Hetki aikaa rentoutua

Taas on viikko loppumassa. Vähän on sellanen olo, että aika ei riitä mihinkään. Tunnit loppuu vuorokaudesta.

Heräsin aamulla ihan super unisena ja väyneenä, ja yritin pääsäni pyöritellä ajatusta siitä mikä viikonpäivä tänään on, ja mitä kaikkee oon sopinut tälle päivälle.. Jyskytti niin pahasti tyhjää, että ois vaan tehnyt mieli jäädä peiton alle makaamaan. Mutta ei. mulla on kiva päivä tiedossa, joten ylös ulos ja lenkille. Tai ylös ulos ja salille! :)

Nina veti mulle taas hikitreenit nyrkkeilysalissa. Oli kyl vatsat ja käpälät koetuksella.
Kyllä mulla viel joskus ne vatsapalat näkyy KAIKKI! ;)
”Jokaisen vatsalihasliikkeen jälkeen oot lähempänä sun unelmavatsaa!”
Kyllä sitä jaksaa kummasti pusertaa loppuun asti täysillä, kun on kaveri mukana kannustamassa ja piiskaamassa ;)

Sit treenien jälkeen pikasuihkuun, ruoka naamariin ja menoks. Taas oli kiire :)
Näiden kiireisten päivien keskelle on välillä aivan ihanaa antaa rentouttavaa aikaa itselleen, ja sovittaa kalenteriin esim hieronta aika tai kauneushoitolassa käynti. Tänään oli aikaa rentoutua, ja kävinkin kasvohoidossa. Aah, aivan luxusta :)

 
Lähde-Spring on helsingin hakaniemessä, kolmannella linjalla sijaitseva raikas ja viihtyisä kauneushoitola. Mukava ja ammattitaitoinen henkilökunta palvelee asiakasvarausten mukaan viitenä päivänä viikossa.
Heli hoitaa upeat kynnet ja yleensä on hoitanut myös mun kulmat.
Tänään kävin Piian käsittelyssä kahden tunnin kasvohoidossa ja samalla laitettiin taas kulmat kuntoon.

Höyryn alla..

..naamion alla..

..ja kuuman pyyhkeen alla

Jos haluat oikeasti rentoutua, esim ihanalla hieronnalla, tai haluat ripset ja kynnet kuntoon, tai olet vaikka kasvohoidon tarpeessa, niin suosittelen kyllä kaikille lämpimästi.

Nyt onkin sit jo ilta, ja istun viimeistä tuntia töissä. Tästä olis vielä tarkoitus jäädä tekee käsitreeni. Huomenna on taas aikanen herätys, ja treffit klo 8 salilla.
On tää vaan niin ihanaa, kun sen oikein oivaltaa. En jättäis tätä elämäntapaa kyllä enää pois mistään hinnasta! Oon jäänyt ihan koukkuun, jos niin voi sanoa :)
Ja joo joo, kyllä mä pidän niitä lepopäiviäkin, en mä kokoajan treenaa, vaikka se tän postauksen luettua varmaan siltä taas tuntuu :) Ja on mulla aikaa mun perheelle, josta tulikin mieleen, että meilläpä on huomenna lasten halloween juhlat, made by SARA ;) Niistä, ja tän viikon lopuista treeneistä lisää viikonloppuna :)

Nyt meen hoitaa pari työjuttuu viel ku ehtii!
Sara

sara

8 vastausta artikkeliin “Hetki aikaa rentoutua”

  1. On se vaan luksusta kun joskus olis aikaa johonkin ylimääräiseen hemmotteluun. Jos haluan reenata ennen työpäivää niin se on 5.30 herätys, puolentunnin pikareeni, lapsi tarhaan ja töihin. Töissä menee nyt kiireaikana 9-10h. Sitten kotiin, ruokaa, siivoiluja, tunnin reeni ja sitten lapsia petiin. Ei siinä arkena muuta ehdi. Ei ihme että viikot menee niin nopeesti. Onneks kohta pahin työkiire ohi niin on vaan 8h työpäivät. Saa yli tunnin lisää vapaa-aikaa. =)

    • heippa! ja pahoittelut että vastauksessa on kestänyt hetki. ei oo viikonloppuna oikein ollut aikaa istua koneelle :) ymmärrän ton, kun kokoajan on hektistä. itsekkin olen elänyt sitä elämää. hatun nosto vaan kaikille ketkä niin elävät. tuntikin extra aikaa päivään on paljon! :) tsempit sinne! :)

  2. Juuri eilen hehkutin ystävilleni, kuinka palkitseva elämäntapa tämä on, vaikka välillä kiireellä mennääkin paikasta toiseen. En vaihtaisi sohvaperunaelämään mistään hinnasta. :)

  3. Oon jo vähän aikaa seurannut sun blogia, ja täytyypä sanoa että tuun aina tosi hyvälle tuulelle sun positiivisista ja energisistä postauksista! Itse aloittelin laihdutus-projektia kesällä vaa’an näyttämän 76 kg lukeman jälkeen. Eikä niinkään se paino, vaan se että olin tyytymätön peilikuvaani ja jaksamiseeni; vähän väliä johonkin paikkaan kolotti ja väsytti. Nyt lähteny 5 kg ja tavoite tulee lähemmäs päivä päivältä. Tää blogi on kannustava ja motivoiva, kiitos siitä! :)

    • heippa! Kiva kun olet alkanut seurailemaan blogiani! mahtavaa kuulla, että joku tulee hyvälle tuulelle, luettuaan mun postauksia :)hienoa että pilukuva alkaa pikkuhiljaa miellyttää enemmän ja enemmän! paljon tsemppiä loppurutistukseen sinulle, kannustan ja motivoin täältä käsin sen minkä pystyn! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta