreenin, ja sit sen jälkee nähää nyrkkeilysalissa kävelutreenien merkeissä.

Sain treeneistä muutaman kuvan ja videonkin, kiitos Antti :) Ja korjaan jo ennen ku ehditte videoo kattoo, että mä EN ole muuttanut suunnitelmia ja menossa bikiniin… Antti jotain sekoili, kuten yleensä ;)
Body fitnessiin tähtään edelleen ;)

Sit treenin päätteeksi korkkarit ja shortsit jalkaan ja treenaamaan kävelyä ja poseja Erican kanssa.
Mulla on ens maanantaina viralliset posetreenit Katarinan kanssa.
Muutaman kävely rundin jälkeen olikin jalat jo niin hajalla, et heitin korkkarit naulaan ja posekuvia otettiinki varpasilleen :)
Peppua ja takareisiä kun vielä hinkataan, niin eiköhän tästä hyvä tuu! ;)

Tuli myös vähän hassuteltua :)

Wannabe fitness kisut

Väsynyt mutta onnellinen

Ja nyt nukkumaan! :) Kiva kun viihdyit! Unia <3

Sara

sara

4 vastausta artikkeliin “Töissä, treeneissä, vapaalla, videoo….”

  1. Puolueeton kommentti, ihania kuvia ja superihana Sara! <3 Oot jo niin muuttunut misukka! Ja ootan sun uusia vinkkejä sit ensi viikolta :)

    • Moi Kerttu! Joo tykkään ja viihdyn Sporttikujalla tosi hyvin! Siellä on kaikki mitä tarvitsen :) Nasta mesta! Tervetuloa treenaamaan ;) Ja kiitos tsempistä! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta