Nyrkkeilijää musta ei kyllä tuu! :)

Aamu alkoi leppoisasti.

Sit kun kello läheni puoltapäivää, alkoi olla jo tosi kyseessä:)
Nina, jonka kanssa eilen olin lenkillä, lupautui vetämään mulle kunnon lihaskunto rääkki treenin, ja sitä se oli!
Nina on siis huippu nyrkkeilijä. Ninan valmentaja on mun pomo, joka sattuu olemaan myös vuoden nyrkkeilyvalmentaja 2011, HelsinginUrheiluseura HUS:issa. Tulipas nyt mainostettua ;)

Voitte vaan kuvitella mimmoset treenit oli, kun tommonen hyväkuntoinen nyrkkeilijä piiskaa ja kannustaa loppuun asti! Kiitti Nina <3
Oon kyl ylpee itsestäni et jaksoin noinkin hyvin, hiki virtas ja veren maku maistui suussa :) En luovuttanut, vaan jaksoin loppuun asti :) Go Sara!!! ;) Vielä vuosi sitten toi tuskin ois onnistunut noin…

Oon käynyt siis joskus vuonna nakki kuntonyrkkeilyn peruskurssin, mut joo, siitä ei ollu tänää mitää hyötyy :) Tai oli ehkä jotain, osasin lyödä säkkii, enkä loukkaantunut! :D heh..

Eka vedettiin 20min putkeen tiukkaa settii, minuutti per liike..
Eli eka 1min haarahyppyjä, sit 1min lyöntejä juosten, sit 1min vatsoja ja sit 1min hyppynarulla hyppyjä jne.. ja 20min putkeen! Voitte kuvitella miten loppu olin ton 20min treenin jälkeen.. plus et sit juomatauko ja viel 2 x 2min säkkiin lyöntii ja mä annoin kyl kaikkeni..!!! huh.. Aivan mahtava hikijumppa oli! Näitä tulee olee siis kerran viikossa, yhtenä kova sykkeisenä aerobisena.

Sit treenin jälkeen maistui saunan lämpö ja ruoka. Nina lähti töihin ja mä jäin töihin :) Mahtavat nää työsuhde-edut, kun salilta töihin on 20 askelta :) Jee :)

Tän viikon lauantaina on muuten fitness treeni-leiri Kervalla Power & Fitness Centerissä. Ollaan menossa siis sinne! :) Aika jännää. Leiri on tarkoitettu siis kaikille lajista kiinnostuneille ja siellä on mahdollisuus päästä treenaamaan fitness starojen kanssa! Ihan super siistii! Ilmoittauduin leirille jo helmikuussa, joten onhan sitä jo hetki odoteltu! :) Kivaaa! :)

Nyt luvassa rauhallista illanviettoa perheen kanssa. Palataan huomenna asiaan :)
PS. kiva kun niin moni tykkää ja seuraa mun blogia myös facessa! Jeah!

Sara
sara

4 vastausta artikkeliin “Nyrkkeilijää musta ei kyllä tuu! :)”

  1. Tervetuloa PowerCenterille :) Käyn itse juuri kyseisellä salilla ja tykkään tosi paljon!Olen seurannut tätä sun blogia jo jonkin aikaa ja tästä saa kyllä kovasti motivaatiota omaan projektiin! :)

    • 4 kertaa viikossa salia ja pari aerobista. 2 lepopäivää. voin kirjoittaa joku päivä postauksen mun ruoista :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta