Leveetä selkää kiitos!

Aamiaista

Nyt on selkä treenattu.

Ylätalja eteen levee
Ylätalja eteen rusetti
Kulmasoutu laitteessa
Pullover taljassa
Selänojennus
Vatsat, jalkojen nostot ja rutistukset

Ihanaa kun pääsee treenaamaan aamulla aikasin ja aamupalan jälkeen. Sillon mulla on eniten puhtia, ja treenit menee hyvin. Loppupäivästä ei voi tulla muuta kun hyvä :)
Treenasin siis selän ja vatsat, ja ne jalat teen sit lauantaina. Alla video ylätaljasta leveellä eteen..

Hele oli mun kaverina salilla treenaamassa. Oon niin ylpee siitäkin naisesta, Hele on päässyt hienosti kiinni treenaamisen makuun, ja ei kyl ihan heti uskois, että hän on 8 vuotiaan lapsen äiti. Sitä ne hyvät elämäntavat ja liikunta tekee, nuorentaa :D

Treenien jälkeen pukkarissa sain puhelinsoiton päiväkodista, että Lily on kipee. Sit kiireellä kotiin ja hakemaan prinsessaa. Vähän lämpöö neidillä oli, ja toivotaan että ei tuosta pahene. Neiti nukahti samantien päiväunille, ja mä aloin tekee päivän ruokia.
Tänään on kalapäivä, eli lohta, perunaa ja kasviksia tomaattikastikkeella :D Nam :P
Ja ai kamala ku tota perunaa tuntuu olevan paljon!!! :) Mutta reippaana syön kaiken, BF vartalo mielessäin <3

Namm..

Ja tänään on ”läpsystä vaihto” -päivä, eli kun mies tulee kotiin, niin mää meen illaks töihin :)
Palaillaan <3
Sara
sara

10 vastausta artikkeliin “Leveetä selkää kiitos!”

 1. Aamu heti aamupalan jälkeen on kyllä munkin mielestä paras aika salitreenille! (: Harmi vain, että nyt koulu vie aamutreenit mennessään :/

  • tossa videossa on 30kg ja näköjään 11 toistoo.. ja näytti aika kevyeltä, ja seuraava menikin sit 35kg ja 10 toistoo :) :) :) Pikkuhiljaa lisäilee painoja, silleen et tekniikka pysyy kuitenki puhtaana :)

 2. Heips, harmi ku en oikeen tajuu näitä bf juttuja, eli ootko nyt toisin sanoen plussakaloreilla ja ”kasvatat lihasta”? Jossain vaiheessa sitte miinuksilla? :D

  • Juurikin näin :) eikä näis kovasti oo tajuumista, ei tää mitää tähtitiedettä oo ;) hihi. saa kysyä, mä elvennän sit kyl sen verran ku osaan :)

 3. Kauan sulla menee salilla tehdessäsi esim tuota sarjaa? Kiinnostaa minuakin paljon on painoa leveessä selässä eteen, näyttää menevän niin mutkattomasti :0)

  • mulla menee salilla yleensä noin 1-1,5 tuntia. hyvät lämmittelyt alle ja sit varmaa n.7-10min per 1 sarja… en mä tiiä :) välil tulee myös höpöteltyy toisten asiakkaien kanssa, ni menee siel aikaa :) tossa videossa on 30kg, eli kevyttä vielä.. tai ei se mulle kevyttä ollu ;)

  • No mä en oo kovin ankara itselleni, eli jos mun tekee mieli herkutella niin mä herkuttelen. tän elämäntapa muutoksen jälkeen ei oo kyllä läheskään niin usein ku ennen , ni semmonen herkuttelu olo. eli jos kerran viikossa herkuttelen niin sallin melkein mitä vaan herkkuihin :) yks lemppari on kyl omatekoinen banaanirahka, jossa on hiukan kermaa ja makeutusainettakin ;) makeanhimoa voi lievittää mun mielestä hyvin esim light limulla. jos joskus tekee mieli herkkuja, eikä välttämättä ois just paras hetki siihen, ni lasi limua helpottaa ainankin mun oloa kummasti :D pepsi max <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta