Ruokaa, aamusta-iltaan! :)

Ylös, ulos ja lenkille!
Näin ajattelin kun aamulla avasin silmäni. 
Nooh… joku sit veti mua tiukasti takas vällyjenväliin, ja aamu venyi hiukan pidemmälle kuin oli tarkoitus :)
Tuli kuitenkin noustua. Ajatukset pyöri ennemmin aamiais letuissa ku lenkissä, joten lettujen tekoon ja aamupalaa masun täydeltä.
kaurahiutaleita
mansikka heraa
3 valkuaista
vettä
kookos öljyä
suolaa
steviaa

rahkaa
mehukeittoa
mustikoita
banania

Ja jee, tuli sit viel lähdettyä ulos ja vielä lenkille :) Kiitos Nina, joka lähti lenkki seuraksi ;)
Reippailtiin reilu tunnin lenkki ja sykkeet vaelteli 126-165 välillä, eli just nice ;)
Lenkin jälkeen alkoikin olee taas nälkä :) Tulihan sitä taas kulutettua melkein 500 kaloriii! :)
Eli eiku tekemään lihapullia ja paprika-jauheliha kukkia :D

Mums mums :)
 No ei mennyt montaa tuntia ku taaaas syötiin :) Oli meinaa Helen pojan 8v synttärit, ja Hele oli taas taikonut vaikka mitä herkkuja! Ui ui uiiiii <3

Että semmonen ruokapäiväkirja tälle päivälle :) Nyt odottelen isäntää kotiin, että pääsen ilta lenkille. 
Kauhulla odotan miten mun maha taas reagoi noihin kuppikakkuihin :) Vatsanväänteet, pysykää poissa!!!
Joo, ei siel oo kaksoset, vaan pari kuppikakkua :D
Huomenna pääsen rääkkiin, kun Nina vetää mulle rasvanpoltto treenit.. siitä lisää huomenna!

ONNEA ANNA!!! <3

Ps. Loppuun onnea tuoreelle maailmanmestarille!
Bikinifitnessin tuore maailmanmestari, Anna Virmajoki!

Sara
sara

11 vastausta artikkeliin “Ruokaa, aamusta-iltaan! :)”

 1. Hei,ensiksi kiitos pipoista, ne ovat kovassa käytössä :)!! Tulin lenkiltä ja naapurin rouva ei meinannut tuntea, sanoi, että sulla on niin hassu hattu!? päässä :DVatsalihakset huutaa hallelujaa kun testasi eilen bootcampia, oh my gosh oikeesti, oli rankaa!Söpöjä ne kukkapihvit, lainaan sun ideaa joku päivä jos sopii?Tehokasta ensi viikkoa, Mertsi

  • Voi oleppas hyvä, kiva kun tykkäät pipoista! :D joo kannattaa kokeilla kukkapihvejä :) Taikinaa voi soveltaa ihan oman maun mukaan, mutta mun taikinaan tulee jauhelihaa, valkuaisia, sipulia ja raejuustoa :) ja mausteet ;) ja hyvin pysyy kasassa ilman kermaviilii tai jauhoja :D

 2. Ihanan näkösiä nuo kukkapihvit, pitää testata joskus ! :) Oon vallan unohtanut pipotilaukseni, mutta viikonloppuna lenkkeillessäni (puolen vuoden tauon jälkeen alan taas päästä urheilun makuun ja nyt ainaski motivaatio on mainio) huomasin että pipo ois kiva, kun korvia meinas paleltaa, nyt siis pipo lähtee maksuun ! :):) En malta odottaa omaani. Ihana tuo masu, itselläkin joistakin ruuista turpoaa ihan hulluna masu, tuntuu ihan ku ois raskaana aina välillä :D Ihanaa tulevaa viikkoa sulle! :):)

  • Heippa! Juu kannattaa testata :D ja laita vaan pipo maksuun, ni lähetetään sulle :) hihi.. toi masun turpoaminen on kyl hassu :) huomen se on taas ihan normaali :D hihi :) voi päivän leikkii et on raskaana :D kikakika :D kivaa viikkoa sullekkin :)

 3. Oi kehtaakko sara antaa lettuohjeen aineiden suuntaa antavat määrät? Mie inhoan ruoanlaittoa koska en osaa ja en jaksas millää taas yhtä epäonnistunutta luonnosta!:Ddd ihanaa ois! Mukavaa ensviikkoa!(:

  • 60g kaurahiutaleita (n. 1,5dl), 3ruokalusikallista heraa, 3 valkuaista, 1dl vettä, kookosöljyä paistamiseen ja suolaa ja steviaa maun mukaan :D pysyy hyvin kasassa, vaikka aluksi epäilyttääkin :D ja uskon että toimii milla tahansa proteiinijauheella/palautusjuoma jauheella.. se jauhe vähän sitoo sitä lettua, ni se pysyy sen ja valkuaisten ansiosta kasassa :Dkivaa viikkoa sullekkin! :)

 4. Huippu idea toi paprika-jauhelihakukka! Pitää ehottomasti kokeilla joskus :) Ja musta on niin kiva, ku sä laitat tänne myös noita turvonnut maha-kuvia, jokaiselle tuttu ilmiö toisiaan :P

  • Juu kokeile ihmeessä! Tosi kivaa vaihtelua ruokailiin, ja maistuu hyvältä!!! :D masu kuvat on just jees ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta