Ei oikein juttu luista

Pian on viikonloppu taas pulkassa. Vauhdilla meni nuokin päivät. 
Jotenkin oon nyt aika väsynyt koko viikosta, ja tämän päiväinen vapaapäivä tekeekin siis ihan hyvää.
Johtuen varmaan tästä uupumuksesta, pää lyö ihan tyhjää, enkä saa postattua mitään, vaikka kamera on taas täynnä kuvia ja koko viikonloppu on ollu täynnä tekemistä. 
Tässä nyt sit vaan tälläinen kuva postaus mun loppuviikolta:

Käsitreenit torstai illalta, seurana Jenni

Kokkailuja
Perjantai aamun selkäjumpasta videoo

Halloween juhlissa oli hämähäkin seittejä..
..ja hämähäkkejä..

..ja tunnelmana jo vähän jouluvaloja

Leikittiin myös kasvomaaleilla

Ja syötiin runsaasti herkkuja :)

Pikku vamppyyrit :)

..ja reippaat askartelijat
Hmm.. silmämunia :)
Lauantai aamuna isi antoi rahaa, joten mentiinpä heti tuhlaamaan ne..
..HopLoppiin! Nina ja Lily liukumäessä :)

Hoplopin jälkeen käytiin salilla ja sieltä sit vähän kaupungille ja illalla menin viettämään tyttöjen iltaa ystäväni Jaanan luokse. Ja hyvissä ajoin muru haki mut kotiin, niin jaksoi tänä aamuna herätä ajoissa shoppailemaan ;) Löytyi muutama uusi treenivaate! Jeah! :)
Nyt ei tosiaan juttu luista, joten antaapa olla :) Toivotaan et huomenna saisin postailtua jotain hiukan kiinnostavampaa ja enemmän :)
Sara
sara

8 vastausta artikkeliin “Ei oikein juttu luista”

 1. Väsymystä on ollut ilmassa täälläkin – perjantaina päätin ottaa ”pikku päikkärit” töistä tullessani, ja heräsinkin sitten neljän tunnin päästä. :D Oottelen joulua ihan vaan siksi, että silloin ainakin valon määrä lisääntyy!Ja hei, onko sun tukka kokenut jotain muutosta? Jotenkin eriltä ja tosi hyvältä näyttää tän postauksen kuvissa! :)

  • moi. joo noi neljän tunnin päkkärit on aina ihan kivoja :) hups :) noissa halloween kuvissa mulla on peruukki :) hihi… tänään ois tarkoitus (halu) värjätä tukka mustaksi, kun tää on nyt tälläinen ruskea, ja alta vaalee.. mutta katsotaan JAKSANKO :)

 2. Pientä väsymystä on ilmassa tälläkin suunnalla. Kirjoittelin yhteenvetoa viikon treeneistä ja tuntu, että se lopullinen ”purkautuminen paperille” sai silmäluomet melkein painumaan kiinni ;D Eilen 9h unet ja lauantaina 2h päikkärit ja edeltävänä yönä sama juttu. Täähän alkais olla jo ihan ammattilaisen meininkiä jos ei tarvis töissä käydä :D

  • moikka. se on aivan varmasti tää syysväsy, joka kaikkia vaivaa. mutta pysytään kovina ja ousketaan läpi harmaan syyskauden! :) kohta on taas talvi ja tulee valoisaa, toivottavasti :) kun tulee lunta :)

 3. Hei, tsemppiä sinne! Itse pääsin hiilariöverikiloista 2 päivässä, -3 kg, huh…nyt treenattu ja juostu, on se kummaa se ihmisen kroppa ja pää mielitekoineen :DSä olet jo niin fitness, jatka samaan malliin!!!Menen itsekin nyt viimeistään torstaina pyytämään saliohjelman, haluan treenata kuin äijä :)!Terkuin Mertsi

  • Moikka Mertsi! :) ihana oot näiden ihanien viesties kanssa :) mullakin oli aika ranka vkl, ja nyt on treenattu taas alkuviikko ihan täysillä! tänäänkin salilla paloi lähemmäs 600kaloria 50minuutissa! :D jeah! tästä suunta vaan ylöspäin! :) tsemppii sullekkin! ja toivotaan että saat hyvän ohjaajan ja ohjelman! ;)tai sit tuut meidän salille… ;)

 4. Hello pitkästä aikaa! Miten ton painon kanssa sulla tällä hetkellä menee? Pidättekö sen siinä 63kg vai tiputetaanko vielä?Mä junnaan tossa hemmetin 63kg ja alle ei päästä sitten milläää. mur. toki sullakin on vähän eri tilanne kun mulla kun tuota rasvaa on kertynyt tähän ruhoon ihan kivasti. Nyt siis vuoden vaihteeseen pitäisi tiputtaa 2-3kg :/Paljon treeni tsemppiä ja iloa sinne! Hyvältä näyttää :)

  • Moikka. joo tarkoitus on pysytellä tässä painossa, tai mieluusti tietty saada lisää painoa(lihasta) Sulla siis kisa tavoitteet jo lähiaikoina! Tsemppiä kovasti! :) Äläkä liikaa stressaa sitä painoa, se lähtee kuin itsestään kyllä oikeilla treeneillä ja ruokavaliolla :)tsemppii!!! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta