Aamulenkki ja video terkut

Ihanaa ja aurinkoista syksyä kaikille uskollisille lukijoilleni.
Alkaa olla kaikki lenkkivaatteet isoja…tarttis pikaseen oikean kokoisia vaatteita!
Vertailussa tammikuu 2012 ja lokakuu 2012

Aamu aukeni reippaalla aamulenkillä ja kirpparikierroksella, ja nyt hihat heilumaan ja siivoushommiin ennen kuin muu perhe palaa kotiin :)

                                         

Lenkki loppu Alepaan, josta haettiin palkkarit
ennen shoppailua kirpparilla :)

Reipas 54min lenkki on nyt takana, aamupuuro mahassa ja oon monen ihanan vaateretkun uusi omistaja! hihi :)

Palataan!
Sara

sara

15 vastausta artikkeliin “Aamulenkki ja video terkut”

 1. Mä aloin keväällä treenata leuanvetoja ja tähtäsin tähän syksyyn mennessä tekeväni 10, alkutulos oli just yks. Nyt menee 10. Se on selkee taktiikka laji vähän kun miesten etunojapunnerrukset. Toki asiaa auttoi keväästä pudottamani 8kg, tän hetkinen massa on toki kevyempi nostaa.=DTsemppiii!

  • Moikka! Joo oon itsekkin ymmärtänyt et koko kroppa pitää olla mukana tekemäs töitä leuanvedossa, eli on siinä mulla tavoitetta ja harjoittelua :) Aika mahtavaa ois kans saada joskus tuo 10!!! Hurja oot! :) Tsemppii sinnekkin! :)

  • leuanvetolihakset kehittyy tosi nopeesti, kun niitä vaan sitkeesti tekee :) eli ei muuta ku vaikka joka treenin päälle ees kokeileen!

  • Pitäisköhän meidän vaihtaa päikseen vaatteita, kun mulla on ongelmana, ettei vaatteet mahdu enää päälle? Ja tarkotus olis vielä kasvaa.. :DT: lukijasi Jassu

  • Tuskin sä Jassu vatsasta haluat kasvaa? :)Mulla kaikki vaatteet on vatsan seudulta isoja.. saat toki niitä jos haluut! :) reisistä ja olkapäistä taas tekee joissain vanhoissa vaatteissa tiukkaa :)

 2. Kyllä se masukin on vaan kasvanu, halus tai ei, ja peräpää alkaa olla sen verran iso, että vyötärökin saa olla reilun kokoinen ;) Soitellaan!-J

 3. Laita leuanvetotanko kotiin vaikka makkarin oven karmien väliin ja tee aina vähintään yksi veto kun menet huoneeseen tai poistut sieltä. Muuten ei oo huoneeseen asiaa! Eiköhän kehitystä tapahdu. Näin ite tuli pakosta harjoteltua joskus. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta