Hyvillä mielin tähän päivään

Huomenta!
Aikainen lintu madon nappaa, vai miten se oli :D
Lapset nukkuu vielä, ja mä oon jo tikkana ylhäällä kahvikupin kanssa :)
Eilinen etureisi-pohje treeni meni hyvin! Etukyykky, prässi, polvenojennus, askelkyykky ja pohkeet x2. Ei paljoo korkkareissa kävelty ton treenin jälkeen :) Oon ihan reippaasti uskaltanut lisätä painoja melkein kaikkiin liikkeisiin. Oon happy :)

Nina ja minä

Venytellen
Alotin muuten kreatiinin käytön treenin tehostamiseksi 3 viikkoa sitten tankkausvaiheella ja nyt pidän yllä sitä ns. ylläpitovaihetta, ja tuntuu että on kokoajan ollut kamalan turvonnut olo. Aamupaino on 64kg, eli paino ei ainankaan oo noussut ku ehkä kilon, vaikka sanotaan että kreatiini kerää nestettä lihaksiin ja paino saattaa siksi nousta. Salilla kyllä tuntuu että saan annettua itsestäni enemmän, eli kyllä ne muutamat viimeiset ja tärkeimmät lisätoistot sieltä nyt tulee. 
Katarinan ohjeiden mukaan otan itsestäni samassa paikassa ja samasta kuvakulmasta kahden viikon välein kuvat, joista sit hyvin näkee onko tullut kehitystä ja mihin ja mihin ei. Kamala ku ne kuvat pitää ottaa alaviistosta, korostuu oikein toi mun ongelma alue eli peppu ja reidet. No se antaa lisäpontta tehdä töitä vieläkin ahkerammin!

Nyt heräsi nuorimmainen, eli aamutoimiin ja sit päiväkotiin ja salille, ja treffit Katarinan kanssa ja illaks töihin ja ja ja… Kyllä on taas yhdeksi päiväksi hommaa suunniteltu! :) Kivaa päivää kaikille!
Sara
sara

2 vastausta artikkeliin “Hyvillä mielin tähän päivään”

  1. Moi!Hyvältä näyttää, kertakaikkiaan! Ei kyllä mitään turvotusta ole minun silmään kuvissa näkyvissa.Sitä kysyisin, että montako kertaa viikossa käyt aamulenkillä? Eli treenaat varmaankin 4-jakoisella ohjelmalla? Käytkö lenkillä myös treenipäivien aamulla? Tälleen 8-16 työtä tekevälle se aamulenkille lähtö tuntuu ylivoimaiselta… :)

    • Moikka. käyn 2 kertaa aamulenkillä ja treenaan 4-jakoisella. ja lenkillä käyn yleensä välipäivinä. yks päivä onkin sit ihan täysin vp :) ja mä tiedän ton tunteen, et lenkille pitäis lähtee kukon laulun aikaan.. meil mies menee klo 7 töihin ja välillä joudun käydä lenkillä ennen sen lähtöö.. ei se aina nappaa :) tsemppii sinne! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta